28

СтрелецЪ

преди 2 години

за да злоупотребиш трябва да се напиеш. За да се напиеш трябва да си трезвен преди това .... сега ясно ли ви е защо много други наци НИ НЯМА в тая статистика

27

Сандо

преди 2 години

е кога успяха руснаците и Австралия да анексират?

26

Еврей

преди 2 години

Е па това е много смешно във Русия за година всеки руснак се напива 300 дена примерно някои и малко повече!))))

25

do Алекс

преди 2 години

Те тея не ги слагат заедно с останалите в класациите, че ще изкривяват резулатите и другите ще изглеждат незначителни. При тях трябва въпроса да се зададе наобратно - "Колко дни устояхте да останете тавряз"

24

Анонимен

преди 2 години

До Алекс.....Англичаните са споменати, не си чел внимателно! Неочаквано, но отличници в Европа са литовците, австрийците, молдаваните. Руснаците отстъпиха позициите си, започнаха да пият бира, водочката остана назад. Всъщност, питието, на което се събират се казва чай! Турците също са големи пиячи на черен чай. Ердо им вдигна цените на алкохола и сега се пие по-малко йени-ракъ. Аллах да го накаже!

23

Алекс

преди 2 години

В класацията не виждам доказани специалисти в областта/руснаци,поляци,англичани/

22

Рашкуф

преди 2 години

Наздраве

21

Анонимен

преди 2 години

При наложения фашизъм там е съвсем нормално да се пропият.

20

Пешо

преди 2 години

Щот не могат да хванат колко ракия се вари у нас ежегодно и се изпива съответно , колко вино се прави - по селата във всеки двор има по десетина сто литрови бидони с материал. Къща без сто литра ракия и 300 л вино на година няма. Отделно мастиката през лятото от магазина и бирата. На нас не могат дани хванат спатиите - затова не сме първи

19

Бай...

преди 2 години

КАТ: "Вие сте злоупотребили с алкохол!"Водачът: "Аз не съм злоупотребил, а съм употребил! Мазах си гърба с ракия "!

18

Анонимен

преди 2 години

Кое му е изненадващото? От 200 държави са участвали само 22 тоест малко над 10%. Не са уцелили на някои смоци и австралийците изпреварват. Те, както и други западни нациии пият без култура на сядане на маса с мезе, с приказка, с компания и т. н. После били се опиянявали...

17

Анонимен

преди 2 години

Злоупотребява се с алкохол когато се бърше праха по мебелите с ракия.

16

Растата

преди 2 години

До ком. 13, разбира се, че държат на алкохол, въпросът ми по-скоро беше риторичен. На Запад не по-малко се пие, но поради идеализирането на западния живота там, не се говори много за този порок на западния гражданин. Например в САЩ много хора посягат към чашката и там не всичко е розово, но медийната пропаганда не позволява разкриването на доста детайли от социални живот тсм.

15

Е,

преди 2 години

пак ли не сме на първо място?

14

Анонимен

преди 2 години

Първи в света по фа6изъм също така, следвани много близо от Австрия, НЗ, Канада и др. ... може би фа6исткия режим там ги кара да пият повече.

13

До 8

преди 2 години

Щот си пият кротко и нямат негативни последствия от напиването :)))С други думи държат на алкохол :)

12

Дънди Крокодила

преди 2 години

Така е. Пиеме яко!

11

Анонимен

преди 2 години

Преди всичко тези, които пият редовно, трябва да променят културата си на пиене - да не се отплесват и да не пропускат фазата на опияняването. Настъпи ли, да си плащат и да излизат на чист въздух.

10

Истината

преди 2 години

Руската група е банната от изследването, че излиза извън границите на нормалното.

9

Кера

преди 2 години

Естествен ефект от терора там.