26

Анонимен

преди 2 години

Бойко дето раздавал пари на ръка от колата си вече го няма и ето те теб как пишеш глупости тук и се готвиш да протестираш с домати. Което не е лошо стига да има причина и да се стигне дотам.

25

Асан

преди 2 години

Асан са е ококорил яко .... идват 12 милиарда от Урсула за усвояване :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Ако направите, поне 10% от, това, което успя да стори ГЕРБ... значи не сте абсолютни зaгyбеняци...

23

А КАКВО ОБЕЩАВАХА

преди 2 години

СЛУШАЙКИ ГИ ЗАГУБИХ НАДЕЖДА, ЧЕ СА ТУК, ЧЕ ГИ ИЗБРА НАРОДА- ТРУДНИ МЕСЕЦИ НИ ЧАКАТ, ОТЧАЙВАЩИ, ОСВЕН ОТ КОВИД ЩЕ СЕ МРЕ И ОТ ГЛАД- НЕКА СИ СПОМНИМ А КОЙТО ИСКА ДА ПРОВЕРИ В ГУГЪЛ ЗА "ГЛАДОМОР" В УКРАЙНА 1932/5Г КОГАТО СЕЛЯНИТЕ СЕ ОПЪНАЛИ И НЕ ИСКАЛИ ДА ВКАРАТ ЗЕМЯТА СИ В СОФХОЗИ, ТА И ТУК - НЕ ИСКАТЕ ДА ВЛИЗАТЕ В ЕВРАЗИЯ- ГЛАДОМОР- ПРОВЕРЕТЕ KAUFLAND.de- цените са същите КАТО У НАС/ДАЖЕ ИМА И СТОКИ ПО ЕВТИНИ ОТ ТУК/, ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1584 ЕВРО, ТУК 650ЛВ.

22

до №18

преди 2 години

Когато има закон за Лустрация както в Румъния, където комунистите виновни за фалитите на Румъния дори нямат право да преподават в университети. А в България Румен Гечев не стига, че фалира 9 банки за един ден и още 8 след седмици-сега прави формула на успеха за правителство 8x4x3x2. Продължаваме подмяната не спи. Както виждате дори Масларова активираха, също Румен Овчаров, Ерменков и всички виновни за прехода и приватизацията се наредиха в МОЛ-а да търгуват политики и правителство.Само Лустрация

21

НОВО НОВО

преди 2 години

КОЛКО НОВО ПОКОЛЕНИЕ!??. ЩЕ ВИДИМ. ДА НЕ СЕ СКРИИТЕ ЗАД ЗАУЧЕНИ ФРАЗИ И ДА СТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ. ЧОВЕКА НАЙ СЕ ПОЗНАВА ПО ОЧИТЕ. ТИ И КИРЧО СТЕ МАЛКО Очи БИЕЩИ.

20

Анонимен

преди 2 години

"Кокорчо е много умен измамник..." -- с пет реда не можеш да обясниш какво е направил точно и дали е неправилно или допустимо, или пък да докажеш, че е измамник.

19

Леша

преди 2 години

До Мдаа Кой съд да ги съди? Политиците имат документи, че са първо личности и после граждани, цивилен съъд не ги лови, затова няма осъдени политици. Те не са акции като нас в акционерното дружество България. Само военен съд може да ги съди. Политиците се страхуват най много от военно положение, но винаги плашат народа с него.

18

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо, как точно ще я подредите? Като я оберете и не остане нищо и никой? Да, тогава ще е най-подредена и изчистена хаха

17

Анонимен

преди 2 години

Бившият шеф на Мосад Дани Ятом направил кампанията на Петков и Василев."Ако не мога да спечеля изборите, ще спечеля за другите",вероятно това е мотото на генерал-майор Дани Ятом, бивш шеф на Мосад и бивш депутат.Основаната от него стратегическа консултантска фирма спомогна за победата на нова и почти анонимна партия на изборите в България.ЧЕСТИТО! ПП ПРОДУКТОВО ПОЗИЦИОНИРАНЕ са шмендикапели партия. Дори нямат регистрация и като ограбят всичко ще изчезнат яко дим в чужбина.А вие ще чоплите семки.

16

Анонимен

преди 2 години

Идват внуците на онези същите да ви "оправят" както ви оправяха вече бащите и дядовците им! След падането на комунизма,което у нас не се състоя,кой можеше да учи в Харвард?! Децата на "ония"! Историята с лондонските юпита 20 години по-късно се повтаря. Ние сме малък,но много *** народ...

15

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това за плавното извеждане на пенсионерите от администрацията ми харесва. Винету напълни администрацията с негови пенсионирани индианци. Хем се гушат с пари, хем не дават шанс на младите да започнат работа.

14

Анонимен

преди 2 години

Айди младок. Ако се насер*те ще ви ши*аме по яко от другите.

13

Дежа вю

преди 2 години

Лозунги на ангро. За да направиш държавата подредена и чиста трябва народ, който е такъв. Материалът е толкова калпав, че няма как да стане. Тези двамата, единият от Канада, другият от Англия смятат, че балканци са като онези хора там. Както и царските юпита ще катастрофират скоро в челен сблъсък с реалността. Казвам го със съжаление.

12

Господин за един де

преди 2 години

С Тодор Колев(лека му пръст) много съдържателен филм "слуги трябват на народа не господари" или изпращаме едните прегърщаме другите. ТЕЗИ НИЩО НЯМА ДА НАПРАВЯТ НАБИИТЕ СИ ГО В *** КРАТУНИ РАЗМЕНИХТЕ ЕДНИ РАЗБОЙНИЦИ С ДРУГИ, ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ, НЕ ХОДЯТ И ДА ГЛАСУВАТ ВЕЧЕ!

11

x

преди 2 години

А маски и мерки кога ще махнете? Другите глупости не ме интересуват.

10

Леша

преди 2 години

Наистина има много материал в тази държава. Кирчо и Кокорчо ги натресоха от СЗО с фалшив машинен вот за да ви инжектират насилствено, но някакви ретарди си мислят, че тези се борели с ГЕРБ?! ха-ха Заслужавате си съдбата!

9

kireza

преди 2 години

ООООО ТАКА ЩЕ ПОДРЕДИТЕ,ЧЕ АКО СВ.БОРИС1 ВЪЗКРЪСНЕ,ЩЕ ВИ ИЗТРЕБИ ДО 9-ТО КОЛЯНО....ЧАДА НА САТАНАИЛА СТЕ ВСИЧКИ СЛЕД 1989 ГОДИНА...АКО БОГ МЕ НАПРАВИ ДИКТАТОР,ТО ЗА ЕДНА ГОДИНКА ЩЕ ИЗЧИСТЯ ВСЯКА САТАНИНСКА ГАДИНКА,ДО ЕДИН,БЕЗ НИКАКВО ИЗКЛЮЧЕНИЕ...ДААА НО НА БОДЛИВА КРАВА БОГ РОГА НЕ ДАВА...А ЖАЛКО...

8

Анонимен

преди 2 години

И Бойче така говореше преди години. Преди него царя също. Аман от спасители.

7

Дора

преди 2 години

..."плавно извеждане на пенсионерите от администрацията"... Нищо нямам предвид, това просто ми прикова вниманието, но за някои други сигурно има особен личностен смисъл.