8

Анонимен

преди 2 години

Вие, заслепените от власт и пари ръководители на ГЕРБ, докарахте изборите до този резултат. Третият мандат крадохте, та се забравихте.Само че танте Меркел си отиде, Вебер се оказа износен като ББ, Каскета се изложи с президентството, а САЩ чрез РР и протестърите започнаха офанзивата.Сетне в нея се включиха харвардците и ББ сдаде фронта. Да си ходи Нинова и там младите да поемат властта. Агите да си държат депутатите с 30 г. власт, а ИГ и СЦ да сдават прокуратурата на млади и неопетнени хора.

7

Ами , дааааа...

преди 2 години

ЩЕ ТРЕБВА МНОГО ВРЕМЕ ДОКАТО СЕ УСВОЯТ НОВИТЕ ЗАЕМИ И СЕ ПРЕХВЪРЛЯТ У ЧУЖДИ БАНКИ .....КИРЧО И КОКОРЧО ИМ "ТРЕБВА ВРЕМЕ" ,БЕ....ХА,ХА,ХААААААААА../..от вас се иска само да гледате и да плащате../

6

Диана

преди 2 години

Начинът по който Петков формира ново правителство е нечистоплътен! Така, както той работи се работи с коалиции, не с различни, самостоятелни партии! Това е поредната БСПарска мръсотия с цел обсебване на властта! Много грозно е отношението към Герб/СДС! Ако наистина ставаше въпрос за избор на ново правителство, а не за "съставяне" на коалиция, Герб трябваше да участва в тези разговори! Тези хора са популисти и искат да замажат очите на т.р.о.л.о.в.е.те на БСП, че работят уж за тях..БСП и СИЕ ВЪН!

5

Идеалист

преди 2 години

Разбира се, че ще е дълъг, затова има толкова много зам. председатели - хрантутници.

4

Анонимен

преди 2 години

Ми как няма да е достатъчно дълъг като ако се разпаднете нов Парламент през крив макарон.

3

Гостенин

преди 2 години

Точно този дървеняк си представях след като прочетох името. Бе престанете да давате трибуна на разни шарлатани!

2

Анонимен

преди 2 години

Кукубенд парламент! Всички клоуни и чалгари на борба за конституционна маймунархия и царство Чалгария!

1

Анонимен

преди 2 години

В последните години нямаше парламент, то бяха едни марионетки на Борисов, сложени депутати от него и задължени на него. Каквото наредеше Борисов, парламентът го правеше. Е, каква парламентарна република тогава бяхме?