33

Анонимен

преди 2 години

Бойко Баш майстора ви построи магистрали, вервайте. Той ви сложи шапката навсякъде по пътищата.

32

Фастер

преди 2 години

Аре тогава ресто на винетките със стара дата едни 6 години назад ?!Защо да плащаме винетки за тия скапани пътища?Една твърда минимална такса към данъците ,докато не направите пътищата близки поне 80% на Европейските!Аре нали ще правите ПРОМЯНА ,аре да сте честни към НАРОДА си!А дано ,ама надали.........!?!?!?!

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32По коя част от Струма бе ашшлак?

30

Анонимен

преди 2 години

Участъка пуснат от Станишев без Акт 16. 3 пъти по-скъпо излезло стоителството от прогнозата. При Орешарски вдигат ограничението на скоростта на 120км/ч. Комитова спира всякаква подръжка на пътищата 7-8месеца. И.....кутевчетата риват: Чекмеджен виновен! А какво да правят, като след дъщеря му и Кутев стана безработен. Требват кинти!

29

До 32

преди 2 години

Мисленето не е от силните ти страни

28

Анонимен

преди 2 години

Франция има наи - добрите магистрали и скоростта е 130 ! Българските да не са по - добри?

27

aaa

преди 2 години

Шефа на ДНСК най-добре да си подава оставката веднага и да ходи да копа нивата. Маркиворката липсва по половината пътища на България. И вместо да я поддържат на ниво тея *** искат да намаляват скоростта. Това ще е невероятен прецедент на път с 3 платна в посока да има 90км/ч ограничение, защото некадърниците в администрацията не могат да изкарат един скапан акт 16.

26

Анонимен

преди 2 години

Държавата с наи лоши пътища в ЕС , с ваи - висока разрешена скорост! Пълна лудост!

25

ъх

преди 2 години

Това им е втория номер след кражбите - поставяне на знаци за намаляване на скоростта. Доста по-лесно и евтино от ремонт, а и така прехвърлят отговорността на шофьорите. На Тракия сигурно години отпраха с онова ограничение 90км./ч при Ст. Загора. Защо да ремонтиран неравности и пр., като просто може да сложат знак за скорост.

24

az

преди 2 години

До Анонимен Като сме почнали - и аз да отбележа нещо: от снимките от мястото на катастрофата се вижда, че виражите нямат нищо общо с нея! Автобуса не е "излетял" първо навън по виража! Автобуса първо се е ударил от вътрешната страна на завоя! Центробежната сила не може да има нищо общо с катастрофата!

23

Анонимен

преди 2 години

В момента, това са популистки, панически мерки, които са само за отчитане на дейност. Инциденти се случват, може да е карал с 100, но не това е причината да се подпали.С това 90 са засегнати само леките коли. Автобуси, камиони, така или иначе имат ограничеие от 80-90.

22

нещастници

преди 2 години

хахахахаха, за пореден път решението е в стил ТРИЪГЪЛЕН ЗНАК ЗА НЕРВНОСТИ ПО ПЪТЯ ИЛИ ПРЕМИНАВАНЕ ЖИВОТНИ, а не да решиш проблема с животните и дупките.... просто боядисайте тоя път, затворите входа на отбивката и сложете 3 лампи на завоя. това е работа за 5дни! светът кара влакове с 300. тук още не могат да се оправят с нелеглните пътници и гетата по прелезите. България е една кло ка, пълно отражение на населението. няма как хубави хирада живеят в смо тана държава и обратното

21

До новия 10

преди 2 години

А к'во ще рекнеш да се бръкнеш за разходите на едни малко над 5 км по цени откъде 20-на и повече милиона на км. Горе-долу като тия за разширението на южната дъга до Тракия. Дай парсата и пасарелки ще ти сложат. Като бонус за блек фрайдей...

20

КОЙ?

преди 2 години

"От там посочиха още, че с шест месеца е закъсняло полагането на маркировката." 6 месеца назад от декември е .... юни 2021. Т.е. новото правителство и в частност Комитова е трябвало да положат нова маркировка. Първото нещо, което Комитова направи беше да спре всякакви дейности по инфраструктурните проекти ....

19

ред

преди 2 години

що не го направите 40 км в час. То като сте започнали направо навсякъде направете ограничението на 40 км. С поддръжката, която имат нашите пътища това е скоростта. Скоро може и с каруци да тръгнем по "магистралите" ни с тези ограничения, които налагате. Това е най-корунпирания орган в тази държава.

18

чудно

преди 2 години

Кога Комитова "прибра" парите бяха магистрали сега Станишев е строил горски път без пътни знаци.

17

До 10

преди 2 години

Когато няма навалица, в повечето случаи колите минават. Но докато изпреварваш точно там, след разклона за Боснек, и някои ти присветква изотозадзе да се бегаш вдясно, до олеле-то си само на едно неразчетено нечие излизане от отбивката за чешмата...

16

Анонимен

преди 2 години

На никой от фигурантите в това смешно правителство не му хрумва идеята да поправи нещо за да може да се кара с 120км/ч. Тея са ги събрали с конкурс за плюене по някой друг.

15

До 12

преди 2 години

Там не е строено по времето на Борисов бе тpoл жалък

14

Анонимен

преди 2 години

НекЪдЪрността на жaлкия фигурант и шaйкaта му е потресаваща!!!!!!!!!