199

Анонимен

преди 2 години

С НАМИ БОГ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БГ ДЕЧИЦА!!! АМИН!

198

Анонимен

преди 2 години

САМО ТАКА БРАТЯ БЪЛГАРИ!!! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! НИКАКВИ ТЕСТОВЕ ЗА ДЕЦА, НИТО СЛЮНКА ДА ИМ ОТКРАДНАТ АНТИТЕЛАТА И ДА ПЕЧЕЛЯТ ПОСЛЕ ОЩЕ МИЛИЯРДИ ОТ АДСКИТЕ СИ ВАКУНИ.ВАКСИНИ Н А ЕСП. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БЪРКАНЕ ДО МОЗЪКА, ПРЕЗ 2 ДНИ КАТО В НЯКОИ НАЦИСТКИ ПРОВИНЦИИ ПРИ НАЦИСТКАТА МЕРКЕЛ. ТАКА ДОСТА ХОРА ИМ СЧУПВАТ НОСНАТА ПРЕГРАДА И СЕ СТИГА ДО 1-2-3 ДОРИ ОПЕРАЦИИ! ИМА ОПИСАНИ ТАКИВА СЛУЧАИ, ОСОБЕНО ДЕТСКИТЕ НОСЛЕТА СА СУПЕР НЕЖНИ. пАЗЕТЕ ДЕЧИЦАТА ОТ сатаните. НЕ НА ВСЯКАКВИ ТЕСТОВЕ! НЕ НА ФАШИ

197

Анонимен

преди 2 години

Тази "каца" пълна с глупости, до кога ще ръси п*р*о*с*т*о*т*и*и??????До вчера тестове, сега - хайдеее всички в школото.Май някой се напечели от тестовете -купиха се, а сега може и да ги изхвърлим. ХАХАХАХА И това ако не е лобизъм. Както лобира и за други неща, господина. Хахаха

196

До 194

преди 2 години

Точно, защото имам дете смятам, че е неразумно да се връщат децата в училище преди 15 януари.

195

Анонимен

преди 2 години

Никой не може да бърка в носа на детето ми! А и съгласие съм подписала само за щадящ тест със слюнка. Дадете ли друг, ще ви съдя и у дома, и в чужбина!

194

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука как е в Германия и къде им бъркат на децата, там е страната на неограничения нацизъм и всичко е възможно. А и като е толкова велико в Германия защо затварят хората отново? Нали са ваксинирани 67% от населението над 12г? Явно проблема не са неваксинираните. Накрая ще разберете, че проблема са неработещите ваксини и ще осъзнаете, че вината за тая агония е изцяло ваша.

193

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ме интересува как е в "цял свят", тва, че на всякъде (освен тук) е така-не значи, че е много убаво. Аз детето си няма да го пусна. Тая пропаганда надмина и комунистическата бе. В същност, трябва да ми благодарите, че ще спестя по 20-30 лв. седмично на бюджета.

192

Анонимен

преди 2 години

С неивазивни тестове бива, макар че е напълно безсмислено, но и аз няма да позволя бъркане в носа през два дни. Дори по веднъж седмично. При това положение училището не ми е ценно. Видях, че две години се оправяме и без него. Ще доизбутаме така до края. Мнозинство сме, подчертано.

191

Анонимен

преди 2 години

В Германия дори на първи клас им бъркат в носа и нищо не се спори. Господина да пуска детето си на училище, защото така е за съжаление в цял свят и ще го срине психически. И за какво са всички тестове? Статистика от днес в Германия държава над 80 млн., с милиони деца, в болница от Ковид са само 2 деца, под 18 г. натискат за масова ваксинация, тестове. Защо?

190

Червен сертификат

преди 2 години

Не господин некадърник!!!Моят син няма да се върне присъствено, защото аз не желая да бъде тестван!!!Гледах днес новините и вие господин некадърник казахте,че поради липса на тестове големите ученици могат да бъдат тествани с тестове за възрастни!Не желая господин некадърник да бъде бъркано в носа на сина ми!!!Моля напуснете поста си ,господин некадърник!!!

189

Анонимен

преди 2 години

Омикрона хареса това!

188

БРЦК

преди 2 години

Кацаров е лице мер

187

Анонимен

преди 2 години

Европа със завист наблюдава българският модел за справяне с ковид.

186

Браво

преди 2 години

Кацаров! Единственото смислено решение макар и забавено . В цял свят учениците учат ПРИСЪСТВЕНО макар и по време на краен локдаун какъвто има във фашистка Австрия например...Тука навсякъде можеш да ходиш със зелен сертификат само на училище Е ОПАСНО ?!? Да , опасно е ,но само за хората мразещи деца и нямащи свои ( огромен процент в БГ за съжаление)! За всички непонасящи детски смях и усмивки - ***, училище винаги ще има макар смешните п(л)андемий и болните ви мозъци,! Амин!

185

Анонимен

преди 2 години

Кацаров ти вЗе най-гениалното решение. Не знам на кого целиш да угодиш, но явно се стараеш доста. 2000 болни на ден и 150 умрели явно за теб е нормална обстановка, за да връщаш учениците в училище. Дано нищо лошо да не стане , но ако стане ще бъде на твоята съвест!

184

Анонимен

преди 2 години

Кунчев няма 3 доза и тона му беше грешката . На работа е.

183

Анонимен

преди 2 години

Децата в Европа са ваксинирани. В България не са. Ясно е какво ще последва. Да няма изненадани после..

182

Муахаха

преди 2 години

Кэцаров сложи ли си 3-та доза Бустер пред Камерите като Кунчев?!

181

Анонимен

преди 2 години

Кацата що е без маска? Не знае ли за ужасния Омикрон от който живи хора умират?

180

реалист

преди 2 години

ПАРОДИЯ НА МИНИСТЪР. ПОБЪРКАХА УЧЕНИЦИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ.