37

Анонимен

преди 2 години

Отдавна се знаеше, че балонът с въглеводородите е пред спукване и сега го пренадуха за последно за да го спукат управляемо. Следващият балон ще са храните и надуването започна. Криптовалутите и недвижимостите са само за запълване на преходния период. Интересното е, че САЩ с 5% от населението си изхранват 1/3 от човечеството. Новият балон ще нулира всичките им дългове само за 2-3 години. Пазете си парите за храна. За бога братя, не купувайте!

36

ДДРОнег

преди 2 години

Homo sapiens recens , сър ...

35

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ОПИТА ДА ЗАТЪМНЯВА СЛЪНЦЕТО С КЕМПРАЙД ЗА ДА НАМАЛИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ! БИЛИ ДОРИ УРЕДИ ГРЕТЧЕН ДА Я ПУСНАТ НА СРЕЩАТА НА ООН ЗА ДА СЕ ЗЪБИ НА СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ! НО РЕЗУЛТАТА БЕШЕ ПОЧТИ НУЛЕВ! И БИЛИ РАЗБРА, ЧЕ РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА Е ЕДИНСТВЕНО ДА БЪДЕ ИЗКОРЕНЕН!

34

Анонимен

преди 2 години

Да му мислят холандците, ние все ще намерим високо място.

33

АнонимеН

преди 2 години

До 38/БИЛИ: ИМА ГЛОБАЛНА ПРОГРАМА ЗА ИЗВЛИЧАНЕТО НА СО2 ОТ АТМОСФЕРАТА И ТЯ СЕ НАРИЧА ГЛОБАЛНО ВАКСИНИРАНЕ НА ГЛАВНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СО2

32

Таксиджиев

преди 2 години

Забравихме молитвите и хукнахме през глава да правим гейбракове,и господ ни наказа.

31

Анонимен

преди 2 години

Кой щеше са им плаща екскурзиите на тези климатични алармисти, ако го нямаше глобалното затопяне? Тези хора се хранят от изкуствено създаден голям проблем от тях самите. Много хора са клона тук, за много хора това е златна мина и те нямат интерес да решават проблема! Напротив те ще ви заливат с такива шокиращи статии, как сме на ръба на апокалипсис, как ако не действаме днес, тоест. е им дадем власт и пари, всичко приключва. Преди 20 години заплашваха как днес ще сме мъртви, е не сме.

30

Анонимен

преди 2 години

Някакви сектанти, нямащи нищо общо със здравия разум, тоест с науката, тръгнали да спасяват света, като ни налагат агресивно да живеем според каноните на тяхната социопатска религия, в която човека и цивилизацията са враг който трябва да се ликвидира на всяка цена. Тези учени вместо да търсят решения, списват 24/7 апокалиптични сценарии? След като СО2 е такава заплаха за човечеството, защо няма глобална програма за извличането му от атмосферата?

29

АнонимеН

преди 2 години

До Следва Глад/ БИЛИ: ГЛАД ВЕЧЕ ИМА НА МЕСТА, НО ТОЗИ ПРОБЛЕМ ЩЕ БЪДЕ РЕШЕН С ВАКСИНИРАНЕТО, КОЕТО НЯМА ДА СПРЕ ,ДОКАТО ПРОБЛЕМА НЕ БЪДЕ РЕШЕН!

28

Английскиучен

преди 2 години

Английските учени са отчели засилена мозъчна дейност в държавите с ниски нива на ваксинация срещу ковид, поради интензивно развиване на конспиративни теории. Това е причинило повишаване на средната температура в планетарен мащаб, с около 2 градуса по Целзий, ефективно причинявайки глобално затопляне. Обмисля се локдаун на книжарници, библиотеки и цялата образователна система до понижаване на температурите.

27

Многоядосан

преди 2 години

Тия антиваксъри *** ни таковаха таковата. Гледайте кво направиха.

26

Анонимен

преди 2 години

До Премирен но Умен- И да не забравяме да си слагаме редовно бустерите.

25

Премирен но Умен

преди 2 години

Добре че има такива, които знаят как да променят климата в желаната от тях посока. В тях ни е надеждата. Верно пари трябват за тая работа, но пък ще спасят планетата. Ако един ден климатичните промени вместо да покачат температурата с 1 градус, я понижат с 1 един градус, пак те ще ни спасяват.

24

Мириканец

преди 2 години

Начи, вървя си аз по главната на Dedvalley и кът взеха да падът едни пилци на земята и веднага звънъх да питъм професорити ко е туй бе а те викът глобалноту затопляне ве!Ай наздаровя!

23

Киро Язовиро

преди 2 години

Разбрахте ли сега защо от ГЕРБ-ДПС са източвали язовири? Не е било заради крадене на Ел.Енергия. Било е за да създадат изкуствена суша и да не може да се поят нивите - да няма зеленчукопроизводство. Това изнервя хората. Надявали са се да прокарат политиките на Грета Турнеберг по терлици. Само че Киро ги хвана по долни ***.

22

Подготвят

преди 2 години

Сигурно ни подготвят мега-слънчева буря или разтапяне на ледниците в Антарктида, което ще използват за оправдание за липсата на храна в Монсанто, Пепси Кола и другите. Гражданите ще понесем негативите от Китайския световен икономически триумф и ще е тежко. Искат ние да платим за него. И няма мърдане. Плана е или да наведеш покорно главица, или отиваш в лагер. Ще забранят и свободното отглеждане на зеленчуци сигурно. След 5 години полицията ще рови в градината на хората дали случайно нема картофи

21

Анонимен

преди 2 години

Сорросоидна статия ,автора трябва да се екзекутира !

20

Следва Глад

преди 2 години

Ако имате селски къщи - отивайте да ги ремонтирате, заредете си семена за няколко години напред и спете спокойно, че ще имате храна при евентуална гладна криза. Ако имате пари, купете си и един-два газови пистолета, за самозащита.

19

Ограничение на храна

преди 2 години

Не случайно хората изкупиха хранителните запаси в супермаркетите преди 2 години. Интуицията подсказа на населението (ваксинирани и неваксинирани към днешна дата), че се случва нещо безпрецедентно. Точно това ги накара да се презапасяват с най-важните продукти, като тоалетна хартия и ориз. Това не е от глупост. Това е от предпазливост и добра преценка. Хората рязко усетиха, че са играчка в ръцете на елита и започнаха да взимат живота си в свои ръце. Това разбира се беше ПРЕКРАТЕНО своевременно.

18

Констипация

преди 2 години

Конспирациите няма да спират. Това е моята заявка. И сега ще спусна трохичка за новата конспирация, а тя е че световния елит изми тефлоновия тиган от Ковид и вече подготвя продуктите за следващия деликатес - ограничение на хранителните запаси, криза с храните, липса на основни хранителни запаси и последваща нужда от глобална политика от WFP (световна продоволствена програма) - програми бол. Свобода - йок. Гответе се за нови кризи, коя от коя по-тежка.