9

Каменар

преди 2 години

И какво очаквате?? Чудеса ? Т. Е. да влезе някой в затвор? Яяяяяя...по сериозно.Всичко ще се покрие.Жалко за детето.

8

Анонимен

преди 2 години

Я кажете правени ли са му тестове от тия с клечките? Защото при нараняване с тях е възможно такова развитие.

7

Анонимен

преди 2 години

Всички жертви на световната измама Ковид 19 са хора починали от други болести,но нелекувани..

6

не става

преди 2 години

Нямам търпение изкуствения интелект да замени "лекарите" при поставянето на диагноза.Човешките търгаши като влезеш в кабинета първо си припомня дали си платежоспособен, как да се възползва от това (излишни клинични пътеки и лекарства) и ако по случайност уцели какво ти е, може и да ти помогне без да иска.

5

Клоунски Свят

преди 2 години

До до 1Какво ФФП 2 носиш, бе *** ? Респиратор Дрегер ? Успех да си го намериш наличен.Маската е само около 300 кинта, един филтър е 50.Тия платнено-хартиени-пластмасови бели маски за муцуната на които пише ФФП2 са пунта мара.И ха сега ново двайсе - току-що по Папагал 1 съобщиха ЧЕ МЕНИНГОКОК не е ИЗОЛИРАН.

4

Анонимен

преди 2 години

До: номер 1 Дори да няма пряка връзка между маските и бактериалните инфекции, косвените вреди се състоят в това, че всички болници се занимават само с коронавируси от всички варианти - алфа, бета, гама, капа, тита, омикрон и прочие. Бактериалният менингит от друга страна се развива за часове и всяка минута забавяне може да е фатална, както най-вероятно е станало. А симптомите лесно могат да се сбъркат с други, като с тези на КОВИД например.Трябва да си доктор Хаус да поставиш диагноза!

3

Иху иху

преди 2 години

От сега отговарят че виновни от болничният персонал няма вината е в родителите че късно са го завели Гарга на гарга око не вади Медицинските мошеници никога не са виновни Ясно е заключението

2

до 1

преди 2 години

Ти ако носия *** си е твоя работа, аз нося маска FFP. Поддурвай се малко, какви парцали носиш по себе си , е абсолютно само твой проблем

1

Клоунски Свят

преди 2 години

Менингит - бактериална инфекция.2 години носим парцали на лицата които са РАЗВЪДНИК за бактерий.Случайност или следствие, оставям сами да си прецените.