79

Леша

преди 2 години

До 97 За разлика от вирусите, токсините и радиацията са съвсем реални.

78

до 99

преди 2 години

Като е тийн, има родители, които му плямпат тези неща. Ясно е тези родители колко акъл имат.

77

Анонимен

преди 2 години

Не е верно- защо в ЮК сега има недостиг на "неценни" /хора с ниско възнаграждение/? Защото никой не иска да върши такава работа- и въпрос на време е да се светнат и да искат много пари за тежка, ***, нужна работа. Понеже винаги ще има нужда от "общаци". Реално погледнато, всеки може без айфон, но никой не може без хляб, нали така? Изобщо, оправете си ценностната система.

76

Бay

преди 2 години

До до 95 той няма заплата. Той е тийнейджър. :D

75

до 95

преди 2 години

Заплатата си кажи, моля! Влизаш в бисерите на Дарвин. Вирус и токсини са две тотално различни неща.

74

Леша

преди 2 години

До 93 Технология? Тествана 40 години. Ясно, от пропагандата са налазили.

73

Леша

преди 2 години

До 90 Да, имам много въпроси, но няма смисъл да ги задавам. Или си от пропагандата или си ненормален. Няма такова нещо като ковид. Има токсини и чистене от токсини, това е "ковида" и "лечението" му.

72

fact

преди 2 години

по-скоро камила ше мине през иглени уши, отколкото пфайзерът да пропусне да те набоде с бустерна игла.

71

до 88

преди 2 години

Нека и аз да отговоря на това. Доста хора се споминаха след повторно заразяване с КОВИД. Това да си сложиш ваксина или не е личен избор. Около мен масово хората са ваксинирани, но имаме и неваксинирани приятели и уважавам техния избор. Недей да наричаш технология, тествана 40 години неясна. Грипните ваксини се ъпдейтват 1 път годишно. И те няма време да се тестват. Има хора, които имат нужда от ваксината и тя им е спасила живота. Не бъди глупав егоист.

70

до 88

преди 2 години

Да. Мои роднини с антитела си отидоха след второто заразяване. Други въпроси?

69

до 86

преди 2 години

Щом не си схванал, ти, вероятно си такъв. Те не схващат. Схвана ли? Не. Лека вечер и наздраве!

68

Леша

преди 2 години

До 83 Пневмонията си е пневмония, няма такова нещо като пневмония причинена от ковид. Значи, ти се инжектира с неизвестни субстанции, защото си изкарал нещото тежко и вече имаш антитела?

67

Захитрял

преди 2 години

Нищо чудно, след като тук живее най-дебuлното население в Европа!

66

Анонимен

преди 2 години

И 100 000 лева заплата да вземаш, все тая. Никой и нищо не е вечно.

65

до 82

преди 2 години

Не разбра смисъла... Светът няма нужда от толкова неценни. Има нужда от 10 пъти по-малко. Схвана ли сега? Това е и целта на биологичното оръжие КОВИД-19. Нещо като вирусът ХИВ, пуснат в Африка при неценните. Да обяснвам ли още?

64

до 81

преди 2 години

Защото изкарах КОВИД-19 след пътуване по работа и то доста тежко. Защото мои роднини си отидоха. Да, според тебе не от КОВИД, ами от пневмония, причинена от КОВИД. Друго?

63

Анонимен

преди 2 години

Ама няма такова нещо- всеки ценен е напълно безпомощен без неценните. Дали ще е личната ти прислужница, която няма да те краде и на която ще трепериш, защото ти чисти добре и утре може да те напусне, дали е медсестрата, която ще сменя памперсите на болния ти възрастен родител и без която ще трябва да се разкъсваш между програмиране и хранене с лъжичка- ти си напълно зависим от техните качества и умения. На "неценните". От работата им. Защото се гнусиш да я вършиш. Или те мързи.

62

Леша

преди 2 години

До 76 Колоко пъти да ти обяснявам да не говориш за пари с мен? Имам достаъчно и не ме интересуват, не съм работил за тях. Темата е друга - кажи защо се инжектира?

61

Анонимен

преди 2 години

Хора, не се отклонявайте от статистиката. Ясно е, че в момента наблягате на това авторът на поста дали е виждал 7000 или не. Кажете вие какво виждате и коментирайте.

60

до 72

преди 2 години

А, ако съм виждал, ще се изненадаш ли?! Познаваш ли такива хора? Обзалагам се, че не. Е, може и някой берач на малини да ги е докарал за едно лято, докато в ИТ сектора в София ги правим на седмица.