36

Анонимен

преди 2 години

Е един път тия да казват истината )така всички които са ваксинирани имат право да пътуват и да,видим колко ще се разболеят от ментетата

35

JJIvanov

преди 2 години

ДА се провери верен ли е доклада на Американски експерт Съобщаващ за рекламни убииства предимно на ваксинирани в Великобритания../Alfa tvУ нас рекламиращи КОВИД ползват дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия закупени и доставени вкл в болници след 2019 година.. ПРоверка в болници в Плевен,БЕлене,Свищов март 2020 показа че тогава там нямаше подобна нагло престъпна техника вкл маскирана като медицинска..

34

Народно творчество

преди 2 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъ==Власти си Кунча криеха и си народа лъжеха, че жив е Кунчо и здрав е.Ала си народ не верва, докле си Кунчо не излезе, пред народ да се покаже и на народа да рече:Ей ме на,гледай народе,гледай ме ,ваксинирай се, като мен леко да караш ковид ми болест невярна.

33

СЗО

преди 2 години

Неваксинираните да отложат пътуванията си за да не пречат на ваксинираните да пътуват и да разнасят нови щамове. Тъй, ам'чи как.Ние задача имаме спусната, трябва да я изпълняваме.План гоним.

32

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

На неваксинираните точно хич не ни пука какво били казали от СЗО-то.

31

Един

преди 2 години

До Анонимен 35Вчера имаше коментар за това, че го има сниман в сайта пловдив.24. Всъщност снимките били от улица Съборна с София. Може да погледнеш в Гугъл - Ангел Кунчев улица Съборна.

30

Алекс

преди 2 години

И ваксинираните.

29

Анонимен

преди 2 години

Как да ги отложат като не могат да пътуват понеже им е забранено да пътуват без да се внесат в налични пари освен за цената на билета за транспорта,че да се отчетат пред тез дет искат още пари,че са измислили вирус чета и поставили мерки за пари освен за техните ваксини,които не са без пари за да ги инжектират,за малко пари,но на вход и изход още пари от неваксинираните здрави и става за още повече пари,което пътуване и така не е като преди,но се преследват едни пари,а ги мързи за пари да мърдат

28

Мяу

преди 2 години

СЗО се спонсорира от същите, които правят "ваксините", същите, които смятат земята за пренаселена.

27

Мана

преди 2 години

А за преболедувалите има ли препоръки?

26

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Абе какво става с Кунчев, бе? Жив лие, здрав ли е, срам ли го е да погледне хората в очите?

25

ДДРОнег

преди 2 години

По-вярно е неваксинираните в рисковите групи не само да отложат пътуванията си, ако могат , но и да се пазят !!!___Преди не знаех колко много лелелят за хората :)

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Кунчев се оказа свестен човек. Говореше за ваксинация, но ни пазеше. Има ли вероятност да са го премахнали?" --- леле колко заблудени уфтсе има... кунчев не те е пазил! кунчев те продаде! кунчев продаде целият български народ! И за тези, които не знаят - въпросният пед3р е на хранилка към рокфелер ( официалния документи! ). кунчев НИКОГА не е поставял БЪЛГРАСКИЯТ интерес на първо място! За него приоритет е било да изпълнява каквото работодателят му нареди, който не е БГ народа!

23

Анонимен

преди 2 години

Пропуснах : Не разменям пътуване за участие в ГМО експеримент с ХОРА.

22

Анонимен

преди 2 години

Не разменям пътуване за участие в ГМО експеримент.

21

Анонимен

преди 2 години

СЗО, ако си гледаше работата нямашеда е такъв хаос.

20

До 23

преди 2 години

Да се беше ваксинирал, нещата щяха да са различни

19

Анонимен

преди 2 години

Значи Кунчев може да пътува навсякъде.

18

Анонимен

преди 2 години

Кунчев се оказа свестен човек. Говореше за ваксинация, но ни пазеше. Има ли вероятност да са го премахнали? Когато изчезна той, Кацаров изглеждаше уплашен и започна да натиска.

17

Стар

преди 2 години

Синът ми живее в Германия и не иска да се ваксинира. Чудя се какво ще прави от февруари когато тръгнат с немските овчарки по улицата да ги ловят и да ваксинират за тяхно добро..?!?