16

Herr Muller

преди 2 години

Ха да видим сега къде ще крием шпионите на Москва и под каква егида ще ги покрием в съда чрез "извинителна процедура".

15

Анонимен

преди 2 години

Охо ...такива подобни процедури вървят от много години ,и ниши не се случва ,то ако сериозно тия от герба отдава шеха да са по затворите )

14

az

преди 2 години

До 18: пич, не знам дали Радев е виновен в последните 9 месеца. Обаче Борисов управлява от 9 години, а това се изисква от 2012 година насам. Борисов глътна милиони за електронно правителство, което изобщо го няма. Най-веровтно и парите за тази връзка са усвоени в шкафчета.

13

Поручик Ржевски

преди 2 години

Вече искам да излизам от ЕС - нищо добро не видях от там. Европарите кацат при определни мутри, ***, задължителна ваксинация, да не изброявам още 100 неща.

12

До Анонимен

преди 2 години

Нали знаеш - като си такъв фен на Евразийския съюз - вземай чантата, шапката, гащите и бегом натам!

11

Анонимен

преди 2 години

Иначе пари се наливат безчет в електронно правителство... Що програмни продукти се изработиха и инсталираха, а не работят, особено в съдебната система. Кой ще потърси отговорност от ВСС, като възложители, за тия излети буквално в нищото средства?

10

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПРЕСТЪПНОСТ ИМА СРЕД УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ЗАТОВА БАВЯТ НЕЩАТА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ! И НОВИЯ НИ ПРЕМИЕР КИРО МЕНТАТА ОТ ПАРТИЯТА МУ ДЕТО РЕАЛНО НЯМА И 4%, Е В СЪЩАТА ТАЯ ГРУПА!

9

Анонимен

преди 2 години

Поредната бомба заложена от Борисов.

8

Анонимен

преди 2 години

8, 'само 20 часа и 1900 лева' ---- пари се изкарват, нали туй е девизът на вас потомствените бачкатори?

7

Боко

преди 2 години

Още дълго ще ми сърбате попарата!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - Съмнявам се, че ще се разпдне скоро, тоя съюз. Те и в Англия уж едвам го приеха, а сега нямат шофьори, нямат работници, нямат доставки, икономинката е с 15% назаде, а кризата тепърва ще ни удари всички... Но нее - Брекзит няма ниищо общо. Неее - липсата на свободна търгувия и мита не е проблем. Неее, ама хииич!

5

Анонимен

преди 2 години

Да, аз имах подобен проблем. Трябваше ми свидетелство за съдимост, като почвах работа. Отидох в местната полиция, за да ми го издадът. Там ги издават така - показваш документ за самоличност и ти го разпечатван на секундата или ти пращат мейл. Ама греда - българският ми документ е последно обновен преди 8 месеца. Наложи се, да взимам самолет, да летя до София, да си извадя свидетелстов, да го легализирам и пак да летя обратно - само 20 часа и 1900 лева ...

4

аз

преди 2 години

10 години магистрали => резултатите не закъсняват

3

Анонимен

преди 2 години

Продадохме България, един проект на Румен Радев

2

Анонимен

преди 2 години

ЕК скоро ще глобява само... себе си. Натам отиват нещата. Като няма страни членки, кого ще глоби, м?

1

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Промяната начело с фигуранта на Божков - румен радев!