255

УЧИНДОЛСКИ КЕЛЕШ

преди 2 години

Аз казах,че няма да влизамв коалиция! Още повече с БСП! ВЕРВАЙТЕ МИ!

254

Анонимен

преди 2 години

Няма нито 1 повдигнато обвинение за корупция сред управляващите, нито за "усвояване" в особено големи размери, нито на олигарси. Обаче има присъди "затвор" за неспазване на карантина и зрелищен арест за неносене на маски. "За милиони няма закони, за кокошка няма прошка" важи с пълна сила и при новата власт. Нищо не се е променило- бухалката удря по обикновения човек за най- дребното нещо, над богатия- чадър.

253

негледал

преди 2 години

Докато предлагаше Рашков за министър, пак ли сричаше?

252

Анонимен

преди 2 години

Обаче кой ще е външен. Предполагам Корнелия.

251

До Други предложения

преди 2 години

Ако някой ще провали Правителството това ще бъдат лакоми и корумпирани комунисти от БСП.Корнелия е обсебена да властва и няма да се спре докато не пробута на тези младоци своите корумпета които сме им сърбали попарата при Орешарски и Станишев.Чудя се на акъла на младежите от ПП които ни пробутват промяна с БСП кадри бивши министри,замове шефове на Агенции,Дружества...които всички от администрациите познават като комисионери,търгаши на обществени поръчки продавачи на държавни и общински постове..

250

Анонимен

преди 2 години

Мили ми Смехурко и ти, Кокорко...От Марс ли падате или натам сте се запътили.

249

Анонимен

преди 2 години

Да ни е честито! Доберманът ще остане вътрешен министър. Няма как да е иначе. С репресиите си той осигури ПП да е първа политическа сила и да вземе властта. Не мога да повярвам, че това ни се случва. Не мога да повярвам, че ИТН и ГЕРБ ще подкрепят Кирчо лъжеца и закононарушителя за Премиер. Каква ти нулева корупция, те ВСИЧКИ СЕ ПРОДАДОХА. ВЪПРОСЪТ Е НА КОГО? КОЙ Е ТОЛКОВА СИЛЕН, ЧЕ ДА ГИ ПОДЧИНИ - САЩ, ИЗРАЕЛЛорер министър/, РУСИЯ? КОЙ? БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ! НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПРОДАЖНИЦИ!

248

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря и ще се повтаря, докато не си научим урока, който тя ни преподава ("Историята е учителката на народите"). Тъкмо дръпнахме крачка напред, въпреки всички глупости, които ГЕРБ направиха - все пак дръпнахме напред след съсипията от царя, Станишев и Орешарски. И сега пак ще има две назад - заеми, затъване в дългове и поголовно крадене, както само ДС другарите могат да го правят - след тях винаги е потоп. От всичките партенки на Рашков няма нито една, влязла в съда. Нито една.

247

ЬЬЬ

преди 2 години

Ако рашков бъде новият министър в мвр,линият на противопоставянето между българите,започната от радев, ще продължи и омразата също,но корумпираните му съветници от бившата дс също искат това.Долу Гешев,за да няма кой един ден да им потърси сметка за всичките им мръсни далавери.И ако новото правителство остане зависимо от настоящата президентска институция,сиреч от бившата дс и послушника президент,борбата срещу корупцията само ще замени едни корумпирани с други.

246

СМЕШКО

преди 2 години

ЩЕ ПРЕДЛОЖА ЗА ШЕФ НА НАП- ВАСИЛ БОЖКОВ !!!!!!!!!!!!

245

4epa

преди 2 години

ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ - СЕГА КОМУНИСТИТЕ СЕ ЗАВРАЩАТ С НЕЖНА РЕВОЛИУЦИЯ !!!! ДА ВИ Е 4ЕСТИТО

244

4epa

преди 2 години

КАКВО ЩЕ КАЖЕ СЛАВ4О ПО ТОЗИ ВАПРОС С ПРАШКОВ- ЕДНО ВРЕМЕ ГО ГОНЕШЕ ЗА ДАЛГАТА КОСА !!!!!! СЕГА ЩЕ КАЖЕ 4Е НЯМА КОСА ЛИ !!!!!!!!!! ХА ХА ХААААААААА !!!!!

243

якоо

преди 2 години

Гербаджиите воглаве с буци са шах и паника.

242

емиграция

преди 2 години

Я сложете портретите на Милко Балев, на Берия от СССР, на Сталин от СССР , на Джержински от 1920г на НКВД, на .....Така де- на всичките железни болшевики и комуинисти в последните 100 г. , че всичко да си дойде на мястото особенно в България. А Радев го нарисувайте как пее и свири на китара,като Че Гевара.Пишете и на Куба да изпрати портерти на др. Фидел...

241

КОЙТО ИГРАЕ С ОГЪНЯ

преди 2 години

ПРАВИ ПОЖАР В СОБСТВЕНИЯ СИ ДОМ..... РАДЕЕЕЕЕВ, ИСКАМЕ СИ ПАРИТЕ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СВЪРЗАНИ С ТЕБ-БОБОКОВИ, ГЕРГОВИ, РАШКОВ, КОПРИНКОВ.............. ВЪРНЕТЕ...... П А Р И Т Е.......!!!.......... ЦУНАМИ СЕ НАДИГА...!!!

240

xio xo xo

преди 2 години

До Така и трябва Бсп му държи края, лабово няма там.

239

Чума червена

преди 2 години

До АнонименБойко Рашков:Цветан Цветанов=19:6

238

Анонимен

преди 2 години

Защо Рашков беше в НС без маска?

237

Други предложения-

преди 2 години

За новата промяна- Жан Виденов- Министър на икономиката! Р.Овч.-министър на енергетиката! ВальоТоплото- Шев на Топлофикация, Масларова- министър на социалната политика, Симо ментата- министър на хазарта и горите!

236

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е да оставите г-н Рашков за министър на МВР макар на акцията в Хасковско да се изложи полицията 200 жандармеристи и полицаи един куп коли и разходи да един който го хвана един овчар. И оше министър Рашков ще освободи ли пенсионерите палицаи които още работят и са на заплата и пенсия.Ще се направи ли е репотбор?