8

хаха

преди 2 години

Че циг,,анските гета са пълни с незаконни оръжия.Може ли някой да им ги отнеме?

7

Митко

преди 2 години

Тази сцена е резултат от липсата на правораздаване. Явно са имали проблем между съседи, но както всеки знае в България няма на кого да се оплачеш. Кой крив, кой прав в случая не е важно - няма я системата за превенция на такива събития и затова хората вземат правосъдието в свои ръце. А и въпросния престъпник - изглежда като обикновен работен човек, а че имал незаконно оръжие - то у нас само мутрите и полицаите имат законно такова. Обикновенните хора кучета ги яли...

6

До 7

преди 2 години

Баретите не ги е страх от селския Рамбо, просто закона го пази. Колкото и да е абсурдно, баретите трябва пазят психопата, а не просто да го гръмнат като в американски екшън.

5

д-р Дрегер

преди 2 години

Районен КАКВО? Тоя ако не беше пукнал с пушка в селото нямаше да стъпи полицай още 25 години. Както и в почти всички други села.

4

Анонимен

преди 2 години

Въпроса има само една страна - този човек е социопат, екстремно опасен за общество и трябва да се накаже много тежко. Изобщо не ми дреме за личните му драми, никой няма право да убива и бие. Професора *** да си разтяга розовите теории, след като някой стреля по него.

3

+

преди 2 години

Като гледам полицайте на снимката,те май само за заплата и за някоя простотия ...за друго май не стават!

2

Дай

преди 2 години

сега който има проблеми да тръгне да трепе!? Понеже е с турско име и се започна с опитите да го оправдават! За бай Петко така ли беше? А бе професоре, що не ме хванеш за...професора?

1

Корупцията убива

преди 2 години

А рецидивиста Юлиян и бандата му от Перник кога, а забравих че са авери на Гешев и ген. Майор Васил Василев!