26

Анонимен

преди 2 години

Задава се петата вълна... Да ни е честита

25

Затова са тестове

преди 2 години

След 1 месец Домусчиеви да имат още 1 милиард.

24

Леша

преди 2 години

Хубаво е, че не ходят на училище. Ще се събудят и ще видят истината.

23

Нане

преди 2 години

Само не ми казвай, че за 2 години не си разбрал... Мерките са идиотизъм... Но зараза има и доста народ си замина от нея... Каква е незнам... *** при някои протича изключително тежко.. Обмислена е Пландемията... Ей сега кат ги натикат по класните стаи, ще видиш средата на януари ко стаа...

22

Защо ги пускат сега?

преди 2 години

Е, как си представяте новият парламент да почне работа в условията на локдаун в образованието. Никой няма да се интересува от депутатите и техните велики планове за управлението на България. С този ход затапиха, поне временно, недоволството на народа. После ще видим. Циркът ще продължи. Но едва ли ще имат 100 дни спокойствие.

21

Галин Костов

преди 2 години

Децата ми ще тръгнат на училище само когато обстановката се нормализира-без тестове, без маски, без сертификати и без Ковид и ваксо индоктринация. До тогава те ще си останат вкъщи и ще се образоват в къщи. Аз и още няколко родители вече сме наели три пенсионирани учителки, които да се занимават с тях. Събираме ги всяка вечер в различно апартаменти. Вече е десети ден, а резултатите поне за мен са впечатляващи.

20

Анонимен

преди 2 години

До Нане Каква зараза?

19

Леша

преди 2 години

Може да има тестове, но нас това не ни интересува.

18

Нане

преди 2 години

Таман позатихна вълната... Айде сега кажете, че всичко не се прави нарочно... Точно големите ученици разнасят заразата... Без да искат! Те не са виновни! За кога, ще учат, като идват празници... *** не, ще ги натикат кат *** за 20 дена, та хубаво да заразяават де що има, та да оправдават новата си глупава мярка... Задължителна вакса...)))

17

Анонимен

преди 2 години

До До 3кво се правите на много грамотни, 99% не пишем и не говорим правилно. Няма да си пусна детето щот не е камила и защото ако сега го пусна - утре не се знае ква нова дивотия ще измислят, щото видиш ли тази "минала" без съпротива.

16

Анонимен

преди 2 години

Връщат се на училище само тези ученици, на които родителите са съгласни. Четете внимателно заповедите, а недейте да крякате като ***.

15

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев? Защо не му вземете интервю, да се изкаже?

14

Зевзек

преди 2 години

Абе айде бе, и да няма достатъчно тестове ще плюят в един тест и готово. Нали и без това ако има болен целият клас ще е карантиниран.

13

Анонимен

преди 2 години

Да, щото тия тестове са жизненоважни. Не е като да се дадат пари за животоспасяваща операция за някое болно дете. Друго си е да хвърлиш стотици хиляди лева държавна пара, за да намериш 2-3 деца с настинка!

12

не разбрал

преди 2 години

Защо?!

11

Анонимен

преди 2 години

С тези тестове беше истинско изнудване. Ако 51% пуснат децата си на училище, останалите 49% остават в къщи без обучение. Защото докато децата са в клас огромна част от учителите не пускат системата и другите деца просто чакат пред компютъра. А ако системата се пусне е все тая, гърми, бумти, почти нищо не се чува. Ад е смесване на присъствено с деца, които са в онлайн. Или едното,или другото, но не и двете едновременно. Така, че буквално ни изнудиха да подпишем декларациите.

10

Анонимен

преди 2 години

А, то това на Кацаров била поредната плиска! Народе, до вторник сто пъти ще се променят нещата. Само гледам и се дивя какво ново ще им хрумне из празните глави, в които вихрове се гонят.

9

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за две или за три седмици ще стигнат? Смешковци, с тия пари можехте да обзаведете физкултурни салони и да купите компютри! Децата боледяват 1/1000, а смъртността при тях е хилядна от процента, както при гриповете, че и по-малко от тях. Стига сте подгъзвали на фармамафията!

8

аз

преди 2 години

аз ужасно съм депресрран, и децата ми са депресирани и не могат да спят - как така ще правят тестове ? Ужаас ужассс! Толко съм депресирран, че не мога да спя, да ям как така децата ми ще плюят в пластмасова чашка ? Ужассс! Всички на психолог да не се депресират децата, че много са депресираниии.Мисля, че схванахте иронията ...:)

7

Анонимен

преди 2 години

Бабо днеска се боцнах!!Какво,с коя ваксина?Не бе бабо..с хероин!!А бе Пламене,изкара ми акъла..