203

Анонимен

преди 2 години

Това с нивото на антителата да ти определя имунитета е огромна глупост. Все едно да ти искат нивото на левкоцитите да ти е винаги високо за да докажеш, че имаш имунитет. Нивото на антителата се вдига, когато има инфекция и организмът реагира на това. Когато няма инфекция няма нужда от антитела. Ако антителата винаги са ти много високи, това е автоимунно заболяване. Това е антинаука, пълна идио-тия!!!

202

Киро

преди 2 години

До vlady Абе какви белтъци, протеини ... никой още не е изолирал въпросното нещо, което обявяват за вирус. Тъй, че ни жив, ни омаломощен, ни умрял не може да е във стринцовките. Да не споменаваме пак, че аутопсиите са забранени съвсем не случайно.

201

Кина

преди 2 години

И там трепят пенсионерите с инжектиране на химически субстанции, ама що ги мъчат ?! Не може ли с нещо по-безболезнено ?

200

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 232 "50мил население на територия колкото Бг, имат по 5к случая на ден и това "доказва", че ваксините не издържат? При нашите 3к на ден, пропорционално имаме 6 пъти повече заразени. За смъртността дори не ми се коментира. Доста несериозно заглавие и статия като цяло!". А какво ще кажеш по въпроса, че преди да се ваксинират, те имаха по-малко заразени и смъртни случаи, отколкото след като се ваксинираха! При тях такъв "пожар" досега не е имало. Ходи чети официалните статистики!

199

Анонимен

преди 2 години

Заглавието - по-циничен евфемизъм не бях чела затова, че действието на ваксините няма общо с това, което се очакваше/обещаваше. Милите ваксини, не издържали, горките. Да им помогнем, а? Още трилиони да налеем в пустото? Как би ви звучало "ваксината БЦЖ против туберкулоза не издържа"? Ще звучи абсурдно, нали? Ако една ваксина "не издържа", тя просто не работи! А до 2-3 години ще разберем какъв точно е реалният ефект от експерименталните ковид ваксини, защото все още никой няма как да знае!

198

Напротив

преди 2 години

Работят, заразените са над 90% неваксинирани

197

123

преди 2 години

И защо в държавите, в които населението е сиропирано на 80-90%, имат най-висок процент заболели и са затворени? Колко пари взимат някои тук, за да агитират за експерименталните бъркочи?

196

Анонимен

преди 2 години

Драскачите на тоя смешен сайт прецениха че ваксините не работят, защото от 51 млн корейци има 700 случая в интезивни отделения.Вие сте за нобелова награда бе гении.Явно в България Неваксинирането много добре предпазва щом умират 6 от всеки 10 в интензивните отделения.Сбогом гении.

195

Анонимен

преди 2 години

50мил население на територия колкото Бг, имат по 5к случая на ден и това "доказва", че ваксините не издържат? При нашите 3к на ден, пропорционално имаме 6 пъти повече заразени. За смъртността дори не ми се коментира. Доста несериозно заглавие и статия като цяло!

194

Me

преди 2 години

За норманите хора, които четат тук - Има и нормални, интелигентни хора в България. Те надали всички ще тръгнат да пишат тук, но ги има. Те са отдавна с ваксина, не защото така им казват а защото така трябва. Зада си запазят здравето и нормалния живот докоое възможно. Другите, плюещи и чувстващи себе си принудени - дет се вика дгд. Там, Дарвин до знае работата.

193

Шах

преди 2 години

Измама след измама, не сбъднати мечти.

192

Анонимен

преди 2 години

До по-полека. Я кажи откога БГНЕС е антиваксърска медия или днес.бг с всички платени материали как да се ваксинираме. И на всичкото отгоре корейското правителство ли са антиваксъри, че казват тия неща? Епа, чети Работническо дело, та да има само правилно подбрани статии.

191

Анонимен

преди 2 години

Ей, много прoст народ на остана в България. Тъпoтоята се разраства пандемично.

190

По-полека

преди 2 години

В 50 милионна Южна Корея днес умряха 34 (тридесет и четири) човека. Ваксинирани са 80%, не малко, но не като лидерите ОАЕ с 98% и други като Испания с над 90%. Но важното е антиваксърските медии в България да се намират на работа.

189

Анонимен

преди 2 години

А у нас Кунчев не издържа на ваксините.Защо криете какво се случва с него? Ако е починал, кажете, трябва да оставят душата му в покой. Ако е жив, дължи обяснение за ефективността на ваксините. Ако е в кома хората трябва да знаят какъв е риска от ваксините.

188

Ха!!!!!

преди 2 години

А до скоро ни давахте ЮКорея за пример !!! Шапка свалям обаче на ковид мафията, как тарикатски извъртяха нещата пак в тяхна полза. След като не им работят ваксините както обещаваха, да кажат че просто трябва още допълнително от същото и готово. Нищо че всички в които бе първо открита новата мутация бяха ваксинирани.

187

бай Ким

преди 2 години

Ми да си купят лекарства от Северна Корея бе. Там няма ни един болен.

186

Bili

преди 2 години

всички статии за ковид са: "дрън-дрън-дрън, с извод - боцнете си бустер"

185

До Анонимен 218

преди 2 години

Никой не е казвал, че сертификатите са безсрочни. Очакваше се да бъдат до 1 година макс, и да има бустер. Не знам защо сте имал други очаквания.

184

До българин

преди 2 години

Никаква паника няма. Има вирус, има ваксини, сложени са близо 8 милиарда дози, половината население е ваксинирано. Най-малко ваксинирани са бедните държави и ония,дето не са толкова бедни, но им накуцва икономиката. Тук смятат, че с ваксините ще ги убият, а с вирус - не. Ако имаше такава конспирация, по-лесно и логично би било да изребят с вирус нискообразовани и неквалифицирани кадри, и да оставят тези, които биха им вършили работа. Нискоквалифицираният труд така или иначе си заминава.