12

Гошо

преди 2 години

До Анонимен11Е ти пък от къде знаеш ,че не се хванало на бас с някое друго или се е фукало че може да ходи по жарава То това са все детски работи Много добре е знаело какво има там и се е навряло

11

До д-р Дрегер

преди 2 години

Проверявай си промилите алкохол, преди да даваш мнение. Никъде не пише, че има насилие над дете. Информацията е, че самото то е нагазило в горещата пепел. Не е задължително всички деца да повтарят твоите детски приключения.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10 - Моля те, не обвинявай децата, че се държат като деца.

9

Анонимен

преди 2 години

Ако е стояло на минус десет градуса два часа,за да уйдисва на оня клюноносия и да чака за тест,нормално е да се посгрее някъде.

8

баба мара

преди 2 години

а това че детето е невъзпитано и се завира където не трябва това не казва всеза пари става въпрос

7

д-р Дрегер

преди 2 години

Стига сте плюли по детето и по родителите му. Много по-просто е всичко - събрали са се няколко по-яки "деца" и са го държали в купчината сгурия, докато е пищяло. И само не казвайте че такива неща нямаше при соц-а или се случват само на ***... щото аз бях ученик през соц-а, в голям град, в училище в което нямаше ци-ганчета... и пак се случваха такива неща. От 100-120 деца годишен прием на финала на основното винаги имаше 2-3 трайно осакатени.

6

Анонимен

преди 2 години

Това да не е училище за нестинарки? Или е преравяло пепелта за бакър.

5

Анонимен

преди 2 години

електората на дпс е с протекции

4

Анонимен

преди 2 години

пореден случай на 'брах и пострадах'

3

Анонимен

преди 2 години

11 годишните не са на училище, какво е правило това дете там

2

Анонимен

преди 2 години

'безобразие е да се изхвърля горящия *** от котелното в двора на училището' ---- безобразие е да оставяте дитету в ръцете на непознати щото нямате време да го гледате пък после да се оплаквате

1

Светозар

преди 2 години

А кой го е карал, да влиза в горяща " пепел " ? Между другото, във възрожденския град Перущица днес 90% от " учениците " са ромеи, ако не знаете. Тъй, че Български Хелзинкски Комитет, за пореден път ще съди българския данъкоплатец.