52

Анонимен

преди 5 месеца

До българинНаистина менингококовивт менингит протича тежко и в повечето случаи летално, ако не се започне своевременно лечение не само с антибиотици, но и големи дози стероиди.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Подавай си оставката, пенсионерино!

50

Анонимен

преди 5 месеца

Не позна.

49

Анонимен

преди 5 месеца

Поради КОКО 19 Докторите пренабрегнаха всички болести

48

Анонимен

преди 5 месеца

"има ваксина за менингит" стига с тези ваксини бе, побъркахте се вече. Не може да се ваксинираме с-у всичко.

47

българин

преди 5 месеца

До: Лекарска небрежност. (номер 53) Ми аз за какво си мислиш че започнах да се интересувам от медицина и да изучавам някои неща? Ей заради такива като тоя щастлив мустакат пенсионер на снимката! От всичките алабализми които изговори е прав за едно нещо: Бактериалният менингит се развива много бързо, често за часове. По тази причина обаче, противно на изказването на бай Тодор, няма никакво време за тестове а трябва незабавно да се пристъпи към антибиотично лечение!

46

123

преди 5 месеца

До Лекарска небрежност.за ковид получават още 1200 лв., за другите болести - не.

45

Емил Новаков

преди 5 месеца

Дето е умряло заради лалугера на снимката и такива като него.

44

Лекарска небрежност.

преди 5 месеца

Детето било връщано от болници-така пише по другите сайтове.. Нека да позная - от повече от година вече единдствното,което се гледа по болниците само и единствено Ковид..всичко друго се неглижира.. защо не е изпратена проба от детето още при първото му посещение в болница!?!?!? ЗАЩО!?!?!?

43

българин

преди 5 месеца

До: номер 48 Много общо казано понятие "ваксините са задължителни". Да, вярно е, че менингококовата ваксина във Франция е задължителна за всички. Докато в България е доброволна. Но не всички ваксини са задължителни във Франция. Например за Хепатит А не е.Също за бяс, варицела, енцефалит от кърлежи и други.Така че не поставяйте всички ваксини под общ знаменател - няма държава по света в която абсолютно всички ваксини да са задължителни. Между другото, ние също сме цивилизован свят!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е трагедия, нали. Само корона истерията.

41

Тома Биков

преди 5 месеца

Радев е зелен чорап фигурант Рундьо натовски генерал слуга на Кремъл дългата ръка на Нинова десния крак на Херо Мустафа.

40

До 47

преди 5 месеца

Принципал на детските градини и ясли в София е Фандъкова.При нея няма промяна,само кражби три мандата .

39

Анонимен

преди 5 месеца

Във Франция ваксините са задължителни. В училищата и детски градини има стриктен протокол за проби от въздух, повърхности, дезинфекция, дори влажност. Така беше и преди Ковид. Данните ги изнасят на портала на училищата всяка седмица. Добре дошли в цивилизования свят.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Промяната на Радев е в ход!

37

Анонимен

преди 5 месеца

Гербер ...кво очаквате от такива ? Лъжи и само лъжи !

36

анонимен

преди 5 месеца

Въртяли са детето от болница на болница. Виждате ли колко здравната система е загрижена за вас. Продължавайте да им вярвате.

35

българин

преди 5 месеца

Според Уикипедия:"N. meningitidis is a part of the normal nonpathogenic flora in the nasopharynx of up to 825% of adults."Тоест, менингококовата бактерия е част от нормалната непатогенна флора на назофаринкса (носоглътката) в между 8 и 25% от възрастните хора. Е тогава за какъв дявол професоре ще пращаш проби за тестове в любимата ви национална лаборатория, които няма да докажат нищо???!!!

34

до 31

преди 5 месеца

Във Великобритания ваксините не са задължителни, а препоръчителни. Не е проблем да посещаваш детска градина и без тях. Информирай се от достоверен източник като NHS

33

Анонимен

преди 5 месеца

Горкото детенце! Горките родители! Ама смятайте ако беше починало от ковид каква истерия щеше да настане! Ама щом е менингит не е проблем...