46

любопитен

преди 2 години

Коя е следващата азбука след гръцката?

45

Българин

преди 2 години

Ужас! Кирил, заеми се лично с ваксинациите, антиваксърите да се изолират на зала Арена, Кирил, спаси ни от вируса, спаси ни Кирил! Въведи задължителна ваксинация.

44

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми дами и господа, това е психическо заболяване...PSYCHOVID-19 ... не знам и не съм чувал да се лекува с ваксина, но цялата психоза от медиите и парализата на икономиката ще са много по-страшни в дългосрочен план отколкото сополките и кашлицата... определено не ни очаква светло бъдеще

43

Годжи

преди 2 години

Ба си мамата,тва все едно ни разправят приказка,ама накрая ще завърши как им разбиваме главите

42

Анонимен

преди 2 години

Ако ,вместо "зараза" пишеше "психоза" ,заглавието щеше да е съвсем реалистично ...

41

Анонимен

преди 2 години

dа ви приседне дано!

40

Анонимен

преди 2 години

Ко не

39

Анонимен

преди 2 години

И тия дето го донесоха в Европа и те са били набучени щом пътуват със самолет. И със сигурност са били отседнали в същия хотел. А може и тях да са ги заразили в самолета? Или и при тях вируса да е мутирал по време на полета. Баси колко е страшно да се пътува със самолет. Трябва да ги забранят. В тях се засилват мутациите на вирусите във ваксинираните.

38

Анонимен

преди 2 години

Значи качва се човека в Хонконг ваксиниран и безсимптомнен, пристига и вече е с Омикрон. Вируса мутира по време на полета. И що мутира толкова бързо? Щото човека бил какъв? Ами ваксиниран и то двойно, демек мега защитен. Баси късата клечка е изтеглил. Ама може и в самолета да са го заразили нарочно чрез вентилацията.

37

Анонимен

преди 2 години

Краят е известен - ще горят още много сухи съчки!

36

Анонимен

преди 2 години

Малко се поизтърка този сценарий... Не ви ли е неудобно?

35

Анонимен

преди 2 години

А персонала в хотела жив ли е? Тоя от отсрещната стая при затворена врата го е заразил. Предполагам персонала на хотела е мъртъв вече? Нещо не пишат ли по въпроса? Горките хора. Ама така е като оставят такива със зелен сертификат да сеят зарази по цял свят. Па и разрешително са им дали.

34

Значи

преди 2 години

в Китай 0-ия пациент ял прилеп, отишъл на пазара,пръднал и заразил целия свят! Това бе теорията, която ни се предложи! Ся в Африка-по-умеерно го дават! Друго щеше да е, ако напишеха-0-ия пациент бил канибал и ял човешко с изтекъл срок на годност, отишъл на панаир да избира булка заедно със 100 племена,там се оригнал и заразил сватовниците,чежду които и 3-4 бели цинганки и те на връщане заразили Европа и с пичи въшки!Дайте малко " жълтеникаво " да има де,така не е интересно...

33

Учен

преди 2 години

Ще ви отвърна със следната статия: Историята на вируса от миенето на ръчичките до задължителната ваксинация-терор.

32

Анонимен

преди 2 години

Мноооооого интересно. Добре, че пишете вие, та да има какво да пишем и ние

31

Анонимен

преди 2 години

Кои са"високорисковите"страни?За мен са всички страни от Европа,имайки впредвид какво се случва тук и сега,тоест всеки един пътник от нашият континент по тия критерии,без значение дали е ваксиниран или не трябва да се подложи на задължителна три седмична карантина при всяко свое пътуване!

30

Анонимен

преди 2 години

*** off

29

? ? ?

преди 2 години

Какво точно трябва да ни покаже тази боза, наречена "статия"?!?

28

Анонимен

преди 2 години

Някой ден ще ви съдят за всяване на паника *** такива. Всеки ден се правят прогнози за края на света, не ви ли омръзна?

27

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираният с Пфайзер, който разнесе омикрон по света! Страхотно. Сега да не забравят да ни задължат заедно с всички деца над 5 г да се ваксинираме с Пфайзер! Че какво ще стане ако не можем и ние да разнасяме на всякъде по света новите щамове! Току виж пандемията свърши и вече няма пари за фарма гигантите! Ваксинирате се дами и господа! Гарантирайте разпространението на ултрон и зетатрон. Фармацията има нужда от пари.