21

Анонимен

преди 2 години

Европейските борси за ток ни крадат парите за газ. Газът, който минава през нашата територия и тръби, ни го продава Западна Европа на нейни цени. Ние нямаме териториална и национална независимост. Не сме господари на земята си, тръбите си, тока си. Западна Европа ни продава на нейна цена, нашия ток и газа от нашите тръби. __________________ Тръбата руско-турска е наша, но няма изход от тази тръба на наша територия. Що да имаме, нали а платихме на Русия. 3 милиарда!

20

Анонимен

преди 2 години

Булгаргаз не иска, (не)знайно защо, да купува евтиния азерски газ. Купили са под 20% от договореното количество! А може и над договореното. Пет пъти по-евтин!!!!! И ние плащаме скъпо и прескъпо на северо-източниците.

19

Анонимен

преди 2 години

Защо поскъпва? Газпром ли вдига цената? Газпром беше виновен, че ни продаваше евтин газ. Сега Западна Европа не е виновна, че ни продава скъп газ, от нашите тръби, от същите тръби.

18

Анонимен

преди 2 години

Честито!Това е началото на края на революцията на Юмрука!

17

Анонимен

преди 2 години

Бизнесът не иска свободен пазар на тока и газа. Бизнесът е комунист. Но бизнесът иска народът да бъде капиталист и да плаща пазарна цена на тока и газа.................Капитализъм за капиталистите, социална държава за народа. Това е правилната политика. Тя е дясна за десните капиталисти и бизнесмени, и лява за народа и обикновения човек.

16

Анонимен

преди 2 години

Европейските борси за ток ни крадат парите за газ. Газът, който минава през нашата територия и тръби, ни го продава Западна Европа на нейни цени. Ние нямаме териториална и национална независимост. Не сме господари на земята си, тръбите си, тока си. Западна Европа ни продава на нейна цена, нашия ток и газа от нашите тръби.

15

Анонимен

преди 2 години

Най-много обичам да ми казват Не се паникьосвайте. Действа ми успокоително!

14

Управляващите

преди 2 години

И тока да не забравите да вдигнете. Какво се мотате със свободния пазар за битовите потребителите. Къде са експертите дето преди 1 година ни обясняваха как на предприятията тока ще им е евтин? Елате да ни обяснявате колко е добре на свободния пазар. Поне 1 ще излезе ли? Експерти да искаш, за газ, за ток, за ваксини, за инфлация, за избори, за статистики...

13

Дубаеца

преди 2 години

Е защо поскъпва, за последните два нмесеца е е паднал с повече от 30% на световния пазар????

12

Анонимен

преди 2 години

Радевата зима с пълна сила///

11

Анонимен

преди 2 години

Всичко поскъпвадвойно или най малко с 10% а казват инфлацията 3% то имах тройка по математика *** чак толкоз да не мога, да, смятам

10

До протестърите

преди 2 години

За това ли опикахте Орлов мост. Е сега ще видите баба си тоест БСП как управлява. Защото сте малки и не сте преживели Андрей Луканов. Жан Виденов. Сергей Станишев и Пламен Орешарски какво сътвориха. Сега точно техни хора редят кабинета. Гласувахте за ПП. Получавате БСП. А те не били статукво !? Нали това искахте ?

9

чистота

преди 2 години

Вие ще плащате, господа държавни служители.

8

stiling

преди 2 години

Ако замразят цената на парното на софиянци при тия цени на газа значи, че всички ние с данъците си ще плащаме на Софето парното, за да им е евтино на софиянци, нищо че вземат големи заплата. Кака Цеца от Провадия дето цепи и мъкне дърва по цяла зима, ще плати загубите на топлафикация София, за да могат софиянци като врътнат крана да им е топло! Е това е справедливост другари, най-богатите да плащат най-малко и да не мъкнат дърва!

7

Анонимен

преди 2 години

Ние сме винаги наопики, спрямо останалия свят

6

Анонимен

преди 2 години

Хляб 2 лв олиото 4 бензин 3 пилети 800лв за тон двойно промяната, върви с пълна сила

5

Анонимен

преди 2 години

Радваме се, че цената ще бъде поносима. И бензина гони 3 лева, ала и той е поносим. Важно е да ни скубете без да мрем, щото инче няма как да ни скубете - важно е да лазим.

4

Анонимен

преди 2 години

Берекет версин хаха

3

Уууу

преди 2 години

Радвате ли се на ПРОМЯНАТА, споко, това е само началото, след,3, 4 месеца ще си говорим пак.

2

Анонимен

преди 2 години

Честити европейски цени скъпи (европейци)