41

bbb

преди 2 години

Вирусите няма как да бъдат спрени или ограничени! Та те, вирусите, са навсякъде около нас, в нас, над нас... Целта с този ковид е налагане на страх, ограничения, психясване на хората, а властите да си живеят живота и колкото си искат да продължават с контрола! Властването е като наркотик!

40

Вируслав

преди 2 години

До Рота- "Но дали така смята Бил Гейтс и фармафията? Нали всичко опира до пари!"....До някъде е така, но логиката показва че май не е само за пари. Правитекствата са им ги вече платили с години напред. Има май и нещо чудодейно в тия ваксини, щом не създават колективен имунитет, но искат непремено да ги вкарат в организмите на 100% от хората и най-вече младежи и деца, въпреки че тях точно, ковид не засяга дори колкото обикновен грип.

39

Един

преди 2 години

До Анонимен 11В града, в който живея, има сграда тип мол. На горния етаж Била без сертификат, всички останали магазини - дрехи, строителни и др. - със сертификат. Разделението ясно се вижда, жалко за служителите в другите магазини (даже чух, че на единия са изключили отоплението, вероятно заради ниските приходи и повишената цена на тока).

38

Рота

преди 2 години

Израел съобщи за двама доктори, които след 3 дози Phiser без никакви проблеми са прихванали по един омикрон. Но пък симптомите са доста леки, както съобщи и южноафриканската докторка, която съобщи за мутацията/ Умора, мускулни болки, главоболие, евентуално температура. Никаква нужда от хоспитализация,Както казаха германски специалисти, може омикрон да ни е коледният подарък и с него да приключи всичко. Но дали така смята Бил Гейтс и фармафията? Нали всичко опира до пари!

37

1234

преди 2 години

В края на краищата след 3 години ходене по мъките и празни обещания НИТО получихме здравна сигурност, НИТО ни възстановиха отнетите уж за добро граждански и човешки права.

36

Алекс

преди 2 години

СЗО отново са тотално неадекватни.Ясно е ,че вируса се пренася със самолетите и забраната на полетите е най-логичната мярка.

35

Замитат следите

преди 2 години

Когато през 2014-2015 г. лицето Ангела Меркел пусна безконтролно над един милион мигранти от Северна Африка, Близкия Изток и страни като Афганистан (какво ли не могат да постигнат парите на петролните монархии около Сирия), никой не контролираше здравния статус на заливащата Европа човешка маса. Тогава бяха заглушавани предупрежденията за последиците от тази инвазия върху местното население от страните от ЕС. Щом последиците от това решение започнаха да излизат наяве, измислиха лошия прилеп...

34

Христо Христов

преди 2 години

Некадърността на психопатите в брюксел и алчността и лицемерието на запада са причините, поради които здравите общества вече превърнаха ес в закърнял и гангренясващ орган. Дано по-скоро бъде изрязан!

33

Зеленоок...

преди 2 години

До Стиропор Защото е по-добра изолация, аман от разбирачи! Кой фонд ще ти даде пари да си смениш фасадата без да има енергийна ефективност бе. Tъпунгeр!

32

Анонимен

преди 2 години

Е ТЕ НАЛИ ЗА ТОВА СА ИЗМИСЛЕНИ ДА НОСЯТ ВРЕДА

31

Стиропор

преди 2 години

Това със санирането на згради е такава чутовна глупост и измишльотина че нямам думи при положение че има панели пластмасови метални аломиниеви които се монтират на профили а не некъв стиропор и некви вати с гипсокартони хората защо си дават парите за такива щуротии вместо за зелена енергия да кандидатстват по европеиски енергиен фонд.

30

Янко Антивакс

преди 2 години

Чета и плача със сълзи...и се смея разбира се! Ха-ха-ха!

29

Начо Културния

преди 2 години

Антиваксърите пищят срещу ваксините, но пък са "за" всякакви ограничения, за пътувания нямат пари, за ресторанти също, пък и значителна част са уволнени сервитьори, и мразят кръчмарите, освен това ваксинираните също имат проблем при пътуванията, което изпълва душичката на антиваксъра.

28

Да ама Не

преди 2 години

Тръгнахте със питиепродавници и хотели (все перални) да строите модерна държава. НСР щи промени това. За добро е.

27

Анонимен

преди 2 години

Ако някой наистина е загрижен за здравето и състоянието на Ангел Кунчев, на сайта на министерството на здравеопазването е публикувана информация за контакт с него - служебен телефон, електронна поща и т.н. Който се интересува може да се обади и да пита. На мен ми е все едно, и без това министерството скоро ще приключи дейност и предстои да бъде сменено с редовно. Тогава очаквам доста по-различно управление не само на последиците от пандемията, но и на здравеопазването изобщо.

26

Анонимен

преди 2 години

"Въвеждането на забрани за пътуване, които са насочени срещу Африка, атакуват глобалната солидарност." изказване от същите лyмпeни, които допуснаха зapaзата да се разпространи първоначално

25

На снимката:

преди 2 години

Мы самальотимся !

24

Анонимен

преди 2 години

грипчето е за да се убият по-малките бизнеси и да се направи диктаторски режим, това е !

23

Анонимен

преди 2 години

До: ОСТАВКА КУНЧЕВ! (номер 22) Няма смисъл да искаш оставка на някой, който го няма, или е невидим. Със същия успех за национален здравен инспектор можеха да назначат Авицена.

22

Анонимен

преди 2 години

Е не бе, сигурно никакви вреди няма! Нали ни будалясват, че никакви права не се били нарушавали? Защо ни ги нарушават тогава? Ама били умрели много хора?Е, да виждате трупове по улиците? Щото аз сигурно не съм наред със зрението. Да, знам че умират. Да, знам че има много болни. Лично аз познавам много които преболедуваха КОВИД, почти всички се излекуваха вече. Кой го кара много леко, кой в болница тежко.Е, познавам и няколко души които починаха.Но познавам умрели и от други болести.