15

до автомаги

преди 1 година

Който е нормален шофьор, би трябвало да знае, че магистралата се обозначава със знак за това в началото и, а в края има знак за обозначаване на това. Представете си сега как е гледала по какъв път се е движила министър комитова, щом не е разбрала до къде е магистрала Струма и къде продължава като междуградски път, защото се каза след нея, че си има участъци с означението за начало и край на магистрала, но явно тя знаци не гледа, а е на принципа една жена каза. Добре, че ще я разкарат скоро.

14

Шофьор на камион

преди 1 година

С тези телефони и фейсбук така ще става. Право в мета вселената.

13

MaйMyнaтa

преди 1 година

До Минувач...Ти си кашкавал, и не энаеш таэи цистерна, преэ какво още може да мине

12

Минувач

преди 1 година

Минал през средната разделителна мантинела?? Тези мантинели май са от кашкавал? Ами ако в този момент се движеше кола в другото платно?Кога ще видим възложители, проектанти и изпълнители в затвора?

11

Анонимен

преди 1 година

Щом полицията се грижи за организацията на движение , не ни мърдат още няколко леки катастрофи в дадения участък. Оня ден се връщам от варна и към Антоново сллед завой някакъв се обърнал по таван в канавката, катаджиите спрели на равно с него , и които идват в последния момент виждат половин патрулка на пътното платно - лешперите даже не бяха излезли от колата да известяват идващите , ам вътре на топличко ...

10

АВТОМАГИ

преди 1 година

Сега това магистрала ли е или само скоростен път? Че в БеГе не се знае. По документи Боко направи всичко магистрали. И усвои парите.

9

Кон

преди 1 година

А имат ли милиционерите работна хипотеза - т.е. някакво предположение, какво ли се е случило та да навлезе в насрещното? Аз се сещам само за една, та затова питам. Явно те са много ***, та дори и една единствена хипотеза не могат да запомнят, няма нужда да я измислят. И, какво да кажем за автора на статията ... и той така.

8

ТЕСЛА

преди 1 година

15 секунди дрямка и ;; малкия дявол ;; на гости .

7

Над 120км в час

преди 1 година

Една магистрала .....и по две три катастрофи на ден имаме. Ако имахме пък 10 магистрали какаво ли щеше да се случва?........

6

РЕАЛИСТ

преди 1 година

сега ще видите кон боб ядели когато комунист е на власт и упра

5

Анонимен

преди 1 година

сега ще видите кон боб ядели когато комунист е на власт и управлява.

4

Анонимен

преди 1 година

"цистерната с гориво, движеща се в посока София, при неизяснени за сега обстоятелства преминала през средната разделителна мантинела." Как неизяснени обстоятелства, като цистерни, тирове, камиони и автобуси непрекъсната се изпреварват с над 210 км./час.....отделно разни, предимно шофьори на БМВ, които се мислят за безсмъртни, прелитат ниско и тормозят останалите водачи. Това е реалността в България.

3

Румен Радев

преди 1 година

до 1: Не, това не е чат!

2

бааа го

преди 1 година

Колко кривоглед шАфИор трябва да си, за да сътвориш подобно нещо?!

1

Анонимен

преди 1 година

При румен радев е така, това е чат от Промяната!