236

Анонимен

преди 2 години

Висините в поведението му като пожарникар,полицай,бандит,министър и МинистърПредседател дават серьозни основания днес да му повярваме чеотстраняването на най-светлите личности от екипа на ГЕРБ,а именно,Федоска,Калинка1,калинка2 и Калинка34,беглеца от Вършецкото училище за бавно тичащи,както собственника на плевня,сараи и червени партийни книжки,че именно тези неоспорими професионалисти са изгонени с ясното разбиране че ТойКо вкарва ГЕРБ като помагащ на Президента и Киро Променения

235

Анонимен

преди 2 години

това да остваиш ШебекоТулупа в Парламента да изпърдявасухитечушки е доказателството чеидасе посересговнаотлакнянтип никой нема да се наведе дорде са топли да му нагребе с чирпак и нахрани както се угояват жителките на свинекомплексите отгергов тип

234

Анонимен

преди 2 години

гаврите с човека и генерала на нашите съдбини високо издигнал значението на сярната минерална вода като вишша форма на перфектната борба с Курана'19 вируса е най малкото нечовешко да бъде наричан Тиква и прочее зеленчуци, когато Тойко отдаде всичките си управленски години на святата работа на единМинистър Председател избран директно направо от сърцата на целокупния български народ

233

От банкя

преди 2 години

За да се заличи герб ,трябва да се удари и по обкръжението му което също е с мръсни ръце.Габровския м.хъл окраде парите по реформите,външната министърка с поръчки и незаконни обекти на мъжа и ,Портних кмет на Варна затънал в корупционни схеми и т.нХванат ли ги за яйцата...все някой ще пропее и оттам буци ще остане с отворена уста като ментора му Тодор от Правец.

232

Анонимен

преди 2 години

Помня времената когато ГЕРБ дойде на власт, то не беше, ще вкарам Доган в затвора, ще изгоня Вълка от София, ще оправиме държавата, и накрая нито една реформа.

231

Анонимен

преди 2 години

България не е европейска държава, а една евразийска к*чина. Борисов е прекалено ограничен и не можа да го схване това през всичките години на управление. Когато имаше властта и инструментите да се разправи с политическите си врагове, си мълча. Те се подиграваха с него, а той повтаряше едни и същи грешки, заради глупавите си разбирания. Редно е да отстъпи председателското място в ГЕРБ на някой по-млад, но твърд човек, защото в България червената с*ана си прави отново каквото иска.

230

1

преди 2 години

До Диана,права си,нито един българин,да не гласува за герб-комунисти,за 15 годишнината си,бяха пратени в канала,никога по-вече бойко и неговите комунисти от герб-сдс-комунисти.

229

Диана

преди 2 години

Пожелавам много нови успехи на Герб - това е животът:възход и падение и пак възход и т.н.Важното е като паднем да станем за да продължим напред!Не спирайте да показвате слабостите на превратаджиите-нека всички т.рол.ове се убедят,че БСП и СИЕ са партии, принадлежащи на миналото ни,които съвсем естествено трябва да си останат тзм..Всеки българин трябва да е наясно,че БСП работи против Държавата и народа, против всичко и всички..Нито един българин не трябва никога повече да гласува за БСП и СИЕ

228

стягайте се

преди 2 години

БАТКИ-ПИСАНЕ ВИ ЧАКА

227

Анонимен

преди 2 години

Не виждам условия ГЕРБ да се върне на власт. Харвардците трябва възможно най-бързо да се разделят с лобистите по високите върхове на властта иначе ще срещат на всяка крачка лют отпор от герберите, повечето от които са хора невежи, но агресивни и злопаметни като този с джипа, който смяташе, че ще бъде диктатор неограничен брой години. Не стана.Сега стрина Корни я сподири омразата на партийните мравки, но тя усуква и смята, че ще й се размине. Няма да стане, но ще съсипе 130 годишната партия.

226

Асан

преди 2 години

Проклет да е рожденния ден на най крадливата шайка ПП Гроб :)))

225

Анонимен

преди 2 години

Учудващо е неистовото желание на този *** пожарникар да се върне на власт.Цял народ не го ще, САЩ застанаха зад ген.Радев, а наш Боци иска да управлява още и още?! Баба Меркел слезе от престол, но не реве на глас, че си отива, хич не си помисля да саботира действията на новия канцлер. Тоя с магнолията орева цял свят, че не го оставиха да властва и единственият, който скочи в негова защита, е Роско. Има една поговорка за магаретата и деретата.Двамата харвардци трябва много да внимават с ББ.

224

Българин

преди 2 години

Тоя добре, че не е от моя етнос! Щеше да ме е срам!

223

Анонимен

преди 2 години

За пръв път, на тая снимка, виждам дрът ром да носи маска правилно!

222

До 252

преди 2 години

Народът няма да потърси другаря Борисов, бъди сигурен. Но че наследникът на Каскета ще се заинтересува силно от него - това е гарантирано. Така че, купи си пуканки и бира, за да се насладиш на шоуто, което много скоро ще започне!

221

Нормален човек

преди 2 години

Завинаги един от нас господин Борисов! Благодарим за тези дванадесет години благоденствие, стабилност, предвидимост, демокрация, развитие и нормалност! Дани създаденото от вас не бъде разрушено от популистите и комунистите! Ние, народа на България ще следим изкъсо цените на тока,газта, горивата, храната и инфлацията като цяло! Новите ще отговарят за действията си, ако грешат или крадат!

220

Анонимен

преди 2 години

До СТРАНДЖАТА- Сигурно си чул от баба ти и това , че с Пр.ст човек не се спори ! Ти си за съжаление ако това са разбиранията ти за " държавник " , а пък е още по-жалко чеу България има "избиратели" като теб ! След 12годишно " величествено и държавническо управление " се огледай на какво прилича държавата и къде се намира в Европа , но както казах : не си заслужава споренето !

219

ЧРД

преди 2 години

Точно 15г. бяха достатъчни , за да се рабере какви сте , колко струвате , на кого и защо слугувате ! Као един тинейджър с татко мутра - Бандитче по природа и генетични заложби ! Като е малко дете се умилква , слуша , но като стане точно на 15-16 започва да показва характер и тогава си проличава гена !!

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 245 - Ако не се беше обадил толкова възторжено , можеше и да не се разбере какъв си ! Да ти кажа ли какъв си - НЯМА да ти кажа , но ще ти дам жокер - Ходят из кварталите покрай кофите , понякога са и на глутници !

217

Камелия Тодорова

преди 2 години

Не ме гледай така момчеее !/според припева/!!!!!иначе бай Ставри го очаква.Само там сред индийците /неговите избератели/ще си намери щастието!