305

Анонимен

преди 2 години

Мисирката да го беше попитала за Кунчев по-добре.

304

Анонимен

преди 2 години

Генерал Мутафчийски доказа, че е изключително ерудирана личност и отлично подготвен лекар с лидерски качества. НОЩ отлично си свърши работата в най- трудните моменти, когато много малко се знаеше за ковид. Можем само да се гордеем, че има такива достойни, почтени и отлично подготвени лекари като ген В. Мутафчийски.

303

Анонимен

преди 2 години

За 14 дневен период само 7,84% са починалите, които се водят ваксинирани. Статистиката е от Единния информационен портал. Тук някакъв реве 19% ваксинирани захапали тръбата, 11% починали, а истината е съвсем друга

302

Анонимен

преди 2 години

Не е за учудване, каква простотия цари по нашите географски ширини. Болни сме, защото не спазваме никакви правила за нормално хранене, пушим, не спортуваме, не ни засяга, че въздухът е мръсен. Отношението към този добър специалист, който донякъде се изложи с политическите си залитания, също показва простотията българска. Хората им говорят с научни доказателства и статистика, но цър.вулите вярват на гадачки и баячки

301

Анонимен

преди 2 години

Чакат да получат информация отвън е това им е цялата стратегия някой да им каже какво да правят защото те самите не знаят какво да правят но тръгнали да ни налагат правила и да ни обясняват.

300

Истината

преди 2 години

Истината е съвсем друга. Само 12,43% от постъпилите в болница за 14 дневен период се водят ваксинирани, а дали наистина всички те са ваксинирани? За 14 дневен период 5,36% са постъпилите в интензивното, които се водят ваксинирани.

299

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 343 Ваксърите, щото грам не захапват тръбата. 19% в болница, 11% умрели у нас. В отличниците 50-80% вакси в болница и умрели.

298

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Абе... ВМА може да е така, щото не приемат ваксинирани. Процентът официално за цялата държава е 19%, т.е. двойно на лъжата на Мути.

297

Анонимен

преди 2 години

"Мутафчийски: Над 90% от COVID пациентите във ВМА са неваксинирани"Естествено, ако беше ваксинирано цялото население, този процент щеше да е друг.

296

Анонимен

преди 2 години

20% от постъпилите в болниците днес са "ваксинирани", а 11% от починалите също са с "ваксини".. Малкото ли е това при 30% общо за цялата държава? Тези "ваксини" помагат май само на тези, които ще се справят с вируса и без тях...?

295

Анонимен

преди 2 години

Уважавам го и ценя много това, което направи за населението в началото на кризата. Но ме тревожи използването на името и авторитета му за странни призиви към насилствена ваксинация. Насилието е насилие и никога не дава добри резултати- само влошава нещата още повече. Макиавелизмът в този смисъл винаги е вреден.

294

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите и се успокоявам че плана на световния елита за изтребване на българската нация върви с пълна сила. Антиваксърите се усещат че са ги будалкали чак като захапят тръбата в интензивното. Не се радвайте че сте оцелели от Делтат. Пуснаха вече следващия тираж от тотото -Омикрон. Всеки месец нов тираж. Честито на спечелилите ковчег.

293

Demonaz

преди 2 години

Комунист-масон. Слуга на глобалистите.

292

Анонимен

преди 2 години

Гледам доста народ са готови да умрат от ковид само и само да направят на пук на Бойко че ги съветвал да се ваксинират. Ако Бойко беше антиваксър през глава щяхте да се втурнете да се ваксинирате.Народ от шопи.Пък на Бойко през ... му че оттатък. Чекмеджето му е пълно и си гледа рахата.

291

Програмист

преди 2 години

До 335 : о, какви думички сме научили? "Знаменател"? Поздравления. Сигурно си взимал частни уроци. А сега да вземеш и да понаучиш нещо от мен - личният егоизъм (или както ти го наричаш "избор") на индивида не важи когато е застрашено цялото общество. Ако смяташ 100 умиращи на ден за нищо работа - трябва незабавно да започнеш сеанси със психолог. Знаеш ли какво е "Психолог" или да ти обясня по-подробно?

290

Анонимен

преди 2 години

Коремния хируг, "Годжи", да се набожда с 3 експерименталки и да се потапя като Кунчев!

289

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 333 : Само да те попитам - знаеш ли къде са СЕГА тези индиянци, дето са вярвали в това или онова? Подсказвам - и ти си тръгнал натам.

288

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 348Когато правиш анализ не сравнявай круши с ябълки :)

287

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко скърбя за всеки починал българин. И ваксър и антиваксър. Ще съжалявам даже и за програмиста.

286

Анонимен

преди 2 години

Не обръщайте внимание на ПРОГРАМИСТА. Индианците са смятали, че такива са под закрилата на Маниту. А и той скоро ще е извън тези грижи.