59

Не извратен тип

преди 2 години

Не са виновни тези дето не се ваксинират,виновни са хората от правителството защото се държат като търговци посредници на ваксини.Във колонията стъпиха всички марки ваксини,пазара е задоволен,всеки те дърпа и вика избери си ваксина,е как да се ваксинираш,във Ирландия има само фрайзер и над 80 процента ваксинирано общество

58

до 71

преди 2 години

Отговарям ти. Обществото има пренасищане на "неценни", както се е изразил човекът. Там по 100 се борят за едно работно място. Останалите на борсата ги издържат "ценните". При "ценните" 0.8 души се борят за едно място- има тотален недостиг. Разбираш ли идеята? Малко социалната система да отдъхне. Иначе казано- богатите стават още по-богати, а бедните- още по-бедни.

57

Леша

преди 2 години

До 70 Много смешна тактика. Ти не си виждал 7к на куп. Смятай колко хиляди години трябва да пишеш пропагандни коментари за да ги видиш ха-ха

56

Молла Брадър

преди 2 години

У нас в Афганистан ковид няма - ханъмите носят маски денонощно, а аз им бия бустерни дози на ротационен принцип!

55

До 63

преди 2 години

Интересно, ценните за обществото хора какво биха правили без неценните? Напр. един архитект какво ще прави , ако няма строителни работници? Ще рови по кофите, много ясно. Ами един лекар без медсестри или санитари? Ще мие пода и ще сменя памперси, иначе и той по кофите... А един АЙти какво ще прави без бай гошо да му отгледа марулите или хуан да му отгледа авокадото? Ще яде мета- марули. Я, послезте малко на земята.

54

Анонимен

преди 2 години

От тук насетне, всеки излиза с образование, професия, заплата и си изказва мнението. Започнах да правя статистика дали има и 1% от антиваксърите, които взимат нормална заплата. Под нормална разбираме над 7000лв.. Започвайте.

53

лайте си

преди 2 години

истината е ваксинация,ваксинация и пак,и пак.Колкото трябва.Забравихте стройната система по време на соца-подхващаха ни още от бебета.

52

Живко

преди 2 години

Едни хора от българската държавна сигурност искат аз да съм изравнен със земята ! Защо е необходимо така да съм ?

51

Леша

преди 2 години

До 63 Какво общество, чак да ти завидим. Жалкото е, че е въображаемо. Остави обществото, отговори ми само на един въпрос - защо се инжектира? Зная, че си обикновен бедняк от пропагандата, намерен на сметището и пропагандираш за стотинки, но ще се направя, че ти вярвам. Кажи, защо се инжектира? Ще можеш ли да отговориш или е прекалено сложно? Ако ми кажеш, че е заради "вируса", знаеш как ще продължи разговора :]]

50

Анонимен

преди 2 години

Каква вълна, като няма повече оФце за стрижане!

49

Анонимен

преди 2 години

ас сам казал че няма да се ваксинирвам за ништо на света.ваксините обиват.

48

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисълът от сертификатите и инжектирането с тези експериментални течности, след като инжектираните умират и се заразяват с вируса точно толкова колкото и от чистите, а също така и инжектираните разнасят вируса. Разликата е само, че инжектираните имат в кръвта си клетки от абортирани човешки бебета, а чистите нямат.

47

Анонимен

преди 2 години

Хубаво де, пак спорите за пари и социална принадлежност. Аз съм ИТ специалист. Получавам доста пари месечно (над 20к). Около мен са поодбни хора- архитекти, лекари, зъболекари, собственици на бизнес. Все отлично платени. Почти няма неваксинирани с дребни изключения. Споделете и вие какво работите, какво получавате и да направим разбивка. Но тя е ясна. Ценните за общество и икономика бяха ваксинирани първи. Безполезните няма да се ваксинират. Просто е.

46

до 55

преди 2 години

ВзИмам, неграмотнико. Взимам. Айде хубава вечер.

45

славянин

преди 2 години

Вървя по улиците и все настъпвам по някой труп на умрял или на агонизираш от задушаване, просто няма празно място къде да стъпя! ''Пандемията'' ''бушува с пълна сила''!

44

Анонимен

преди 2 години

До момента най-умното нещо, написано в коментарите, е че на антиваксъра във фиша със заплатата му си пише, че е антиваксър. Качвам си го във Фейсбук като статус, забавно е и на 90% точна формула.

43

Бушува на балканите

преди 2 години

В Белгия 30-50 хил заразени дневно, в България - 2-3 хиляди! Инжекциите защо не действат?

42

до 47

преди 2 години

Взимам пари от фармацевтичните компании. Седемцифрени суми годишно за пропаганда. Иначе казано- купи си акции и ще разбереш. Естествено, че ще пропагандирам- Pfizer има revenue 24 милиарда долара само за тримесечие... Как няма да пропагандирам, нали в моя джоб влизат.

41

Анонимен

преди 2 години

Спасението от бацила е качествена маска и дистанция. Ваксините те заразяват с малко количество от бацила, не стават. Четох, че където имало голям процент ваксинирани имало делегирани 11 000 заразени за деня. Тия директиви на ЕС да си ги практикуват те, аз от ЕС нищо не получавам. Защо не публикувате заразените от страните с най-много ваксинирани?

40

славянин

преди 2 години

Защо пандемията не спира нито при 70 %, нито при 80 %, нито при 90 %, нито при 100 % набодени и '''защитени'' общества!? Въпрос към ''умните и образовани с три висши'' нарковаксъри!