120

Светослав Христосков

преди 2 години

В автобуса и ало туби с вода "за резерв". Ми България, Северна Мъкедония и Туркия са в Сахара, само песък и уади нема, затуй. Пък в Туркията бендзинот е по 1,12 лева литърот. Ефтинжос. Изливаш водата и нашиваш бендзинот и те ти без паре, даже на файда.

119

Тък коментарите

преди 2 години

Значително намаляват, вдъщност сами бегат от 211 до 159 и сега вече даже са по- малко и изпадат от класацията за бай-комемтирани. Ми да не е з коковида и не се вписват в клаксона.

118

Кирето

преди 2 години

Останах с впечатлението, че Комитова незнае, че е министър.

117

Симо

преди 2 години

Мислех да не пиша,да си трая и да гледам как нискоелигентно се работи против българския интерес.Явно жената в желанието да се хареса на господарите си,не схваща какви съдебни дела може да спечели на македонското правителство.Речта и много напомня Кирякстефчо от ,,Под игото",който толкова се срамува,че е българин,че даже се подиграва на младежките пориви на прохождащата научна среда в неосвободеното Отечество.Но няма как да е иначе,като не си се сблъсквал с частен бизнес,а цял живот си държ с-л.

116

Има

преди 2 години

Подадено писмо за извършен одит от външна фирма за оценка на риска за пътната обстановка във връзка с поддръжката д входящ номер 01.02-26#5/23.08.2021 до МП, оставено без разглеждане, следва писмо до МП, че МРРБ е абдикирало от подръжката на пътищата в РБ без реакция, после искане за среща отказана от Комитова месец преди катастрофата. Била е заета, но никой незнае с какво. #оставкаКомитова

115

Анонимен

преди 2 години

Къде е оня "строител на магистрали"? Разликата между магистралата и междуградски път е отивала в Чекмеджето. Бойко "Баш майстора" излъга инвеститорите. Сложи ни шапката, сложи шапката на цяла България, сложи яйцата в магистралите и сега воннят на корупция. Време е като Баш майстора да влезе за поправка в затвора.

114

Анонимен

преди 2 години

Тези, както при Орешарски ще ни върнат години назад и пак с тарикатлъци ще трябва да наваксваме.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144В Гърция и Сърбия има магистрали с по-голям наклон! Па пак са си магистрали? Няколко експерта казаха, че е допустим наклона там за магистрала. Айде Кутевчета! Я ми обяснете защо"този път, дето не е магистрала и е 17км", струва 2 пъти повече от следващия участък, дето също е 17км и е магистрала с всичките му там корекциии актове, денивилации и пътни съоръжения? И там не е имало проблеми и ремонти, освен след пожара. Дали са скъпи и некачествени магистралите на Боко? Или лъжете?

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128Я пак? Малко преди участъка с катастрофата в момента е затворен друг участък в посока Благоевград. Той пропадна още след пускането на този ЛОТ. Като минах преди 4седмици видях, че е изкопано до основа! Същата работа като при Ст.Загора-Чирпан. Станишев и Гагаузов стандарт. Иначе скоростта 120км/ч е вдигната при Орешарски! Дамата с цикламените костюмчета, заради която загинаха дядо и внуче на пътен възел Яна, когато забивахи пускането му за да резне тя лентата на направено от ГЕРБ!

111

Анонимен

преди 2 години

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ВСИЧКИ МАГИСТРАЛИ В БЪЛГАРИЯ Е ЧЕ ТЕ СА ОБИКНОВЕННИ АВТОМОБИЛНИ ПЪТИЩА (ШОСЕТА) - НАИСТИНА НЯКОИ С ПОВЕЧКО ЛЕНТИ ЗА ДВИЖЕНИЕ, НО СИ ОСТАВАТ ШОСЕТА, НЕ СЪОТВЕТСТВАЩИ НИ НАЙ-МАЛКО НА ИЗИСКВАНИЯТА В ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ НИТО КАТО НАДЛЪЖНИ И ПРЕХОДНИ НАКЛОНИ, НИТО КАТО ДЪЛГОТРАЙНОСТ И НОСИМОСПОСОБНОСТ НА НАСТИЛКАТА, НИТО КАТО ДИНАМИЧНИ ГАБАРИТИ НА ТРАФИКА, НИТО КАТО БЕЗОПАСНОСТ. КАТО ЛЮБОПИТЕН ФАКТ АМ"ХЕМУС" ДО 1989 Е СТРОЕНА БЕЗ ГЕОЛОЖКИ ПРОУЧВАНИЯ.ДАЛИ СЕГА Е ПО-РАЗЛИЧНО?!

110

Анонимен

преди 2 години

Няма проблем на автомагистрала да се срещат участъци с по-голям наклон, където ограничението на скоростта даже да е по-ниско от 100км/ч например. Това не означава, че трасето не може да се квалифицира като автомагистрала. В конкретните участъци разбира се не е, но целият път е автомагистрала. На голямото изкачване и спускане при Дупница и Благоевград характеристиките също не са за автомагистрала, но те са част от А3.

109

Алекс

преди 2 години

Всеки леко грамотен шофьор знае,че това не е магистрала,след като ограничението е 120.На кръговото при Драгичево има и съответния знак,че магистралата преминава в автомобилен път.

108

Анонимен

преди 2 години

Тотално блокиране на европейските средства за пътища в България. А да ги видим тия радевистите с какво ще строят магистралите тогава. Нямат още правителство, нямат и бюджет. А дори да нагодят едно правителство, бюджетът ще бъде силно орязан (това за онзи клоун Василев). Септември месец най-късно догодина ще има нови предсрочни избори Промяната отива на ***.

107

Анонимен

преди 2 години

Имало е само една магистрала на парите към Чекмеджето на Вожда.

106

Анонимен

преди 2 години

Къде са магистралите? Кой открадна магистралите? България няма магистрали. Затвор за Вожда менте.

105

Анонимен

преди 2 години

Бойко е строил каруЦарски пътища. Лъсна грозната истина за магистралите у нас. Вожда на калинките не е строил магистрали.

104

Анонимен

преди 2 години

Няма ли коловози в дясната лента не е магистрала по стандарт Боко!! Не ми я хвали. Друго си е да влезеш в коловоза и колата сама си следва пътя. Бат Бойко е измислил автономното шофиране много преди Теслата на Мъск.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "Вярно е, че отсечката е строена от Станишев, ама той не я е обявил за магистрала. Бат Бойко обяви ,че е построил магистрала Струма, той и даде статут на магистрала." Това е невярно. Тази част никога не е обявявана за магистрала. Магистрала Струма си има, и тя е в частите, които са строени като такава и изпълняват условията за такава. Защо се налага непрекъснато да лъжете?Вие нали уж отстоявате принципните, морални и законови позиции, по думите ви "за разлика от Баце". Защо така?

102

Анонимен

преди 2 години

Вярно е, че отсечката е строена от Станишев, ама той не я е обявил за магистрала. Бат Бойко обяви ,че е построил магистрала Струма, той и даде статут на магистрала.

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "То си личи, че не я строил Боко тая отсечка. Още е здрава след толкова години." Еееех, а Комитова така пропусна и тя да види какво "си личи". В началото тръгна да обяснява колко некачествено е строителството там, ама като разбра, че другаря Станишев я е строил, и изведнъж всичко със качеството се "оправи". :)))) Не, че се оправи де, но изгуби смисъл да се занимава с такива "дребни работи" и се прехвърли каъм приказките за Акт 16. Трагедия сте.