113

Анонимен

преди 2 години

До ГражданинИ да ми викаш я пак, че и я отново, все тая. Малко се понапъни с тоя твой мозък, колкото и да е малко. Може нещо да изкочи от главата ти. Това, което е в този сайт няма нищо общо с действителността. Вервай в дядо Коледа още. Дебни го да ти влезе в комина скоро да ти донесе малко акъл.

112

Този

преди 2 години

е програмист, колкото аз съм цигулар

111

Сър Артър Кларк

преди 2 години

Интелектът и себеуважението ми не позволяват да участвам във форуми в които присъства така нареченият "програмист".

110

Програмист

преди 2 години

До 121 : Май нищо не ти е ясно. Продължавай да живееш с илюзиите си, но статистиката казва че няма да е дълго. Не започвай някоя прекалено дебела кника, че може да не я довършиш.

109

Гражданин

преди 2 години

До Анонимен 136Я пак за Израел!https://worldometers.info/coronavirus/country/israel/

108

Анонимен

преди 2 години

В някоя държава всички ваксинирани, а някакви твърдят, че ваксините не работели, защото в болниците било пълно с ваксинирани. Ами то други няма, всички са ваксинирани

107

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинираха масово по целия свят и вируса мутира.

106

Анонимен

преди 2 години

Да, ваксините работят... когато са ваксини и са разработени съгласно стандартите за това. В момента се прилагат едни пробни продукти, които накараха вируса да мутира главоломно. Сега ситуацията е много по-тежка, отколкото преди да бъдат пуснати ваксините. Крие се информация, че във ваксинираните държави като Израел болниците са пълни с ваксинирани в проценти, колкото са и процентите на ваксинираните в страната. Смъртността също не е по-малка.

105

Ще се мре яко, особе

преди 2 години

са се ваксинирали

104

инвалиди,хронично бо

преди 2 години

които, са нечии родители, ако и да не са твоите непременно

103

Анонимен

преди 2 години

Ще се мре яко, особенно тези които се мислят за голяма работа

102

Отново

преди 2 години

Втръсналата на всички плаши-мистика, вместо коректна статистика

101

ха-ха-ха

преди 2 години

До Неочаквано тъпВчено си не очаквано ***. Личи ти и по поваописа - "Требва", "едва дижи се".

100

мац. Донгъров

преди 2 години

доц. Мангъров май беше прав?

99

Неочаквано тъп

преди 2 години

Требва вируса да поразява възрастни над 70г,инвалиди,хронично болни едва движи се, и ***. Само тогава в България ще се усети разцъфтяващата се пролет. Свежест ще има. Ще останат млади, здрави, работоспособни, а не хрантутници, чакащи от държавата помощи.

98

Анонимен

преди 2 години

Все италия направиха марш на умрелите от ваксите, тук кога? Колко от ваксаните са с ковид след ваксинация? Или с инфаркти? А на голяма част им изключват бъбреците до месец след вакса.

97

Анонимен

преди 2 години

Минаха изборите и цирка започва отново. Стъкмистиката е един път. Пътеката ковид трябва да се махни. Има две други за грип и пневмония.

96

Анонимен

преди 2 години

Само през последните три месеца България изгуби повече човешки живота, отколкото през втората световна война, но Кацаров и банда си раздават медали за добро справяне.

95

До Програмист

преди 2 години

Ясно ни е на всички ,че си програмист ,ама само в празната ти глава!Добре е ,че има кухи *** като теб ,та да гледаме ви сейра с действието на отровната бъркоч.Желая ти, да си жив и здрав ,колкото се може по-дълго време!А,дано,ама.....

94

до Програмист

преди 2 години

Виждаш ли, колко си лесен?Като мaгаре почесано между ушите. Ха-ха-ха. Нали знаеш, как реагира? Или те надценявам...? Ха-ха-ха!