153

Анонимен

преди 2 години

Ауу, фейк новина. Там над 95% са ваксинирани т.е. не е възможно да има такова нещо хахаха хохохо ... Ваксините наистина работят, но целта им е точно обратната т.е. не да ви пазят, а да ви разболяват. Честито!

152

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа на *** ви правим. Поне докато се държите като такива и ни търпите сатанинските експерименти довеждащи новия сет ред.

151

Анонимен

преди 2 години

Е нали се ваксинираха всички, що така?!

150

Анонимен

преди 2 години

Ваксините се провалиха тотално.

149

Анонимен

преди 2 години

Борисов да каже как в ЕС всичко било отворено, само в България било зле със зелените сертификати.

148

Върбан

преди 2 години

Тройно ваксинираната Португалия само тройно ваксинирания Кунчев може да я оправи.

147

Петров

преди 2 години

До 122: Точно - шанса на неваксинираните да ритнат бакърчето е десет пъти по- голям от ваксинираните!

146

ПроСоТо

преди 2 години

Ще ни боцкат,тъпчат,ограничават и тормозят докато спаднем до половин милиард "хомо сапиенси"...Ако някой не го е разбрал,значи...значи са го приспали яко..

145

ПроСоТо

преди 2 години

До Мангъропитек....АКО е верно това,което си написал,просто възниква въпроса:..-След като на 11 милиона има САМО 11 ковид-жертви,то за какво е тая паника там?!..Та това са 0.0001 % от населението!!!!!!!!.....

144

Анонимен

преди 2 години

Лично мен ме притеснява съкращаването на времевия срок между бустерите. Би трябвало той да се удължава, т.е след всеки бустер имунитетът да се засилва... Отчитането на леталните случаи също е с някои... особености. Просто не знам какво да мисля вече. Но всеки, който взима решения за себе си или другите, да си носи кръста. Това е.

143

Анонимен

преди 2 години

Време е и тия да заживеят "нормално"

142

до Мангъропитек

преди 2 години

Ти вярваш на абсолютно всичко, което ти сервират властите от Португалия ли? Ха-ха-ха. Или на всички "новини" в медиите? Ха-ха-ха. Наивник...

141

До116

преди 2 години

Питай нашТе алчни и некадърни дофтуря за тая ситуация!

140

Анонимен

преди 2 години

Абе тия не бяха Сите сто процента набодени?Къде са нашите платени "медицински"корифеи да ни осветят за случващото се?

139

до 158 от славянин

преди 2 години

Има една народна мъдрост ''питай патило, а не старило и само по книги учило''! Вместо да ''изучаваш живота'' от книгите го учи от него самият, който е навсякъде около теб! Аз вярвам много повече на това, което виждам около себе си, защото то е отражение на реалния живот и реалната ситуация, а не на четенето на ''подходящи материали''!

138

Анонимен

преди 2 години

Статистиката е достатъчно красноречива и доказва, че "ваксините" са компрометирани с тези високи проценти при заразените и жертвите от вируса. Ежедневно по 20% сред заразените и около 10 % сред починалите са "ваксинирани".

137

До 154

преди 2 години

Това ли е реално? 30% срещу 70% ,.50 на 50 тогава ще видиш реалните проценти.1.7мил ..ваксани срещу останалото население и той прави статистика.

136

Анонимен

преди 2 години

До 131 При статистиката от статията днес за Южна Корея или тези на Германия 42% в болница ваксинирани, Холандия 47% в болница ваксинирани, Англия 66% в болница ваксинирани, Белгия 70% в болница ваксинирани дали изобщо се усещаш какви глупости плещиш? За 3-4 месеца ваксините губят ефективност и ваксинираните почват да разнасят яко и да влизат в болница. След около 6ия месец настава мор. Първата ваксинирана група в Англия- 60+ е с 78.9% умрели ваксинирани.

135

до 155 от славянин

преди 2 години

3-те -5-те % неспособни да изградят траен имуните няма как да са опасност за 95-те % набодени ''надеждно защитени'' и да им объркат тотално живота! Изводът е че 95-те % ваксинално ''надеждно защитени'' реално са надеждно незащитени!

134

до Напротив

преди 2 години

Ти изобщо не вникваш във фактите. Статистиката ти отчита 20% "ваксинирани" сред заразените и 10% "ваксинирани" сред починалите... Кое не ти е ясно от тези числа? Защо ми намесваш и общия % "ваксинирани" в България?