93

Анонимен

преди 2 години

"Неслучайно концлагерите са швабско изобретение" - не са швабско, копират ги от съюзника си СССР, който им доставя суровини, обучава немски части на своя територия, понеже на германците им е забранено по рестрикциите след първата световна война

92

Искрица живот:

преди 2 години

Ремарке пише: Крадеше от нацистите бучки захар и ги даваше на тия в неговата барака. Може една бучка захар па и да е точно достатъчна да спаси тоя човек докато развалят тоя лагер на смъртта!

91

Презрението:

преди 2 години

Е много готино нещо господин министър! То е една такава тънка усмивка в стил : И ти ще си го получиш един ден , не от мен , няма да се цапам с теб, но и след теб оцелях! И след твойте глупости оцелях ....Това е презрението. Тръгнеш да ги убиваш, ставаш същия и по-лош от тях!

90

Аз не го мразя:

преди 2 години

Аз ги презирам! Те не съществуват за мен, както и гадния номер със 70 ядрени бойни глави дето да държат в шах целия Близък изток угодно на САЩ.

89

Господин министър:

преди 2 години

Много е неприятно да си маймунката с краставицата, а маймунката с гроздето да ти се хили и подсмихва! Унизително е не мислите ли?Сака за шебецитеее на Авраам ли ще ме обявите за расист? Или нацист? Откакто монотеистичните египтяни наречени еврей избягали от Египет знаят да правят едно нещо - да покоряват чужди племена, да убиват, изнасилват и прокарват религиозна пропаганда наречена библия и талмуд! И това са историческите факти!

88

Не господин министър

преди 2 години

Не е заради оборудването,не е заради прецаканите 300 деца и 50 учители,не е заради родителите им дето ни влизат в положението,не е заради това,че ще затворите училището-аз съм реалист човек в тоя град след Радосвета Крумова и компания няма изкуство, няма и такива компании дизайнерски,ние сме бита карта през погледа на икономист дето гледа само парите и как да ликвидира по безболезнено,а заради една гадна карикатура:Бай *** наръгал Алеко Константинов с една сабя и рече:Харно момче беше, сам...

87

wtf

преди 2 години

Добре де, тия *** ли са? Продъниха ни ушите, че ваксинацията облекчава положението на болницита, а на практика какво става - всички набодени държави са пред колапс. Само вижте бройката заразени колко е много.. Все съм се чудил в миналото, как всички са клекнали на нацизма и комунизма - ето как, ние сме жив пример. А каква манипулация има в чужбина - пишат, че в БГ е пълно с трупове, чували, едва ли не по улиците...хаха. И тия верват и се бодат..

86

Анонимен

преди 2 години

До 116 АнонименНе предизвиквай съдбата, че всичко може да се случи. Я автомобил та блъсне преди коледа, я падне нещо върху тебе от високо абе с една дума внимавай и са оглеждай като ходиш навън. обречен си

85

Дядо

преди 2 години

Баба е тотално изкукуригала и е време да си ходи. Достатъчно поражения нанесе на Германия и ЕС. Тя покани талибани и африкански муслимани, за да трепят, изнасилват и режат глави на европейците. Да се провали в дъното на Ада дано.

84

Анонимен

преди 2 години

А не се ли мисли за някакъв специален знак който неваксинираните да носят на ръкава или ревера. Нещо като давидовата звзда

83

Анонимен

преди 2 години

Тука вече я подкрепям. Така трябва, тия трябва да се мачкат безпощадно.

82

Анонимен

преди 2 години

Водни ***

81

Анонимен

преди 2 години

Открили са водни *** във ваксините, дето се размножават и после запушват артерии.

80

Групенфюрер

преди 2 години

Неслучайно концлагерите са швабско изобретение.

79

Анонимен

преди 2 години

Все още не познавам болен от тази тъпня.

78

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли защо е дошъл Хитлер и са го последвали милиони? Същото се е случило и по време на Испанския грип, избивали са хората с инжекции.

77

Анонимен

преди 2 години

Робокопите джандари разположени ли са по градовете за да бият немските роби?

76

Това

преди 2 години

Не може да е вярно. Меркел не може да го направи.

75

Анонимен

преди 2 години

Никой от познатите и роднините ми не е инжектиран.

74

Анонимен

преди 2 години

Тези няма ли да създадат тайна ковид полиция?