52

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог....Проблема е че въпреки фактите, че естествения имунитет е най-доброто за постигане на обществен имунитет, те нарочно се опитват да го спрат с локдауни, за да продължи агонията възможно най-дълго и да могат да закърпят 100% от населението. И после да са зависими от бустери до живот. За сега им се получава. Не без помощта и подкрепата на прекаралите се вече, да се ваксинират за сертификати, кебапчета, ваучери, а някъде и *** по избор.

51

епидемиолог

преди 2 години

Никакво анти-тяло не са създали китайците, а просто са открили една от причините защо естесвено създания имунет е незаменим за сега. Това анти-тяло се произвежда от организма при среща с вируса, а не от китайците. Статията нарочно е написана така мъгливо.

50

Анонимен

преди 2 години

"универсални ваксини, способни да потискат всички съществуващи щамове на коронавируса" никъде не става дума за лекарство- само за ваксини, това е плашещо

49

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Тоа означава край на пандемията ! Защо тази новина не е на първо място във всички новини ,това е новината на всички новини ?

48

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Има само един недостатък след лчението ; Пожълтяваш малко и ти се опъват очите ,а пред тях великия Си Дзи при бъг се появява Мао ,не се стряскайте !

47

Анонимен

преди 2 години

Тези които създават вируси трябва да са по затворите! Това е биотероризъм.

46

Иванова

преди 2 години

Аз знам ,че антивирусните програми се правят заедно с вирусите (за другите говоря не з а Ковид)като пуснат и ти атакуват компщтъра ,после си купуваш антивирусна от същите тарикати .Тук е същото ,ето защо сега китайци откриват...начин...,защото изпуснатия вирус от лаборатория за биологично оръжие,може и да не е случайност.

45

до 52

преди 2 години

Глупости. Нищо не си разбрал(а).

44

Истукан

преди 2 години

Мислят си, че са открили Америка. На следващия щам няма да измислят нищо.

43

Св.опашка

преди 2 години

Ми сега...е..ва им се ПМ на американците. Какъв щам ще пускат при това положение. Край на папкането от ваксинки,край на трилиончетата. 0раво Си велик си.

42

Четете бе!

преди 2 години

Не става дума че китайците са създали някакво антитяло, а че са открили причината защо естествения имунитет е единствено надеждния и защо калпавите уж ваксини се провалят.Това всъщност е открито отдавна, но те просто са направили още една стъпка до разбирането на процеса на защита в имунната система.

41

мдааа

преди 2 години

Предвид това, че тези проучвания са от Китай, както и това, че в момента Китай бълва пропаганда, че вирусът е дошъл от всички други, но не и от тяхната ниска хигиена и сбъркани идеи за храна, редно е да се запитаме, дали изобщо са открили нещо...или пак се опитват да се изкарват победители в измислените си надпревари.

40

Анонимен

преди 2 години

И аз съм уникален,обаче никой не ме харесва.

39

епидемиолог

преди 2 години

До Добре!- Статията е объркващо написата, но все пак се разбира че това антитяло е произведено от самата имунна система на човек. И намиращо и атакуващо слаба точка във вируса, която не може да мутира. Което още веднъж обяснява защо естествения имунитет единствено създава колективен имунитет. И защо ваксин-престъпниците толкова ги е страх от него и налагат непркъснати локдауни за да не допуснат създаването му. А китайците просто ще се мъчат да имитират АТ изкуствено. И пак ще докарат някоя беля

38

пери

преди 2 години

Авторката, и всички останали, като ги пишете тези неща, кога ще започнете да си посочвате източниците? Така написано, не е много по-различно от "една жена каза". Уважавайте поне малко както себе си, така и читателите си.

37

Анонимен

преди 2 години

Значи китайците се смилиха над останалата част от човечеството? Разгеле!

36

Анонимен

преди 2 години

Някой умник от древността беше казал... "На този свят много малко неща стават съвсем случайно..." (или нещо подобно беше). Ха-ха-ха.

35

Анонимен

преди 2 години

"Гьньооо, ще чакаш да се разболееш, да се вговниш, че да ти пуснат сингетично антитяло за хиляди долара ...има да чакаш! Да не си Тръмп!"......... За какво ми е това, след като не проявявам симптоми въпреки че съм имал вируса?

34

Дано

преди 2 години

Докато се създаде ваксина и и докато получи одобрение за използване сигурно ще мине поне половин година. Дано да излезе вярно това, което очакват.

33

много се кефя

преди 2 години

ЕИНСТВЕНАТА причина да не се ваксинирам е , че като "безсимптомно" преболедувал имам си "защитка " , а качвайки бройката на неваксинираните ,за ваксаните хипохондрици с големите заплати и самочувствие , продължава ужаса .