81

БРЦК

преди 2 години

На всички които са пострадали и ще пострадат от "Ваксите". Благодарете на служебното правителство с шеф Радев . А след това и на Продължаваме Подмяната с шефове Милко и Морко

80

уау

преди 2 години

На всички които имате починали или увредени роднини от Ковид - на Костя и Мангърво благодарете.

79

..

преди 2 години

Волен Сидеров номер 2. Направи изявлението и копейките заваляха. Няма да е лошо да се разбере от къде му идва финансирането, да не се окаже пак като с Атака, че Доган стои и зад тоя. В програмата му пише, че иска България да се отдалечи от Европа и да възстанови "исторически" връзки с Русия и Арабския свят. Всички знаем как свършиха в миналото тези връзки за България... А за социалните му политики да не говоря .. следваща стъпка "мъжете имат право да бият жените си", както е в Русия.

78

13 бели лястовици

преди 2 години

13 бели лястовици срещу глутница вкопчила се за грифона.Неравносилна работа ще падне имного жертви ще отнеме.

77

Анонимен

преди 2 години

Новата Бяла Златка най-после влезе да си покаже магарията в парламента. Обра гласовете на Атака, Воля, ВМРО и НФСБ.

76

Анонимен

преди 2 години

Защо на някои изказвания позитивния вот е блокиран?Не е политкоректна,нали"днес".

75

Анонимен

преди 2 години

До МдаС 13 депутата е малко трудно да реализира всичко което е предвидил.Според мен ще опита.

74

Анонимен

преди 2 години

До Мда Нито заяваката им е добра, нито ще си остане същата. Все едно, че са останали в 19ти век. За 200 години светът отиде много напред. Разбира се, че има предизвикателства, но сега е модерно да бъдеш добър, да допринасяш, да решаваш проблеми, да предусещаш бъдещето, а не като с ластик да врщаш хоората назад. Така или иначе, ластикът пак ще те изхвърли напред. но със закъснение.

73

Мда

преди 2 години

Заявката на Възраждане е добра, но дали няма да си остане само такава?Щото досегашните патриоти(къде по-лу*ди, къде по-нормални) веднага забравиха обещанията, щом докопаха кокала и от патриотични им плам, остана само шумотевицата и добре познати клишета. Дали ще до живеем да видим интелигентен и рационален патриотизъм в действие???

72

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Не съм много съгласен със смисъла,който влагаш за "опозиция"..Те може и да имат някаква програма,но как искаш някой да ги подкрепи,като те самите твърдо заявиха,че..цитирам:-"НЯМА ДА ПОДКРЕПЯТ " правителството..Мисля,че още просто жонглират..

71

Фактите !

преди 2 години

Нали се знае , ''Шило в торба , не седи'' , ще го видим на къде ще наклони Костадинов , но то си личи , след като не подкрепя новите , то е ясно че е към ДПС-герб-СДС !

70

и още ..

преди 2 години

До СЪМИШЛЕНИЦИТЕ... Валерката Симеонов + Марешки + Кара-шкембенлията!

69

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, какво е опортюнист. Човек, който е готов да яхне всяка вълна на простолюдието, само и само да има някаква изгода. Ето това е Костадинов, а и адвокатката му Гунчева. Хора с много нисък морал, които яхнаха страховете на хората от ваксини и истерията от мерките, които между впрочем, самите те създадоха. Народе??? Докога ще се прострелваш в краката? Аз знам какво ти пречи да прогледнеш, но не е за тука.

68

Анонимен

преди 2 години

Убеждавах доста хора които не гласуват да отидат да гласуват за възраждане ама отново не отидоха да гласуват въпреки че казаха че са най-свестни.Ако на следващите избори отидат не гласуващите да гласуват възраждане ще имат мнозинство.

67

СЪМИШЛЕНИЦИТЕ

преди 2 години

Костадинов , Биков , Плевнелиев , Паси , Цветанов , Цачева , Гърневски , Митов , Сидеров , Бойко , Деса ,....все , от една порода .

66

Анонимен

преди 2 години

До Даа!Просто проблема е че при нас в България един патриот като Сидеров и Костадинов не може да спечели мнозинство така както спечели Тръмп преди години.

65

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоПогледнато партията има написани законопроекти и за да се приемат тя трябва да има подкпера от другите партии.Ще е опозиция на тема мерки, зелени сертификати, зависимост от ЕС и Нато и тн.

64

Даа!

преди 2 години

Едва се отървахме от Сидеров , а ето ни И следващият Сидеров ,....приказки , приказки до небето , а на практика , ''КОЙ ЩЕ МИ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ''...

63

ПроСоТо

преди 2 години

02.12 : Костадинов:-"Възраждане ще е опозиция, няма да подкрепи правителството"...03.12...Костадинов /същия,не друг!/..-"Не смятам,че сме опозиция".....Сега последно:-са,или не са?../тия май вървят упорито по пътя на "итн"../

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 81Спираш операциите и като спеш операциите много хора се влошават и умират и преди да починат тези хора ги тестват за ковид и после ги пишат като починали от ковид.Мангъров ходи на място да преглежда - той се бори с вируса. Личните лекари изписват антибиотици от каталог без даже да са прегледали пациента.