255

Скънк

преди 2 години

Когато нямс за какво, винаги пишат акт за неизпълнение на полицейско разпореждане. Да обжалва!!!

254

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се е случило преди да снимам. Нали знаете колко случаи има, като се появи останалата част от случката, че нещата не са така както мислите, а още повече са случаите, когато останалата част не се появява и го отнася невинния. Преди да се правят изказвания е добре да се прегледат и представят всички факти по случая

253

Доктора

преди 2 години

Само така ,разберете ,че ще се подчините на нас ковид-фашистите .И вие и децата ви, ще ви ваксинират !

252

Набшюдател

преди 2 години

Жената е било мъж приличащ на жена. Костадин Костадинов с бицепси 20 см, тип кокоши пищялки.

251

БайХ

преди 2 години

Класическа история с класически наратив. По този сюжет толкова много е работено и обсъждано че няма какво повече да се каже. Желая късмет на госпожата да има възможност да си изиграе картите добре, също поздравявам полицаите за изпълнението на задълженията си и им желая много професионализъм с който да респектират във всеки смисъл на думата.

250

На Арменският поп

преди 2 години

"Но тук ако госпожата чете, няколко съвета за правата й....."да се оплаче......госпожата да си прави курбан на тази дата, че можеше да стане далеч по-лошо.

249

Павел

преди 2 години

Фашизъм

248

Анонимен

преди 2 години

Как е в САЩ малко ни интересува, там не продават дрога след работа и министърът им не е бивш шофьор на Мето Илиенски. Но тук ако госпожата чете, няколко съвета за правата й. Актът влиза в сила след седмица, подава писмено възражажение до началника на охранителна в рамките на тази седмица, със сигурност ако не иска да заведе дело по ЗОДИ, ще потулят случая. Иначе пред свидетели и начинаещ адвокат по гражданско дело ще спечели за нея, може да включи и сексуално опипване, както се вижда от видеото

247

Тази куха лейка

преди 2 години

нека тук в САЩ да се държи с полицията.....

246

До Бай Хой

преди 2 години

Що бе, кажи си твоето и длъжността . Или те е страх, че като те нагазят от вътрешна за незаконния арест, да не станеш охранител на мол без 20 заплати при пенсия.

245

Анонимен

преди 2 години

До 159 260: *** тя глуха ли е била? А не пррроста?

244

Анонимен

преди 2 години

Стандартно в градския транспорт пътуват БЕЗ МАСКИ предимно представителите на тинята на обществото. Разяснете коя е била ТАЯ. (видяхте ли как се изказах полит-коректно!)

243

159

преди 2 години

Много хора, че дори и служители на реда, нямат представа какво може да доведе до загуба на слух. Дори има и предразсъдъци и обидни изказвания относно хора с намален или изгубен слух. Така е, "Сит на гладен не вярва", казва една друга поговорка, но е много уместна в този случай.

242

Бай ХХООЙ!

преди 2 години

До Анонимен256Що бе - тая кукувица е проста антиваксърка като тебе, но теб те е страх. Даже да си кажеш името!

241

Анонимен

преди 2 години

Шили риби милиционерино, всичко се връща на тоя свят. Не си мисли че като си сложил фуражката си безсмъртен.Първо си прочети вашите собствени правилници в МВР кога се прилага сила. На малтретираната госпожа - намирай адвокат и дело срещу психопата по ЗОД и после към Страсбург.

240

Ученика

преди 2 години

Началника праща Сводника...

239

ШибиРиби

преди 2 години

Научете се да се подчинявате на органите на реда, да изпълнявате нарежданията им и най вече да свазвате въведените правила а не да се чудите постоянно как да ги заобикаляте, за да не ви задържат и пишат актове. А и май жената доста е поразкрасила историята в нейна полза, чак да и прати човек цветя от състрадание че тарикатее.

238

Анонимен

преди 2 години

трябва да смажем фашизма още в неговия зародиш,сър...

237

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно подкрепям полицаите в този случай. А ако е чужденка, драги, непознаването на законите и правилата не е оправдание за неспазването им. Всеки ден в метрото виждам нагли и арогантни хора без маски на университета, но там полицаите са хрантутници и само дремят.

236

Продължаваме промяна

преди 2 години

Какъв закон дайте трите имена на мунчото писал акта да видим къде има закон за носене на маски .Слабоумието на шапкарите достига нови висоти.