156

ами сега?

преди 2 години

Белгийският премиер: Ваксините не са достатъчни за свободата Вярвахме, че ваксинирането против COVID-19 води към свободата, но ще са необходими и допълнителни мерки, заяви премиерът на Белгия Александер де Кро пред федералния парламент в петък. Очаква се на извънредното заседание да се приемат допълнителни ограничения. В коментарни статии се посочва, че една от причините за влошаването на епидемичните данни е приложението на сертификатите за COVID-19, довело до опасно занижаване на бдителността

155

Кодапрайш

преди 2 години

До Мишел Дюбо... Точно. За съжаление малко хора вече четат книги, още по-малко от тях четат Оруел, Вонегът, Кафка, Хелър, Хъксли и много други. За история пък хич да не говорим, тя все едно е започнала с интернета и Фейсбука. Ко да прайш.

154

Анонимен

преди 2 години

Novina ot v4era - Съдът във Белгия провинция Валония/която спря CETA i TTIP globalistkite proekti за налагане на ТНК трансграничните корпорации и робството по целият свят/, та Белгийски съд/Валония 3,5млн.души/ СЕ ПРОИЗНЕСЕ, ЧЕ КОВИД СЕРТИФИКАТЪТ ПОГАЗВА ВСИЧКИ НОРМИ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО И ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ КОНСТИТУЦИИ И ОСНОВНОТО ПРАВО НА ХОРАТА - ПРАВОТО НА ЖИВОТ!!! НЯМА КАК ДА НИ ЗАДЪЛЖАТ ДА СЕ БОДЕМ С ВАКСИНА ЧИИТО СТРАНИЧ.ЕФФЕКТ Е "СМЪРТ"..!!! HALLELUYAH!!! СЛАВА ИИСУСУ ХРИСТУАМИН БОГ

153

Анонимен

преди 2 години

Гваделупе, малката карибска република от 400хил.души ве4е от 15.11.21 е свободна от ковит робството, хората се вдигнали като един и обсадили вс.правит.сгради. Макрон/глобалисткият избраник за антихриста/ се уплашил и отменил задължителното ваксване у Франция....моля колеги проверете това инфо. видяно във фейсбук Ние няма да се ваxinirame

152

Мишел Дюбо

преди 2 години

До Лекообъркан колко силно напомня на Оруелкото: "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.", нали?

151

В.

преди 2 години

Новото Нормално = евфемизъм да Ненормалност.

150

Анонимен

преди 2 години

Още древните китайци са казали - да наречеш правилно значи да разбереш правилно. Затова са заместващите термини: ново нормално - ненормално, диктатура; фалшиви новини - информация неодобрена от официално налаганата; ваксинация срещу ковид - експериментална генна терапия; задължителна ваксинация - насилствено участие в експеримент (вече и върху деца); "антиваксъри" - хора отказващи участието си в експеримента. Зелен сертификат- одобрение от държавата, че си добър бюргер, дето не задава въпроси.

149

Лимон

преди 2 години

Очевидно човечеството не се е променило като манталитет в последните 100 години. По време на пандемията от испански грип ( 1918-1920 ), хората пак не са искали да спазват същите мерки и са си мислели, че някой иска да ги пороби, но в крайна сметка пандемията е отминала и всичко се е върнало в начална позиция ( - 50 милиона починали ). Естествено тогава глобализацията не е била така застъпена както сега, което може да удължи сегашната с 1-2 години, но всичко пак ще се нормализира.

148

Пич

преди 2 години

Демокрацията е един от слабите социални модели според древните гърци. И дори по времето на Перикъл в Атина не е била нищо друго освен един културен авторитаризъм. Съвършеният строй според древните елини е бил този на Спарта. За който ние учим, че е "олигархия" в учебниците, но не е. Всъщност е първият прототип на републиката с разумно разпределение на властта между народа, висшата класа и царете. По-късно Римската република и Венеция заимстват този модел, за да изградят техните силни държави.

147

МП

преди 2 години

До Waffen SS ___Напълно сте прав.Демокрацията в сегашното и изражение в Европа и САЩ не е нищо друго освен диктатура но на малцинството над мнозинството.

146

До 165

преди 2 години

Сега тебе кефят ли те ограниченията и специалните разрешения или не? Ако не те кефят, значи сме на едно мнение. Какво не разбра?

145

Waffen SS

преди 2 години

"Застрашена ли е демокрацията"" Хайде някой в рамките на 500 знака ,да обясни какво е демокрация,но не такава ,при ,която една групичка свърх-богати ,обясняват на една огромна маса хора ,че това е демокрация и ,че и те могат да станат свръх- богати.

144

Анонимен

преди 2 години

Новото нормално е само началото на една нова и много страша тирания. Който е ( и не е) живял в комунизма ще има възможност да види нещо още по извратено. Урсула Фон Дерлаен пледира за задължителна ваксинация в ЕС и въвеждането на здравен апартейд. Хората в Европа и света са вече по улиците и протестират 10 хиляди са - нещо да сте видяли по медиите. В америка има стотици загубили работата си заради отказ от ваксинация. Догодина се очаква предизвикана тежка икономическа криза. Ще бъде страшно.

143

Анонимен

преди 2 години

Щом нещо противоречи на конституцията значи никой няма задължение да го спазва. Нищо не е над конституцията.

142

Анонимен

преди 2 години

До Кодапрайш .Ми добре, вади си тогава открит лист от мЕлицията, за да отидеш до баба си на село за ракия и туршия. За "консуматорчетата" откритият лист се казва зелен сертификат. Понимайш, Кодапрайш?

141

Анонимен

преди 2 години

Новото нормално , застрашава нас хората и децата ни.Не разбрахте ли какво става в момента?Спасете поне България! Ще бъдат измислени нови и нови щамове, до пълно блокиране и пълен контрол на населението.Не допускайте и вие медиите влиянието, което се налага отвън и ЕС. . Вслушайте се в интуицията си и сърцата си за да не се превърнем, като Австралия, Германия, Австрия...

140

Въпрос

преди 2 години

"Слушаме различни авторитети, а почвата у нас е плодородна за фалшиви новини и дезинформация", коментира социологът Първан Симеонов" ........Първане, а Министерството На Истината/по Оруел/ ли пак решава кое е фалшива новина или дезинформация? Не сме ли го преживяли това вече? Липсваше ли ти? Или те назначиха там, по благонадеждност ?

139

Отвратен

преди 2 години

"Мерките противоречат на Конституцията, но трябва да се спазват" - Четете ли какво сте написали в подзаглавието? Марксисти ли сте или фашисти. Не че не е едно и също.

138

Лекообъркан

преди 2 години

Ненормалното е новото нормално, подчинението е новата свобода, здравите са новите болни.

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 Да бе в условия на пандемия си правим преброявания, избори за президент и парламент я се скрий с тая измислена пандемия. И като дойдат избори вируса магически изчезва.