25

Некъф

преди 2 години

Точно заради такива нещастници като тоя не се състоя масова ваксинация в България защото са некомпетентни N3роди

24

Анонимен

преди 2 години

Какъв е смисъла на тази статия?

23

Анонимен

преди 2 години

Да не излезе ,че точно ваксинираните ги лови микрончето.

22

Залез без изгрев

преди 2 години

Звездата на Мустафачията отдавна залезе и нивгаш повек нема да изгрее;))) Намерете некой друг глъв гологлав *** да изтъпаните по медиите и да фата дикиш сред изпростялото население;)))

21

Финансист

преди 2 години

Друго си е като Бойко борисов побеждава коронните с КПП-та. Тези неща не са като изборите, на които той все биел Корнелия Нинова. Е, през тзи година пък него на набиха на всевъзможните избори. Между впрочем, докога в Инвестора ще има специална рубрика за изборите през 2021 г. Аз вече съм се приготвил за Новата 2022 г. Дори и финансовите ми отчети са за април през следващаат година. Честито на генералите и техните фуражки !

20

Анонимен

преди 2 години

Този на снимката ви го каза в прав текст. Ще мриете много ЯКО ще мриете. И беше прав. 28 000 починаха което за народ от 5 милиона е много голяма цифра.

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя е по-противен от Гержикова, затова го набутаха в мазето по време на изборите. Сега защо е изпълзял? Да не са го уволнили и него?

18

Анонимен

преди 2 години

Пропаднал герберски весник сте си и това е но оня отгоре ще ви накаже сега преди празниците

17

aa1830

преди 2 години

Как може доказателство за безопасността на ваксините да е големият брой ваксинирани? Дали са безопасносни може да си проличи след много години...

16

абе

преди 2 години

Имам чувството,че темата за преболедувалите е тема-ТАБУ за зомбираните ваксъри. А колко % са преболедувалите г-н Генерал?Говоря за преболедували от самата поява на това биологично оръжие...Защо всички доценти,професори,генерали,математици.които са превъзбудени от това всички да се ваксинират,не подемат темата за това колко % или някаква бройка от преболедувалите са постъпили в болница или са починали вследствие на усложнение след ПРЕБОЛЕДУВАНЕ

15

Анонимен

преди 2 години

Тоя патологичен лъжец и измамник трабва да бъде съден заедно с господарите му

14

Анонимен

преди 2 години

Как бе, Мутафчийски изневерява на стила си! Вместо да каже колко по-страшен е Омикроня от всички познати варианти досега, как яко ше мрем от тоя вариант, освен ако не се набодем пет-шест пъти с вълшебните ваксини, които няма да ни предпазят от заразяване, но ще ни спасят от сигурна смърт...

13

Анонимен

преди 2 години

Това, че ваксините са поставени на милиарди хора, не ги прави безопасни, егтти логиката извади тоя.

12

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ВАКСАДОЛФ: СПОКОЙНО! АЗ ЩЕ ОПРАВЯ СТАТИСТИКАТА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНО И В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2022-РА ГОДИНА И ИЗОБЩО НЕ СЕ ШЕГУВАМ!

11

ddd

преди 2 години

Като се ваксинираме на 100%, колко от случвайте ще са на ваксинирани и колко на не...Как може лекар да бъде такъв д Eбил

10

Анонимен

преди 2 години

Платено интервю с продуктово позициониране

9

Анонимен

преди 2 години

Когато годжи плазмодия водеше цирковото ковид представление и каза че яко ще се мре и нямало чували за гниещи трупове,си купих една масчица за тридесет стотинки. Ползвам си я до днес,а втора не мисля да си купувам.

8

Анонимен

преди 2 години

А пък във Франция,Белгия,Нидерландия,Португалия,Великобритания и т.н. над 90% от людете в болниците са Ваксинирани!Що така бре професоре?

7

Анонимен

преди 2 години

А колко от тях са със съпътстващо заболяване "черепно-мозъчна травма"?

6

Ефрейтор

преди 2 години

Ами да си купи чували генералът Мутафчийски. В болници като ВМА дори и чували няма. Отдавна не беше се появявал и плашил хората. Да му мисли как ще се справя с новия вирус омилиметър. Изобщо не сме длъжни да им знаем вирусите на лекарите и още повече пък особено на генералите. Нас ефрейторите вируси не не плашат !