26

Каквото и да става:

преди 2 години

Съюза не трябва да падне!!! Руснаците нямат интерес съюза да падне. https://youtu.be/f1yWSePMqsk

25

Плана е по-голям:

преди 2 години

Удря Румъния и България - новодошлите в съюза, главната цел е постепенно да удари съюза - Европейският съюз - да могат отново да си играят на каубой и индианци с Руската федерация и трета страна да няма. Тоест Европа да не е третата суперсила, а Китай и т.н.

24

Общо взето:

преди 2 години

Той Сакси има свойте причини да ни мрази дълбоки, както и финансови интереси "Най-после да изгрее и моята звезда на милиардерската улица", но нямаше да може да го направи, ако някой не му беше постлал, позволил, разрешил, помогнал!

23

Причина за омразата?

преди 2 години

Сакскобурга не е маша в чужди ръце да вади неудобни въглени, той е сабя в чужди ръце да убие една страна .... Ти го разбирай как искаш ...

22

Денкоооввв!!!

преди 2 години

Достатъчно грамотен човек сте, аз също да видим и двамата един американски почерк в реформите направени 2006 - 2008 година.

21

И друго:

преди 2 години

Съсипал е родната икономика! Само ти изглежда, че върви нанякъде. Училището произвежда еднотипни бачкатори - а държавните училища правят читавите кадри , обаче те се чупят от тук! Тоест за да съсипе страната в стил "Американска демокрация" срещу "Комунисти" основното му оръжие не са приватизациите или каквото и да е друго. А образованието ...

20

С тези:

преди 2 години

"Преподавателски норми" и с тези "Общински истории" - очисти образованието Денков! Някой умник от някой офис в някъде в някоя петоъгълна сграда!

19

Тука е същия номер:

преди 2 години

Спретнал е такъв номер в образованието, че е абсолютно нефункционалнно и несъобразено изобщо с социокултурни фактори. С тоя робски труд Денков убива много зайци!

18

Много добре знаете:

преди 2 години

Какво е единственото нещо дето може да разстопи тия 20 колони стомано бетонни - плазма! И то отдолу....

17

Те са:

преди 2 години

С един куршум американските мисловни танкове винаги се опитват да убият няколко зайци ... фактите са, че големият сценарии 9/11 е повече на печалба отколкото на загуба за тях в много направления. Всъщност ако 9/11 не се беше случил и страната не се бе обединила срещу общ враг голямото прецакване малко по-късно щеше да фалира страната!

16

Хубаво айде!

преди 2 години

Тия двете кули не могат да паднат от пожар, а даже и да паднаха от пожар нямаше да паднат така. Най-много от квадратна торта да беше паднало едно триъгълно парченце от пожар каквато е официалната теория. Има поне двадесет стоманени колони на разстояние една от друга достатъчно, че даже и да изгори една от керосина и от температурата над 1500 градуса другите няма как - на отстояние са от 50 метра едната ...Американците винаги когато искат да начупят канчето на някой си измислят повод на своя земя

15

Анонимен

преди 2 години

В Икономето да почват да учат от първи курс правилника за движение и ремонт на ДВГ. Просто трябва да са подготвени за живот като таксита....

14

Анонимен

преди 2 години

Евтино на държавна издръшка и после заминават на запат.

13

Анонимен

преди 2 години

За медицина не вярвам, но за педагогиката съм сигурен, че приемните изпити отпаднаха. Приема се само по успех от гимназията. Който не е кандидатствал, само него не са го приели. А да завършиш е също толкова лесно, само трябва да си плащаш редовно таксите.

12

Анонимен

преди 2 години

Има, но не са военно дело.А да - 10 годишният договор за работа след завършването важи само за новопроизведените офицери, не и за работодателя - МО. Той може да ги освободи когато си иска.

11

vlady

преди 2 години

Във военните училища има и цивилни студенти.

10

Анонимен

преди 2 години

"Военното дело" направо го махнете от класацията.Те не са студенти.Обучаващ се във военно училище се нарича курсант и подписва договор още първия ден на влизането си там. 5 години обучение на държавна издръжка, през които изпълняваш военна служба без да ти се брои за никакъв стаж. После имаш и 10 годишен договор за изпълнение. Напуснеш ли , за разлика от всяко друго образование дължиш зверски неустойки и МОбси ги търси до дупка.

9

един

преди 2 години

Срещу държавната издръжка студентите полагат умствен труд. Те учат! И затова като завършат никому и с нищо не са длъжни.

8

Говорит Москва

преди 2 години

Учат тука на държавна издръжка и после бягат работят на запад. Трябва такива индивиди да ги карат да си платят образованието преди да напуснат БГ.

7

родител

преди 2 години

Точно там ни е ахилесовата пета ,защото в тези дейности сме по зле и от африканските държави !!