33

Анонимен

преди 2 години

Тя деца няма, че да мисли за бъдещето на Германия. Ще си чака каквото са и обещали и ще си гледа старините. Да му мислят обикновените хора и най-вече зависимите от ваксина от която няма откачане. Другите в краен случай ще се изселят. Могат да дойдат в България например, ама ваксинираните където и да отидат, без редовен бустер са свършени.

32

Анонимен

преди 2 години

Фъшисткъ кръв вода не става! Във вените си е!

31

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power- 1% от държавата са заразени от КОВИД. 1%! Какъв ти е риска толкова ако мога да попитам. В БГ 1% от държавата по всяко едно време са болни я от хепатит, я от туберколоза, я от някаква тежка заразна болест и никой не го боли члена. Сега обаче понеже видиш ли КОВИД е голямата чума с невероятните 0.03% смъртност трябва да се заключим в мазето и да живеем в страх някой да не се изкиха през 3 блока, сакън да не взема да хвана хрема. Карах го КОВИД, зле бях 3 дена после ми мина.

30

Масово Следене

преди 2 години

Населението се следи масово от появата на iPhone 3GS. Върнете лентата, вижте кога е било това. Върнете още 10 години. Някъде посредата е започнало масовото следене, за което се притеснявате 10 години по-късно. Това е лично мнение де. Мисля че най-вероятно тогава е започнало всичко - малко преди 2001 септември месец. В началото са били работни данни, после са направили модели. В момента няма какво да се обърка вече. Всичко е точно, няма ресто.

29

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен логичен: Хората са логични и практични. Ето затова са топ в Европа :) Ти можеш само да се оплакваш защо си най-беден, най-ниски заплати, най-лош въздух, най-старите коли , топ 1 по смъртност и т.н. ... всичко това е защото си логичен :) Но според мен грешиш ! Резултата го изброих по горе. Ако българите са умни поне в 1 нещо, моля посочи го :)

28

Анонимен

преди 2 години

Неми е ясно само ка е възможно тоя народ там да е толкова облъчен, че да им разрешат такова нещо, явно страничните ефекти от ваксата са налице, тоест напълно покорни роби.

27

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Ти дори не си прочел статията :) По болниците лежат 90% НЕВАКСИНИРАНИ и непрекарали ковид. За 65% ваксинирани в Германия и население над 80 милиона означава много милиони НЕВАКСИНИРАНИ. В статията пише точно колко са рисковите (възрастни) над 12 милиона. Еми хората не искат а пълнят болниците и моргите какво правим ние !

26

Анонимен

преди 2 години

В това ограничаване няма логика защото набодените могат да заразяват необезпокоявано.

25

Анонимен

преди 2 години

Това са немци. Знаят да маршируват след главната овца.

24

Анонимен

преди 2 години

До Следят ни масово- они ни следят дигитално от има няма 15 години, ти сега се сетил. хахаха

23

Анонимен

преди 2 години

Гледай сега демокрация. Имаш 83 000 000 държава с 940 000 болни от Ковид - 1.13% от населението, от които по малко от 6000 са сериозно болни - 0.0072% от населението. Логичното нещо е да затвориш 26 100 000 - 32% от населението. Логика на болен мозък!

22

Анонимен

преди 2 години

Докога ще се правят на улави,не виждат ли че цяла Европа най ваксинираният континент се пука по шевовете!

21

Следят ни масово

преди 2 години

Следят ни масово с Изкуствен интелект, от ЕС предлагат защита само ФАШИСТА Джамбазки подкрепя МВР и мутрите!

20

Анонимен

преди 2 години

Е .. жалко. Толкова се надява. че ще я свтне някой ;)

19

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече се бодът толкова по зле ще става, а тая ще я запомнят с *** си решения.

18

АНКЕТА

преди 2 години

ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ВАКСИНАТА? ДА ++++ НЕ ------ . ГЛАСУВАЙ СЕГА!!

17

Анонимен

преди 2 години

20 милиона с миграционен фон. Скоро ще се ваксинират, ха ха ха

16

Жив?

преди 2 години

Кунчев, моля Ви се, мъцнете нещо, ако сте жив. Пуснете се на камера. Кажете нещо за омикрон - КАКВОТО И ДА Е! Дайте ни знак!

15

Анонимен

преди 2 години

Тая е като Фюрера, и той не е зацепвал до последно, че края няма да е на слънчев остров, харчейки спечеленото от продажбата на народите

14

Демокрация, какво да

преди 2 години

правиш. Германците си я харесват, колко години си я преизбират, нека им го набива до яйцата, даже и тях. Иначе за 6000 болни да затвориш 10 - 20 милиона ми се струва странно. И другите да са с чипове навсякъде.