12

Анонимен

преди 2 години

Мисирко, и друг път съм те просвещавал в тайните на недостъпно трудния за теб български език! ..."...за намаляване на риска от хоспитализация..." ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ ОЗНАЧАВА ПОСТЪПВАНЕ В БОЛНИЧНО ЗАВЕДЕНИЕ, КОЕТО НЕ Е РИСК, А ПОДОБРЯВАНЕ НА УСЛОВИЯТА НА ЛЕЧЕНИЕ! Затова напиши това с главните букви 100 пъти, белким запомниш!

11

До9

преди 2 години

Какво е то БГ-лекарство и кой го произвежда?

10

Анонимен

преди 2 години

И аз бъркам в големи казани някакъв бъркоч, ще чакам да го одобрят и бегом на женския пазар да забогатея.

9

Анонимен

преди 2 години

В същата връзка: Вече знаем,че и в Бг има такова лекарство.А знаете ли , че една доза струва 3000 лв!? Първо: дали изобщо ще стигне до нас-обикновение,и второ: как ще можем да си позволим тази цена? 3000 лв. за една! доза.

8

Анонимен

преди 2 години

Има ли го на хапчета или пак е само на инжекция. Не заради другото, не остана място за набождане от толкова игли. Ще трябва да се закърпва.

7

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ ВАКСИНАТА: ДОРИ ДА СЕ ПУСНЕ ЛЕКАРСТВО СЪС 100% ЕФЕКТИВНОСТ СРЕЩУ КОВИД , ТОВА НЯМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА СПРЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ НА ЦЯЛОТО СВЕТОВНО НАСЕЛЕНИЕ И НЕГОВОТО БУСТЕРИЗИРАНЕ ОТНОВО И ОТНОВО ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ ОМАКАРОН, ОМЕГАКРОН И ОКУКУРИГОМОН! НАДЕЖДА ВСЯКА ЗАБРАВЕТЕ, ОТ ВАКСИНИТЕ МИ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ!

6

Теорема на Ферма

преди 2 години

Бизнесът с ковид-ваксините започна да прилича на опитите да се докаже теоремата на Ферма преди решението на проблема, намерено от сър Андрю Уайлс и публикувано през 1995 г. Стотици хиляди "доказателства" без никаква математическа стойност заливаха редакциите на математическите списания. Нещо подобно виждаме сега при ковид-ваксините и ковид-лековете и тяхното качество от медицинска гледна точка. Разликата е в това, че пласирането на ковид-стоката става чрез принуда с цел масово зарибяване.

5

Анонимен

преди 2 години

С тая новина фондовите борси ще се вдигнат и брокерите пак ще направят пари.Англичаните затова са си изключили телевизорите и не четат вестници. Има нов вирус пазара пада-купувай,има ново лекарство пазара се вдига- продавай.Ето на кого му трябват фалшивите новини било то добри или лоши и как се съсипват икономики.

4

Анонимен

преди 2 години

Кунчев се появи и наби по един минус на първите три коментара.

3

Анонимен

преди 2 години

Бизнес.

2

Анонимен

преди 2 години

То за настинка дето минава сама за ден два с каквото и да я третираш ще даде добър резултат.

1

Анонимен

преди 2 години

Абе кога се появи, кога го изследваха, кога о доброволци намериха.