36

В.

преди 2 години

"Ако ние не можем да вървим с темповете на Европа, трябва да търсим компромисен вариант. Някои има ли представа какво имат пред вид под темповете на Европа. Щото нещо не схващаме. Европа бясно изкупува тока от нашите не-екологични въглищни централи като топъл хляб. Не се гнуси и да изкупува и тока от Съветската ни АЕЦ. Но видите ли, те трябвало да се затворят и да не ни се позволява да имаме нови щото такава им била политиката.

35

Ssss

преди 2 години

До ЕнергитиковеНе става. Практическият опит показва ,че освен генератор всичко друго може да е само допълващо. Има в Ютуб клипове на хора споделящи опит от години. Най-доброто решение е да се дигне КПД-то на генератора като се използва и топлината от охлаждането за отопление, но остава въпроса ,че петролните машини са им дигнали мерника и са бита карта.

34

Анонимен

преди 2 години

39, при Тошо заплатата беше 150 лв, а цветен ТВ струваше 700 лв, но по татово време съществуваше български социалистически феномен: в магазините липсваха цветни ТВ в свободна продажба. защо? защото когато се разчуеше, че в даден магазин утре ще пристигнат и през деня ще бъдат продадени 10 цветни ТВ, от ранно утро пред още заключените врати на същия магазин се редяха на опашка за цветни ТВ най-малко 150 желаещи да закупят цветни ТВ даже по 900 лв.

33

Ели

преди 2 години

До ами няма какА ти от къде знаеш,че го правят,кой ти го подшушна.

32

Енергитикове

преди 2 години

Едва ли големите енергийни "експерти" си дават сметка, че всеки който притежава крайградска еднофамилна къща със земята около нея, може изцяло да се изключи от енергоразпределителните мрежи и пак да си има ток, който си произвежда сам - дизелови генератори, фотоволтаици, ветрогенератори и т.н.

31

Царя е гол

преди 2 години

Как да няма начин да се спре повишаването на тока? Кой позволи на посредниците на ток да развалят договори с потребителите си? Къде са всички регулаторни органи да ги санкционират за това? Дори и нашия СЪД? АЕЦ е заредил гориво, платено и продава на цената от началото на годината на търговците на ток, кой им дава право да развалят договори да купуват изгодно на старите цени а да продават скъпо, на който си искат! Айде клиент да развали договор, а? Ще му е.. Мамата, защо не се получава в обратно?

30

Анонимен

преди 2 години

При бай Тошо тока беше 2ст при Тиквата 1 лев :)))Ама при Тошо заплататабеше 150 лв, а цветен ТВ струваше 700 лв!

29

Киро и Асен

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната

28

Абсурдизъм

преди 2 години

В страната на абсурдизмите. Това е възможно (или невъзможно) само тук.

27

Анонимен

преди 2 години

Няма как, не може, не става, незнаем, няма шанс....И ТОВА ТИ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА

26

Анонимен

преди 2 години

Главната нишка е, че България трябва да се съобрази с общата политика на Еесовската Зона. Пропускаме да кажем как стигнахме до днешната политика на Еесовската Зона в областта на енергетиката, на която сме длъжни да се подчиняваме - затваряне на АЕЦ, перки и слънчеви панели, многогодишно ограничаване на достъпа на Газпром до енергийните ес-пазари, довело до цена на природния газ надвишаваща $1 000 за 1 000 м3. Все гениални гейрешения и меки политики.

25

НЕ СЕ ВЪРЗАТ НЕЩАТА

преди 2 години

Милиардерите наши всинца са ЧЕСТНИ а голтаците сиромаси и пенсионерите наши се оказват завинаги обречени - Длъжници и ГРЕШНИ !

24

Не ми стана ЯСНО

преди 2 години

Аз МИЛИОНИ нямам , но съм ДЛЪЖНИК дорде съм жив на Държавата а нашите МИЛИАРДЕРИ са с пачки дебели, но не са задължени към същата ! Банковите им сметки са далеч навън , зад оградата и нито ги сърби, нито пък боли , как ние ще се оправяме с отънелите си джобове ! Интересно , никой като мен немисли ?! Защо ?

23

Как тъй бе Джанъм

преди 2 години

Кирчо Мусчиев и баткому стана Билионери в Долари ? А България е БЕДНА и с ДЪЛГОВЕ ? Хайде бе ? Дълговете са със сигурност за нас а Кирчо и баткому Мусчиев с пари но не у нас ! Жиг- Таг ! ? И *** Ганев зяпа " ФЕРМАТА" ! Ами или си човек с достойство и жител на " Кравефермата " ! Избора ***/на си е твой !

22

ИЗВОД ! Всинца

преди 2 години

За Народна Власт, Съд за незаконният дворцов преврат 1989та, съд за Несправедливото преватизиране на държавната Земя , ЗАВОДИ и Предприятия ! Гори, брегове, води , мини, кораби , флот, железници , банки идр. Без " ШМАЙЗЕР " и белезници , со КРОТЦЕ и со БЛАГО - на народа нивга няма да му стане ДРАГО !

21

ИЗВОД ! Всинца

преди 2 години

До един в Единен Народен ФРОНТ - за да победим и Народна Власт установим ! В противен случай - формация " ШМАЙЗЕР" и наш Майдан !

20

ами няма как

преди 2 години

щом асенчо , кирчо , фигуранта и компания ше ни управляват , нищо не може да спре поскъпването на каквото и да е . тия заеми дето взимат всеки понеделник как иначе ше се върнат .

19

Проницател

преди 2 години

Коалиция и Патерици - няма нищо общо с Бързи- Смели - Сръчни , Преданни, Всеотдайни и Национално - Патротни ! А П.Р. Славейков го е изразил чрез БАСНЯТА : " ОРЕЛ - РАК и ЩУКА !" Сиреч : Нагоре - Назад и в Дълбина ! Но щом народа го разбира по своему : Глас Народен - Глас Божий ! И Господ Бог неможе да ни поможи !

18

Проницател

преди 2 години

Нима не ти е ЯСНО под каскета , че няма никакво значение КОЙ ЩЕ КАРА ВЛАКА ! Той все една посока и една и съща крайна гара ще ни ТРАКА ! И що за буламачи и сурватка се изля в предизборната борба , че ако гласувате за онзи а не за нас ще лъскате голям праз ! Е ? Молихме се за Здраве и Берекет ама ще излезе че ще е за УПОКОЙ ! Уж се надявахме за По-добро а ще се окаже , пак СЪЩОТО ! Ще ме оспориш ? Та нали с " ПАТЕРИЦИ" ще вървим , на Бадема за Орехи !

17

Проницател

преди 2 години

Ние нямаме Народни Избранници , всички в Парламента са Па.тийни КЕЛЕПИРДЖИИ и ИЗМАМНИЦИ ! Не ми вярваш, нали ? А нашето Злато за Канада все натам ще върви, и *** Италиянски у нас ще ДИМИ , за да станем вто.ата Швейцария ! Блаженни верующите че тяхно ще е Ца.ството небесно ! А на Големанов Келепирджийски - всичко що днес е ЗЕМНО !