73

Анонимен

преди 2 години

С подход тип Гестапо няма да излезе нищо добро.

72

Анонимен

преди 2 години

Тези дни имаше активиране на чиповете.Пробваха ни кой ще мине първия тест.;)

71

Некой треа каже

преди 2 години

Няколко думи за покойника:Той беше награждаваната нацистка фекалия в Европа , която донесе нови три национални катастрофи на Република България, почти я разори и позволи от страната да бъдат източени милиарди, легализира със своите министри интелектуалният робски труд и превърна Министерството на образованието в прасенце касичка, което не грухтя като него само четири години и после пак почна да грухти."

70

SS

преди 2 години

Отиде ли си стария урунгел ?

69

Натовеца

преди 2 години

Едно не може да се отрече на германските народи ....не изневеряват на традицията така да се каже ....за огромно съжаление естествено срам ,мислех ги за една идейка по- умни и мъдри от краварите ама е на !

68

Анонимен

преди 2 години

Те имат фашистки опит доста, както знаем!

67

Сентименти

преди 2 години

"Монархията е отменена!" Васил Коларов"На втора степен" Ангелов

66

Анонимен

преди 2 години

"Очаква се пациентите в интензивните да стигнат 6000 до Коледа" Нали са мнго ваксинирани, защо чупят рекордите си? После тези хора изискват всички да се ваксинират.

65

Анонимен

преди 2 години

Хора мисля да се самозамразя в големият ми фризер и ще наглася таймера за след 5 години, дано нещата да са на по добре до тогава.Довиждане.

64

Мнителен

преди 2 години

Ако Кунчев излезе и апелира, бих се замислил дали да не се ваксинирам вече. Мина доста време, гледам около мен всички ваксани са добре. Чакам само зелена светлина от Ангел Кунчев и отивам при личната, за да питам дали може да се набода.

63

А и забравих:

преди 2 години

Върни Храма на българските владетели и държавници на държавата и да мине под ЮНЕСКО - като паметник от световното културно наследство! НЕ ТИТЛИТЕ ИМ СА МОЙ!Върни 4 милиона дето Борисов даде на свещенниците против чл. 13. И да направим 4те общински училища по Изкуство.НЕ. КРЪВ ПОВРЪЩАМЕ ПАРИ НЕ ВРЪЩАМЕ!Ваша воля!

62

Анонимен

преди 2 години

Само вижте по какъв фашистки начин налагат ваксини и си правете изводите колко са хубави.

61

Анонимен

преди 2 години

Без бой ковида няма да мине. Това е крайната цел.

60

Виж к'ва реклам

преди 2 години

"Страната уелнес център линчуваща Треторайхници" Нема по-добра реклама!

59

Анонимен

преди 2 години

Меркел е изкукуригала, ама наистина тоя Шулц ме плаши повече.

58

Някой вика:

преди 2 години

"Отмени линча на Симеон II Сакскобурготски , отмени го ще ги върна, ще ги върна!"Някой неща вече са извън моите ръце, имаше време дето можеше да приеме сделки и му казах, че всяка следваща ще е по-неизгодна за него! Отмени робския труд и може и да оживееш! НЕ!НАКАЗАНИЕ!Отмени тия термини!НЕ! НАКАЗАНИЕВърни парите в МОН и МК! НЕ. НАКАЗАНИЕ БЕЗ СТЕМ КАТО МИ ЗНАЕ УСТАТА!Не забравяйте да оставите бутилка водка под трупа, бутилката бензин да запалите нечистоплътния нацист и талка по въжето!

57

Анонимен

преди 2 години

Буквално вратите на ада се отварят за да ни погълнат.

56

Анонимен

преди 2 години

Пред тиранията, която идва Сталин, Мао и Хитлер ще ви се сторя като ученици.

55

Хмх

преди 2 години

Доколкото разбрах, у немско скоро продавачките на превръзки и памперси ще имат право да ваксинират, санитарките също. Явно скоро и касиерките в супера.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако има някой учен сърдит на Всевишния, да си признае. Сигурно има грехове, затова е наказан и сега му е криво, та ръчка да Му върне за наказанието, ама по-добре да се покае и ги изплати в другия живот ще му е рахат. Иначе няма отърване, с или без технически шмекерлъци. Индийците така разправят, те ги разбират тия работи.