66

з.ц.

преди 2 години

Това с тестовете не е малоумие, представете си на 13 милиона колко комисионни са взели, министър Стойчо не е ***, той малко повече лъже от допустимото, но комисионните не отказва.

65

123

преди 2 години

Министър Стойчо отновмо лъже, не, няма тестове, или поне не са достатъчни.

64

Анонимен

преди 2 години

Това с тестването на децата е пълно малоумие , по - вероятно е да е пълна продажност. Срам за България. Българите винаги сме се гордяло с възрожденското си училище , с неговите прекрасни учители. А сегашното училище какво е ? Европейско - пълна пародия , някакъв хаос. От избора на всички нас зависи какво ще е бъдещето ни ! Мислете!

63

Анонимен

преди 2 години

С това прахосване на пари за тестове ще търсят се опитат да изкарат че децата се заразяват и ще искат да ги ваксинират. Забележете че тестовете ги подготвиха преди да излезе новия *** вариант. Планирано е предварително.

62

Анонимен

преди 2 години

Точно така, ЕС каза, така и стана, пак ви притискат *** такиванали и пак прибрахте хонорари от тия безпредметни тестове. Продадохте нас

61

Анонимен

преди 2 години

Ееей, то голям зор да напълнят с болни, карантинирани ученици и семействата им точно по празниците и ваканцията?! А тези тестове дори децата разбраха, че са пунта мара и не отчитат заразоносителите! И ваксинираните дори без тест??, а са най-опасни, защото много от тях са с леки симптоми и дори не знаят, че разнасят ковид на воля!! Тотално безумие!!

60

НИКАКВИ ТЕСТОВЕ

преди 2 години

МИЛИ РОДИТЕЛИ НЕ ДАВАЙТЕ ДА БЪРКАТ В КОЕТО И ДА Е ОТВЕРСТИЕ НА ВАШЕТО ДЕТЕ, СЪБИРАТ ГЕНЕТИЧНА ИНФОРМАЦИЯ И ТРОВЯТ ДЕЦАТА ВИ С НОВИ ВИРУСИ И БОЛЕСТИ!!!НЕ СИ ДАВАЙТЕ ДЕЧИЦАТА НА ЛУКАВИЯ!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Министър Денков, при 250 до 500 на 100К , учениците нали трябваше да са на ротационен принцип, защо пак не се съобразявате с първоначалния план??? Навсякъде в Европа затягат мерките заради новият неизвестен все още щам, само в Бг разхлабвате и изпращате децата в училищата, точно преди празниците, когато масово се прибират хората от чужбина?? Ако докарате пета вълна, ще поемете ли лично отговорност?? Безбожници!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Не се бутайте, има за всички ! :D

57

Си Дзипин

преди 2 години

Браво, върховен лидер (АЗ) много доволен! Бедни западняци скоро на колене пред Поднебесна Империя. Наш покорен слуга Байдън ще ви затрие, а ние вече правим по 3 деца в семейство! Скоро цял свят ще се казва Китай!

56

Анонимен

преди 2 години

Лични наблюдения:1. Тестовете са турски, поне при нас.2. В училище идват само здрави деца - тези, които имат някакви симптоми /лека хрема, кашлица, главоболие и др./ си остават в къщи, особено в в дните за тестване - родителите се притесняват от евентуална карантина.

55

Анонимен

преди 2 години

Не ревахте когато ви удушиха децата с маски вие бавноразвити безмозъчни ковидяци. Кое ви кара да мислите ,че ще е различно когато ви отнемем децата и прекратим с закон родителските ви правомощия ?

54

Мръсни глобалистки**

преди 2 години

Децата ми бяха отписани от кенефното публично образование !Марш оттук ваштамайка Гюбресуси салабоумни и геноцидни

53

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте малко, кой къде реши, че децата и родителите им са съгласни?

52

Ямболски цървул

преди 2 години

2000- та г. Имаше статия за мен във вестник "Труд" .Отказах да стана почетен ямболски гражданин.Кметицата беше много обидена.Предпочетох да си плащам данъците както всички ямболии.Обикновен ямболски ****** съм си.И се гордея,че съм такъв.

51

Кармина Бурана

преди 2 години

Заврете си ги тестовете където щете. Не пипайте децата, нещастници !

50

Duchesa of Cringe

преди 2 години

Всички тестове се правят от китайски фирми. С всеки тест даваме пари на Китай. Да ви е честито.

49

Ямболски цървул

преди 2 години

Който ми потъпква правата,да очаква масирана контра-атака от мен.

48

Ямболски цървул

преди 2 години

Всички имаме задължения,но имаме и ПРАВА!

47

Ямболски цървул

преди 2 години

Всички смело напред.Армията е зад народа си.Аз съм войник.И за мен важи не само уставът,но и КОНСТИТУЦИЯТА ,така че имам право на протест,след като имам право да гласувам!