119

Мъко,мъко

преди 2 години

От ваксините лесно ще хванете С.П.И.Н.Затова говориха и английските учени и затова разследват Болсонаро-защото каза го в прав текст.Бързо сте забравили целта на избраните-да намалее населението на Земята...Доброволно.Или с принуда,заблуда.Пазете се.

118

Маските или ОСТАВКА1

преди 2 години

Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява..До вчера обикалял БЕЗ маски навсякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват..

117

Маските или ОСТАВКА3

преди 2 години

Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори..Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и н.е.г.ри да се гърчат в МИША дупка.Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини...

116

Маските или ОСТАВКА4

преди 2 години

След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите.Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застр.елват още на турската граница - всякакви н.е.г.ри м.а.й.муни...ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !!Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

115

Анонимен

преди 2 години

До ваххх Палците ,палците дръж наведен ,зайко !

114

ваксина

преди 2 години

Не знам кво слагат в тая ваксина, но е факт, че мои приятели се... бъгнаха, тотално се промениха и не - не е от животът, не е от други фактори. Просто са супер различни като поведение и мислене. Факт е. Не съм антиваксър, напротив, знам, че ваксините спасяват.

113

Анонимен

преди 2 години

Един и същи автор на всяка статия за Балканите и винаги една и съща глупост, Република Кипър (ОСТРОВ) се причислява към Балканския полуостров. Ужас.

112

ваххх

преди 2 години

С нетърпение чакам задължителната ваксинация. Сегашното положение е срамота за България.

111

до гост

преди 2 години

Точно благодарение на такива плоски разсъждения сме на първо място в Европа по смъртност от ковид и на 2ро...в света. Има и по-бедни държави от България, и такова с по-лоша здравна система, така че номерът "здравеопазването е виновно" не минава. Фактите са си факти - и те се виждат в смътността от другите държави. Междудругото, днес излезе новината, че омикрон поразява и неваксинирани, и преболедували, а само 2% ваксинирани засега са хоспитализирани. От ясно по-ясно.

110

БРЦК

преди 2 години

До 140 не е важно какво пише в интернета. Важно е какво чувства сърцето и виждат очите ми. Важно е това което става на улицата. А тава действие е смърт убийства изнудване репресии рекет от Държавата -убиец. Тотално оскотяване на хората углопяване на ента степен загуба на доверие отричане на БОГА сами се отричаме от душите си от принадлежността към Майката Зямя

109

БРЦК

преди 2 години

Освен влошаване на физическото състояние ваксите унищожават и психиката на човека. Факта си е факт. Който иска да отрича но времето и смъртта са без компромиси

108

гост

преди 2 години

До Анонимен 125 Така е , баламите се ваксинират и пропагандират за още по-големи балами за ваксинации . Принципа на злобата и зависта - Щом аз изгорях нека и другите да изгорят. Не искам в тази категория да поставя хората ваксинирани принудително за да защитят препитанието си. Природата си знае работата и рано или късно всеки ще го преболедува но дотогава пропагандата ще продължи с пълна сила защото става дума за много много пари .

107

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЩО ИЗБЯГА БЕ БЪЛГАРИНО НЕ СИ ЛИ ОБИЧАШ СТРАНАТА А.. АМА ДУШАТА ТИ Я Е ИЗРАЛА ПРЕДИ ДА СЕ ПРЕРОДИ - НЕВЕЖО СЪЗДАНИЕ! мислиш си че си избягал човек не може да избяга от кармата си а до още няколко години ще бягаш към България ако знаеш какво очаква света. Всички които ламтят за повече ще бягат към България. ИДВА НОВОТО ВРЕМЕ

106

Анонимен

преди 2 години

УБИЙЦИ! КОВИД Е ПЛАН ЗА НАМАЛЕНИЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НОВ СВЕТОВЕН РЕД С ВСЯКА ВАКСИНА ЩЕ ВИ НАПРАВЯТ БИОРОБОТИ!

105

Пишете глупости

преди 2 години

До Ветеринарят от ПфайзС жена ми сме лекари и сме ваксинирани от Април. Очакваме дете. през Февруари. Лъжите ви са кухи!

104

Анонимен

преди 2 години

Вълната на Балканите навсякъде отминава, а в някои държави отмина. Какви локуми разстягат? С Омикрон може нещата да се променят, но засега още не са.

103

Анонимен

преди 2 години

Каква вълна бушува бе ненормалници?!?!Западна Европа е пометена от вируса а ви ми говорите че на Балканите бушувал вируса!!!В Германия имат по1000 новозаразени на милион жители в Бг са 300 на милион. В Румъния са по 100 на. милион ама на Балканите вилнеешХА-ХА Вие сте абсолютни ненормалници!!

102

Анонимен

преди 2 години

а аз избягах от българия и съм доволен че не съм там в пандемия. дерзайте

101

Анонимен

преди 2 години

За пръв път се радвам,че живея в България,след започването на така наречената пандемия.

100

Анонимен

преди 2 години

Грип!