63

Анонимен

преди 2 години

Защото са Поднебесната империя, не сбирщина от нежни пухльовци като в ЕС и Ганьоленд най-вече.

62

Анонимен

преди 2 години

Драги ми политагики, когато иде реч за пандемия, няма комунизъм, няма демокрация, няма капитал, няма манифест. На вирусите не им пука кой какъв е както ваша ми-зерна милост. Ако и това не осъзнавате, жална ви партийка.

61

доц. Мангъров

преди 2 години

Китай отдавна изпълни своята мисия, като слaгaч N:1 по раздухване на пландемията. Такава е била договорката с Бил Гeя и СЗО. Сега от време на време хвърлят прах в очите на другите как при 20-30 случая тестват задължително 10-15 милионни градове за една седмица и как при тях всичко е под контрол. Смъртните случаи отдавна ги отчитат от реалното заболяване (удар, диабет, инфаркт и т.н.) с придружаващо кромид, а не обратното.

60

хехехехе

преди 2 години

До Вирус - подходът на Китай (да заметем издънките под килима) е основната причина за тази пандемия. То не бяха лъжи, че нямало вирус, после, че не бил проблемен, после, че не се предавал, сега са стигнали до етапа, където обвиняват случайни държави, че е дошъл от тях. Последната изцепка е, че белоопашатите елени го били разнасяли. СмЕх!

59

Доктор Сън

преди 2 години

А тука нашенецу се пазари дали да носи маски....жалкаааа картинка сме

58

Вирус

преди 2 години

Ако беше възприет подхода на Китай, то епидемията отдавна вече щеше да е свършила. Това ясно го осъзнават всички. Проблемът обаче е, че никое от западните правителства няма достатъчно воля за да проведе такива мероприятия нито достатъчно власт и авторитет за да принуди гражданите си да ги спазват. Затова е и откровената пародия "съвместно съществуване" с вируса.

57

Анонимен

преди 2 години

Щото им фалира фирма след фирма! Затовя са с нулев подход. Стадото се психясва докрай щото иначе ще реве че е безработно.

56

Жика

преди 2 години

От кога една комунистическа държава е за пример??

55

Анонимен

преди 2 години

До пример?Ами да ти дадем за пример Израел, Австралия, Яоиния, Нова Зеландия. П.С. Тъ-па политм-муна си. Естествено Китай е за пример, защото са 1/6 от населението на земята и статистиката е максимално точна, а ти пак си заври зур-та в лагерите, ама гледай да не прескачаш и Гуантанамо.

54

пример?

преди 2 години

давате за пример държава, в която милиони са набутани в концлагери?колко къса ви е паметта?

53

Живков

преди 2 години

Като гледам някой умници какви глупости пишат. Миналата година във Ухан 10000 души в една дискотека какво правиха. Ще може ли някой да ми отговори.

52

Анонимен

преди 2 години

Словосъчетанието "нулев подход" е словесна безмислица. Определението "нулев" за "подход" няма никакво логическо или смислово значение. Журналистите, които ползват подобни конструкции са глупави и неграмотни.

51

Анонимен

преди 2 години

Нулев контрол, означава че контрола е нула. Т.е. нищо не се конторлира. Заглавието под всякаква критика. Китайците не нулев контрол ами много голям контрол. 2 болници построиха на едно поле, в рамките на 2 седмици вече приемаха пациенти в тези болници. Болници за 4000 човека общо. Пратиха всички с ковид там, изолираха ги. А списвачката ще ми говори за нулев контрол. Тук контрола е много голям, вече 2 години няма места в нито една болница, у фургони ги слахаме, щот ни е много голям контрола. пффф

50

Защото

преди 2 години

Китайците го измислиха това нещо. Разиграха голямото си театро в края на 2019. Платили са си, ЯКО са си платили на когото трябва и сега останалият сват се гърчи като гл ист на суха буца. Играта е икономическа - конкуренция и ритане по кокалчетата. Надниквали ли сте в сайтове и статии за бизнес-новини? Преди няколко месеца нямаше да ми хрумне това, но сега ми се прояснява картинката. Може и да бъркам, но може би и не?!?

49

Анонимен

преди 2 години

Защо Китай остана една от малкото държави с нулев подход към COVID?.....Защото не вярват на фалшивите новини, за които Тръмп ни говори вее 5 години.

48

Защо се справя Китай

преди 2 години

Защото когато другаря Кси им каже да се ваксинират, ще се изтрепят кой да е първи. А ако някой си позволи да говори против ваксината на висок глас направо го водят на стадиона.

47

Анонимен

преди 2 години

Защото лъжат като дърти ц****и. Броят на новозаразените им спря да расте още миналата година и не е мърдал оттогава.

46

Манолов

преди 2 години

Кмонадировайте *** Христова в Китай БЕЗСРОЧНО, БЕЗ ОБРАТЕН БИЛЕТ, оттам по-хубаво ще води китайската коунистическа пропаганда. За помощници и командировайте "Христо Христов" и "анонимните" *** оттук, без 57, който изглежда читав.

45

Ко ши ям

преди 2 години

Нямат избор чайнетатбсъдбата им е да следват завета на полютбюро и да се кланят нагосподаря Си.

44

Болшевиките

преди 2 години

Държат всичко в тайна!