31

Петър

преди 2 години

Демократична България са пионки на Прокопиев и чужди интереси и не трябва да са в парламента изобщо!

30

Фло

преди 2 години

Христо много се смирил хахахах тези думи от неговата уста звучат нереално хахаххах

29

Анонимен

преди 2 години

Ама той отслабнал ***

28

Анонимен

преди 2 години

Г-н Бойкикев отдавна предаде надеждите на десните избиратели, като се хвърли в обятията на Радев и БСП.

27

Влади

преди 2 години

Всеки си има приоритети, маскирани с гръмки фрази за промяна, за нулева толерантност към корупцията и т.н.. За Кирчо и Кокорчо е важно да се изтеглят 12млрд. заем, от който да присвоят лъвския пай, за Зеления чорап - да разкара Гешев, за да не го дърпа за далаверите му с Деса и апартаментите. За ЖабатаГном и Пинокио е важно да са на дебели постове, за да се облажат за последно. За *** - да е в НС, щото Зарков е следващия председател. Приоритети... А пр.о.стия народ ? Ами да прави като вятъра!

26

Анонимен

преди 2 години

Виждам от първите коментари, че преди редакция броят на сумарно избралите го депутати е надхвърлял 240. При председателя лесно се хваща грешката защото се избира от 240. Ами 240-тее, като са избирани, да не би броя на избралите ги пак да надхвърля броя на гласувалите. Но там вече се намесват повече цифри и хвани ги ако можеш. А и то машина го смята, тя едва ли бърка. :)

25

Красен

преди 2 години

Поредните празни приказки от слугата на олигархът Иво Прокопиев - Христо Иванов!

24

Herr Muller

преди 2 години

В интерес на истината, всички от новоизбраните гаулайтери по един или друг начин са свързани с Фигуранта. Явно в България някои се опитват да разиграват военен пуч, но играчите им са ялови и до никъде няма да я докарат. Уважаемият ген. Пиночет спаси държавата си, като изтрепа марксистите и комунистите, и Чили дръпна яко напред, превръщайки се в най-социалната държава в Латинска Америка. При Пиночет корупцията беше изтрита за рекордно кратък срок, заедно с корупторите и корумпираните. Грамнаха ги

23

Сюргюн Тайфесъ

преди 2 години

Имайте Надежда! Слоганът на 47 НС е: "Надежда тука, секва оставете!"

22

Гроби Таласъма

преди 2 години

Колониалната администрация говори за надежда;))) Изкарайте Мустафа са облещи и официално да го каже;))) Тоз, ем е грозен, ем е нагъл, ем и поборник са напрай на "Росенец". И за кво бе таа борба? За същото като политика, което и ГЕРБ;))) Аха, да: "Стани Да Седна" - СДС;)))

21

мдааа

преди 2 години

Пеевски изказа ли се? Гледам се мота в НС, чак са го снимали ... чак да не повярваш, че е отишъл веднъж и той на работа.

20

Анонимен

преди 2 години

По голям продажник от този не съм виждал!

19

Анонимен

преди 2 години

За надежда можем да споменем когато бг мине 5 години Пиночет и 5 години народна власт, да се изпонатръшкат сите партини *** и номенклатура усукала се в държавните инситуции. След това мжое и да има 30-40 г ред, спокойствие и справедливост. Когато обществото му е изтрита паметта за налазилите *** няма как да се отърве от тях.

18

Herr Muller

преди 2 години

България и българите живяха в нормално общество, но псевдодемократи, чалгаджии и НЕпрофесионални политици докараха държавата на това дередже и побъркаха народа.

17

Христоооо,

преди 2 години

Христо, за последно ти е. Сам си би десния шут. Самочувствието ти е като на малчуган, който яде крадени череши: Хем ти е благо, хем те е шубе, че ще ядеш бой.

16

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Защо не арестувате Шишо за фалшифициране на неговия зелен сертификат? Една и съща сестра ходи в офиса им да им бие фейк разтвор вместо ваксина. Тази сестра бие фейкове само на вип - Шишо,Дуугун,Тиква. ЗАЩО ЕДНА СТСТРА ИМ БИЕ ВАКСИНИТЕ? КОГА ПОЛИЦИЯТА ЩЕ АРЕСТУВА ШИШО. защо не тествате шишо на входа на народното събрание? защо няма стачки за тоя терорист?

15

ЦК на БКП

преди 2 години

По - големи смешници от тези - Не знам дали има в Народното Събрание! Всички синчета и роднини на Партийни членове и лидери. Бивши Партийни секретари или доносници. Пионерчета. Начело с шефа им - Ванката Костов - Партиен член и преподавал "История на БКП" и "Политикономия". И тия са ... "Демократична България"... Ха ха ха :) Просто вече получават парите и заповедите НЕ от СССР, а от НАТО. И се обърнаха , като Фурнаджийски лопати! Такива са най - опасни и отвратителни!

14

Herr Muller

преди 2 години

Гледам и не вярвам на очите си! Другарят от снимката с брадата и големия нос, се е загрижили за нас, българите в чужбина. Да не се кахъри за емигарнтите от България, а да се концентрира върху състоянието на българите в държавата. Не познавам българин в чужбина, който да е закъсал. Всички имат пари и са като брашняни чували - колкото по-тупаш, толкова повече пускат.

13

Анонимен

преди 2 години

Българският Коксал Баба.

12

Пешо

преди 2 години

Основен виновник за провала на протестите и липса на обединение преди изборите през април. Сега е на нивото на Копейкин