147

Ми да

преди 2 години

Ежегодна, даже по-често, поне 2 пъти годишно. Даааа.

146

Анонимен

преди 2 години

Искам писмен документ, че няма да имам никакви странични ефекти от ваксината следващите 50г, в противен случай носят легална отговорност докторите, които са я изписали, сестрите, които са я направили и министрите, които са подписали съгласието за употреба на експериментална ваксината със затвор от минимум 500г. Ако случайно проявя страничен ефект без значение от тежестта искам компенсация в размер на 5500кг злато. Не виждам щом са толкова безопасни ваксините защо искането ми да не бъде одобрено.

145

Анонимен

преди 2 години

Любопитен съм как ваксите възприемат тази "новина". Моля споделете.

144

Това е истината

преди 2 години

Под една или друга форма,ще ни задължат да се ваксинираме! Начините са много.непозволяване за посещение в търговски обекти,с изключение на хранителните такива,са най-малкия проблем.Проблем,ще е когото започнат да отказват достъп до работни места! Не вярвам тогава да има някой,който да устои на глада или мизерията.Иначе схемата върви чудесно,за онези които са я измислили!

143

Търговец

преди 2 години

Продавам 100 кила нафта и 50 кг картофи. Сделките се извършват САМО със зелен сертификат и ако го поемате в дyпарката. Коментар на цената.

142

пена

преди 2 години

Аз пък ходя да се боцкам без да ми пука. И след това се подигравам на страхливите антиваксърчета.

141

необразован

преди 2 години

заменям три кила био ябълки /невиртуални/ за пет кила био картофи /реални/. без ддс, без бустер сертификат, с маска без вентилатор. предлагам и гумени галошки, вълнени чорапи, терлици, празни буркани за компот. търся свещи, канап, сирене в тенекия, сушен девисил. обменни количества- по договаряне.

140

1250

преди 2 години

Не искам да живея в общество в което цифров сертификат се счита за нещо нормално. Където се обсъжда дали една медицинска интервенция да стане задължителна. Един ден пандемията ще отмине но това което допуснем да се случи днес ще е основа за бъдещи репресии.

139

Анонимен

преди 2 години

Кунчев ше го боцкат ли още или три му стигнаха?

138

Право в целта

преди 2 години

Най-добре е психясалите зомбита направо да си сложат по един абокат.

137

Мнителен

преди 2 години

Какво казва Ангел Кунчев по този въпрос???

136

Анонимен

преди 2 години

До Образован Тогава помисли и как да се предпазиш от тромбите. Че то не е една беля.

135

Германец

преди 2 години

Тия ако разберат Байер на година колко прави от аспирин, свят ще им се извие :) Ама нямат проблем да си го пият, като стават за сутрешната смяна препили с ракия на два лева килото. И от Байер имам акции. Благодаря ви сърдечно :)

134

Образован

преди 2 години

Нямам нищо против, важното е, че ще съм предпазен! Конспираторчетата да си вярват на плоски земи и чудесии.

133

Германец

преди 2 години

До Конспирации? -- Сложих ти плюс, защото написа "конспирации", а не, както повечето антиваксъри го пишат, "конспираций". Тоест ти не си най-дънната риба, под тебе има други. Айде върни ми плюсчето сега :)

132

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с триигленика?

131

Анонимен

преди 2 години

смятай какви са му плановете на тоя - цял свят да му робува

130

Конспирации?

преди 2 години

В началото на пандемията се говореше точно за този сценарии и всички обясняваха как това са конспирации, но времето показа, че всичко върви по план и това ще продължи доста дълго време, редовни ваксини и тотален фашизъм! Честито!

129

Анонимен

преди 2 години

Света Куна Трибодова кво стана ,нали понеделник щеше да почва работа .Ако е умрял това ще е голяма антиваксърска реклама е сега се чудят как да потулат случая.

128

Анонимен

преди 2 години

Е, аре ся, печата на звяра- значи може да ти сложат чуждо сърце, чужд дроб или далак, ама не може да ти вкарат чужд имунинет. Излагате се тука, повече вяра в науката трябва. тя мисли за нас денонощно, като родна майчица а вие почвате да се държите като едни черни неблагодарници. шсе караме.