222

Крал Трол I

преди 2 години

Тоз за министър ли го гласят, че му отделят такова медийно внимание? Изобщо не го харесваме, уважаема коалиция /бъдеща/.

221

Стамат Каликов

преди 2 години

Този на снимката дори няма нужда от карикатура сам по себе си е такъв. Мъжа калинка ухажвана от медии и радваща се калинка на незаслуженото внимание от хората. УВОЛНЕНИЕ на тази Стаматова Калинка.

220

Ами тоя Чучел

преди 2 години

До кога ще го гледаме тоя на снимката Стаматов това медийно ***? Да го махат и да го уволнят от сладкото топличко местенце на директорска заплатка.

219

НЕ КАЛИНКИ, БРЪМБАРИ

преди 2 години

НОВИТЕ ПОЛИТИЦИ СА УНИКАЛНИ- ЗАПОЧВАТ ИЗРЕЧЕНИЕТО ТВЪРДЯЙКИ НЕЩО, А ГО ДОВЪРШВАТ ОТРИЧАЙКИ ТВЪРДЕНИЯТА СИ. ТВЪРДЯТ НЕЩО И СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА СЕ ОТРИЧАТ- ВИЖ ТВЪРДЕНИЯТА НА ВАЛЕРИ БЕЛЧЕВ ЗА МИН ПЕНСИИ И КОВИД ДОБАВКИ, ВИЖ ИЗКАЗВАНЕТО МУ ЗА ДЕТСКИТЕ ДОБАВКИ И "МИН ЗАПЛАТИ" ОТ 510ЛВ- А ТРЯБВАШЕ ДА КАЖЕ ДОХОД НА ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО ОТ 510ЛВ, ЗАЩОТО САМО ПРЕДИ СЕКУНДА ОБЯВИ ЧЕ ПРЕДЛАГАТ МИН ЗАПЛАТА ОТ 710ЛВ, А ВСЕКИ ЗНАЕ ЧЕ СЕГАШНАТА Е 650ЛВ. ТЕ ТАКОВА Е НЯМАЛО- НЕ КАЛИНКИ НАПРАУ БРЪМБАРИ

218

Дедо

преди 2 години

ГЛУПОСТИ!Кризата е от ДЕСЕТИЛЕТИЯ!Функционално НЕГРАМОТНИТЕ са над 40 %!Айде не го изкарвайте и това на Ковида!Бацила ПОМОГНА да стане ясно,че 40 на 100 от лапетата НЕ МОГАТ да боравят и осмислят информация, да решават текущи проблеми!Ама и майките,и татковците на тия са за бой - не децата,те просто са резултат,те са СЛЕДСТВИЕ НА ПРОБЛЕМА!

217

Анонимен

преди 2 години

Tова е държава на българите, нека те си изберат сами кой да управлява и да са доволни от избора си и щастливи с избора си! Не им контролирайте мозъците, нека си изберат нещо с което да са щастливи от избора си! Спрете да им контролирате мозъците, нека те се договорят и разберат сами кой искат да управлява и да са щастливи от избора си! Дайте им поне веднъж, те да решават сами съдбата си, нека българските политици и българите да решат съдбата си сами! Престанте с този майнд контрол!

216

Анонимен

преди 2 години

Оранжевия цвят е красив и го харесвам, но белия цвят е още по-хубав и ми харесва повече!

215

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТАНЕТЕ ДА КОНТРОЛИРАТЕ ХОРАТА КАКВО ДА МИСЛЯТ И ПРАВЯТ, УЛЯХТЕ СЕ!

214

Анонимен

преди 2 години

ПРЕСТАНТЕ ДА КОНТРОЛИРАТЕ ХОРАТА КАКВО ДА МИСЛЯТ И ПРАВЯТ, УЛЯХТЕ СЕ!

213

Анонимен

преди 2 години

Tова е държава на българите, нека те си изберат сами кой да управлява и да са доволни от избора си и щастливи с избора си! Не им контролирайте мозъците, нека си изберат нещо с което да са щастливи от избора си! Спрете да им контролирате мозъците, нека те се договорят и разберат сами кой искат да управлява и да са щастливи от избора си! Дайте им поне веднъж, те да решават сами съдбата си!

212

Анонимен

преди 2 години

Нека масоните в България и българите решат кой да управлява, без да им контролирате мозъка, нека те сами решат кой да ги управлява и са щастливи от избора си! Престанете да контролирате мозъка на хората и да ги превръщате в роботи! Нека си изкажат собствените си желания, предпочитания и решат сами какво искат и решат сами съдбата си, за да са щастливи от своя избор, оставете ги сами да решат! Не считам избора чрез контрол над мозъка или заплахи за валиден, той е НЕВАЛИДЕН ! Това не е избор!

211

Анонимен

преди 2 години

Нека масоните в България и българите решат кой да управлява, масоните и българите, без да им контролирате мозъка, нека те сами решат кой да ги управлява и са щастливи от избора си! Престанете да контролирате мозъка на хората и да ги превръщате в роботи! Нека си изкажат собствените си желания, предпочитания и решат сами какво искат и решат сами съдбата си, за да са щастливи от своя избор, оставете ги сами да решат! Не считам избора чрез контрол над мозъка или заплахиза валиден, той е НЕВАЛИДЕН

210

Анонимен

преди 2 години

Не е причината в онлайнобучението. Причината е в роздителите и в тези ДВА ДИРЕКТОРА- СТАМАТОВ И АЛЕКСАНДРОВ, които неспирно дрънкат простотии по телевизиите. Как ли се справят в провинцията директорите, които нямат достъп до публични изяви ... Неуважаеми господа Александрлов и Стаматов, спрете се, а е и крайно време да ви разкарат от тези постове. То ще стане като разкарат анази също тъй за нищо не ставаща Кастрева.

209

Анонимен

преди 2 години

В 4-ти клас им дават грамота за грамотност и до там.

208

Анонимен

преди 2 години

Последният що годе качествен набор беше 93. От там нататък всичко е дъно, с много малки изключения. А пък що пари вложиха в тези училища, какви ремонти, какви зали, какви техники... Като се сетя на какви чинове и счупени столове стояхме ние.... Когато човек има малко - дерзае за повече. Сега им дадоха повече и резултатите са видни!

207

Анонимен

преди 2 години

Като гледам в медиите по колко правописни и други грешки има на ден , мисля , че образователния локдаун е започнал още преди 10-20 години ...

206

Един Българин

преди 2 години

При 2 положителни теста за месец и половина е срамно да говорим за отдалечено обучение!!! Кацаров, Радев и останалите да се стегнат и да махнат сертификати и глупости!!!

205

3

преди 2 години

До Той ли дава съвети?Този и голия директор -единия от трънските , а другия от айтошките трънаци ,са се пробутали в ГЕРБ ,вероятно подбирани поради това , че и двамата "будители"говорят с непреодоляни шопски и айтошки диалекти,които са много близко до натюрела на Баце!

204

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207 - Фризьорството може да носи солидни доходи.

203

Анонимен

преди 2 години

До 221 - Системата ни в последните години е направлявана от хора, които хич не са в час и живеят с някакви сеслки разбирания. Изключване от училище при 5 отсътстия, учебници за 11 годишни, писани в стил, дето аз с магистратура и три публикации в сферата на компютърните науки намирам за "предизвикателни", работа в екип след 4-ти клас- нулева, а целият период от 8 до 12 клас, може да се обобщи под "гледай да минеш матурата" и това е. А и "делегираните" бюджети - нека не започвам, че съм ядосан.