57

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме да крадем България, а простият невеж и неосъзнат духовно народ ,продължава да бъде лъган и поставен долу.Левски Ботев и другите революционери дали като ви гледат от невидимия разумния свят,се радват в какво сте преврнали страната и какви хора живеят в нея? Питам и оговор не искам. Хората трябва да се вразумят!

56

МНЕНИЕ

преди 2 години

Нинова , Плевнелиев , Борисов , Татяна Дончева , Мая Манолова .Виц са тези Хора . Трябва да го Пенсионират - не разбират нищо от Държава .

55

Баба Яга

преди 2 години

Нинова, самата ТИ си политическа криза!

54

охо бохо

преди 2 години

Онази вечер Нинова , Кирчо и Асенчо си правиха влакче . Корни си сложи коланчето и беше по средата , Асенчо отпред , а Кирчо отзад . Пуф-паф , пуф-паф .

53

Анонимен

преди 2 години

Най -послушния и зависим човек от Боко, ликвидирал БСП , ЗАЩО ГО СЛУШАТЕ ВЕЧЕ?

52

Стар комсомолец

преди 2 години

Аз си искам БСП! Искам си Овчаров, Румен Гечев ,Масларова ,вигенин и Пирински..... С тях заплатата ми, както при Виденов, ще бъде 200000 лева!ВЕНСЕРЕМОС!

51

П.К. инк.

преди 2 години

Другарката нинова, и другите, които "хвърлиха" уж оставките, съвсем резонно след историческите провали на "своите" партийки, отново са в светлината на прожекторите. Кой ги изтика на първи план? СУВЕРЕНА? Не е. Тогава кой? Питаме само. Молим за публичен отговор.

50

Лойко

преди 2 години

Нинова имала Програма за управление на страната за 100 дни. Тази да не си мисли,че тя ще управлява държавата. Стига е внушавала,че едва ли не БСП е управляваща партия в България. Всичкото им Национално на БСП......то Национален съвет,то пленум,то конгрес...Тази не разбра ли,че Комунизма свърши в БГ.

49

4

преди 2 години

Защо Хоризонт не предаде речта на Нинова!Някакви междинни новини не са основание !това беше провокация!

48

хахахаха

преди 2 години

хората те гонят отвсякъде ,но ти продължаваш с заучените фрази или си много нагла или си много тъъъъъ....,но едно е сигурно кризата на възрастта ,те е хванала

47

Bungar

преди 2 години

Нинова стига е използвала грандомански наименования...Свиквала Националния съвет??? Ами тя има само Партиен съвет,какво му е Националното на Партийния и съвет.Пленуми,конгреси,национални съвети бяха актуални само за БКП единствена партия,но сега партии бол и никоя не може да си кръщава ...Национални....

46

Пенчев

преди 2 години

Нинова,докато ти си в политиката виунаги ще има политически кризи ! Айде,чиба от там !Няма друго място по света,където някой да си е подал оставката и да продължава да раз вява байрак и да се дзвери и костопери,че и да командва ! Знаем те колко струваш и как умееш да се криеш зад ласкателски приказки и обещания ха-ха-ха!

45

НАЛЕ

преди 2 години

Може да е КРАДЛА , ама си е точна !

44

от някъде ...

преди 2 години

До Някой си... На фона на ДЪЛГЪТ който остави герб в хазната , само НЯКАКВИ СИ 38 МИЛИАРДА , КАК ТИ СЕ СТРУВА ???Къде е Баце да каже , защо ги откраднаха с ШАЙКАТА !?

43

Жхйййй

преди 2 години

Стига да се договорите

42

Анонимен

преди 2 години

Харесвам Нинова и БСП, но искам да кажа и си изплача мъката, да се знае, аз харесвах много АЛДЕ и те бяха на сърцето ми, заедно с оранжевия цвят, но бях под майнд контрол и друг контрол и под страх, затова не успях да ги избера, но ги обичам и винаги ще ги обичам!

41

Някой си

преди 2 години

Тая година се изтеглиха тихомълком 4 млрд. нови заеми. За догодина са заложени в бюджета скромните само 12 млрд. Господ да я пази тая държава от пр_остия и народ, докарал тия на власт!

40

Давай, майче!

преди 2 години

Другарката е паднала от Луната.Политическата криза започна преди 8 месеца. Тази не знае и елементарни неща случили се в България прз 2021г. Живее си в един неин болшевишки свят.А може би се прави на ни чула ни видяла????

39

Анонимен

преди 2 години

Абе тая не подаде ли оставка ?

38

Мдаааа!

преди 2 години

Новите клоуни на България ще ни докарат много сълзи ! Нооооо, каквото посееш , това жънеш ! Доста народец забрави мъдростта на дедите ни !