14

Я !

преди 2 години

ама още ли има престъпници в България ?! аз останах с убеждението че под мъдрото ръководство и навременните мерки на фигуранта и рашкОФ ние вече сме държава без престъпления и сме в цъфтеж и по добър живот .

13

Gancho

преди 2 години

След като заловиха групите за отвличания,и вече почти им изтичат присъдите, а все още не са върнали нито един лев. Истинската справедливост е да върнат всичко до лев,освен наказанието затвор за деянието.Докато не въстановят всичко е нормално да си останат в затвора.Накрая ще се окаже,че си заслужава да излежиш няколко години в затвора и излизаш милионер.

12

Бунгур

преди 2 години

Къде са имена,фирми? Давайте цялостна информация за арестуваните. Имена,кой с какво се занимава,каква е схемата,кой е замесен,има ли съучастници от институциите ит.н.Подобни постни новини са безмислени.Хубаво е да се напише и след като се докаже какво ги чака,колко години затвор и какви глоби и средства да връщат на държавата.

11

Анонимен

преди 2 години

А тези дето са им възстановили ДДС-то, как тогава им го плащат, а след две години разбират за фиктивните сделки? Не можеше ли въобще да не им ги възстановяват? Или са получили нови тълкувания на данъчните закони и нови знания? Всичко произлиза от властта, тарикати за измами винаги ще има, докато има вратички

10

Анонимен

преди 2 години

И пак няма един в затвора, нали? Те ги хващат, подкупните съдии ги пускат. Още 10 човека с домашен арест, тоест почивка и после ще си харчат на воля откраднатото. Това е Булг аристан.

9

Борисов убива

преди 2 години

В Перник и Бобов дол изтезават хора със СРС техника като доби.тък,насъскват роми и мутри срещу неудобни на ГЕРБ !

8

Анонимен

преди 2 години

Ами има ДДС има престъпност. Няма ДДС, няма престъпност. Трябва са се опандизят всичките депутати гласували навремето този закон. Подстрекатели!

7

Dtrumppp

преди 2 години

Това са мекерета, които на маса са големи патриоти, останали са в БГ да се борят и мьчат, а пьк емигрантите нямат право да се обаждат, да гласуват. Но те плащат даньци и помагат да се оправи бг- пом..иари

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

И всичките тези парфюми влизат през разграденият ни от турците двор Турците никога не могат да бъдат един нормален народ. При тях престъплението е закон божий. Борисов трябва да бъде екзекутиран без съд и присъда.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 Някакви доказателства ? Щото съдът не приема за доказателство даже паркирали коли на тротоара - защото е елементарно да се сложи колата там с фотошоп Иска свидетели-очевидци

4

ДА ПРОВЕРЯТ

преди 2 години

ЕДНО ОТ ЛИЦАТА НА ПРОМЯНАТА ОТ БУРГАС

3

Анонимен

преди 2 години

Такива групи са покровителстават от управляващите

2

Анонимен

преди 2 години

не са си плащали членския внос

1

Анонимен

преди 2 години

Да не са от ГЕРБ?