446

НЕ СЕ РАДВАЙТЕ

преди 2 години

Хора , които са си изкрвали парите в Канада или Англия с продажби на чужда собственост и откровенно си признават , че бащата -комунист му е споделял , че "България нищо не му е оставила"---НЕ СА ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ ДА ВИ ОПРАВЯТ ЖИВОТА!ТЕ СА ТУК ---ЗА ДА РАЗПРОДАВАТ "ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ" И ЗА ДА СИ ПОЛУЧАТ "ЗАСЛУЖЕНИТЕ КОМИСИОННИ" ОТ БЪЛГАРИЯ!..С навлизането на чуждите капитали и новите технологии , много малко хора ще оцелеят в бизнеса , защото ЕДРИЯ КАПИТАЛ ОТВЪН ,ще ги погълне.

445

ха-ха

преди 2 години

Кокорчо, посмали малко, умря ли тази, дето трябва да те хвали? Много бързаш, първо свърши работа, пък тогава се хвали. Ще те видим и тебе, знаеш ли колко са ни управяли до сега?

444

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо ".Ако то съвпада с мнението на други това НЕ означава,че "повтарям опорките им"!" Само една определена категория хора твърди, че ДС си е "отишло", ОСОБЕНО с аргумента "от старост". Това са хора, които драскат за да заблуждават целенасочено, за да замазват пейзажа. Това не е "собствено мнение". Това е целенасочена дейност.

443

Щете щете

преди 2 години

Верваме во вереаме

442

ШУРО БАДЖО ГЕРБ

преди 2 години

амо в системата на средното образование от РАЗЛИЧНИТЕ РУО на ГЕРБ са назначени неправомерно стотици пенсионери за директори! Няма мандатност ЗА ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ до 3 год. НА КОНКУРСИ за помощник учители, помощник възпитатели и пр. педагогически длъжности ВИНАГИ СE ПРОМОТИРАТ ГЕРБ-лица-пенсионери, без педагогическо образование, без квалификации, без педагогически стаж и пр. ТЕЗИ ПАРАШУТИСТИ изместват учители и възпитатели с 1-2-3 висши пдедегогически образования, с над 10 години трудов педаг

441

Глупости

преди 2 години

ЩОМ РАЗЧИТАТ НА ЗАЕМИ ОТ 12-млрд./годишно....НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ---ОСВЕН ДА РАЗПРОДАВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ, ДЕ-ЩО. Е ОСТАНАЛО, КАТО ДЪРЖАВНА. СОБСТВЕНОСТ..... ИНАЧЕ КАК ЩЕ СЕ ВРЪЩАТ. ТИЯ МИЛИАРДИ....???!!.. ЕЛЕМЕНТАРНА ЛОГИКА.... ХАХАХААА

440

Анонимен

преди 2 години

Дам, чорапа и рашката са най-новото поколение политици. Каквото и да се прави, все комунисти управляват.

439

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Аз НЕ се "представям" за никой!..Просто споделям СОБСТВЕНОТО си мнение!!!..Ако то съвпада с мнението на други това НЕ означава,че "повтарям опорките им"!..Ако не съвпада не означава,че моето мнение е погрешно,а тяхното-правилно...Отървете се най-после от "ЧЕРНО-БЕЛИЯ свят,в който битувате"!!!!! Светът НЕ е "Монтеки " и "Капулети"!

438

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо "Честно,не разбирам защо разчитате на ИЗТЪРКАНА МАНТРА "ДС"?" Охоооо. Значи ти не си тоя, за който се представяш като се правиш на ударен с мокър парцaл: добре си изучил опорките на едни другари. ДС "изтъркана мантра"? ДС в момента управлява България чрез Фигуранта и неговите кукли на конци, каквито се явява и тоя на снимката. Зад Радев стоят десетки ДСари в ИК, Рашков, ДСар от първия ден, му е вътрешен министър, Маринов-Майстора му е дясна ръка.

437

Браво....!!!

преди 2 години

Вкараха отново червените вълци в управлението на БГ от БКП. Това е.

436

ПроСоТо

преди 2 години

До 1..Честно,не разбирам защо разчитате на ИЗТЪРКАНА МАНТРА "ДС"?..Преди 30 години активните "Десари" са били по на 35-40 години..Доста от тях или "ритнаха камбаната",или са извън игрите..СЕГАШНИТЕ играчи,които си позволяват /всъщност,позволяваме им!/, да "дърпат конците", са били двадесетина годишни през 89-та...Но,"Новото време" извика и новите интересчии и послушковци..И новите предатели..

435

От Дедо ти Морз

преди 2 години

Дори и да си искрен и с огромно желание, с пещерно мислене на граждани, държава не се подрежда. Все едно подреждаш *** и овце. Не ново поколение, а извънземни да дойдат да ни управляват, все тая. Фактите говорят.Дано тоя път греша, дано. Успех.

434

Много видял

преди 2 години

Факта, че управлявате прегърнати с ДС (Радев и Рашков) и БКП (БСП), ми е достатъчен да знам какво да очаквам от вас.

433

Престарял емигрант

преди 2 години

Големи приказки на аматьори в политиката.Това са тези-,,новите".Като им заплашат семействата след месец- два ще забравят за борбата с корупцията.Трябва да минат поне още 70 годинки, за да де изчистят нещата.... И....да се промени чипчето на българина...ако до тогава не се затрием, като държава.За сега отново ще пием студена и гола водица...Това от ме дъртият .....

432

1

преди 2 години

До ПроСоТо "Действайте ,и УСПЕХ!.."България цяла сега вази гледа".." Как ДС я управлява.

431

Анонимен

преди 2 години

Дай боже, ама надали. Единственото което вдъхва надежда, е че от ПП никой не е бил депутат преди това.

430

ПроСоТо

преди 2 години

Действайте ,и УСПЕХ!.."България цяла сега вази гледа"..

429

Патока

преди 2 години

Голям залък хапни,голяма дума не казвай.Когато свършиш нещо,тогава говори,без "ще",че при Бойко се наслушахме за бъдеще време...Иначе подкрепям тия млади хора.Поне в началото,после-според резултатите.

428

Анонимен

преди 2 години

А бе за 30 години се изредиха и комунисти и социалисти и седесари и цар и задгранични юпита и генерали и турци и българи и професори и чалгаджии и мутри и патриоти и русофили и русофоби.....! Оправиха държавата? От това чудо в момента,явно също трябва да опитаме! Само че знам резултата!

427

Мобуту Сесе Секо

преди 2 години

Те другарите от "социалистическата" партия са специалисти по държавните дружества, особено другарката ***.