32

Тангра

преди 2 години

Кръвопийци!!!Не се накрадохте.

31

Оплодител на фаъдуци

преди 2 години

Да се направи самокОвчото село Белчин златна платена зона, а пред *** на Фънди крокодила - платинена. Мпс-та в селото да се забранят 24/24 часа. Да се придвижват Фъндините съселяняци само пеша.

30

Радо

преди 2 години

Защо не информират общество в какво инвестираха парите до момента? Построиха ли нови паркинги? Къде и колко пари инвестираха в тя? Не може само да увеличаваме и да не даваме!

29

4epa

преди 2 години

ДА СЕ РАЗШИРИ ДО ОБЕЛЯ МОЖЕ И ДО КОСТИНБРОД И ДО ПЕРНИК - ПАРИ ДА СЕ ПРЕБИРАТ ЗА ДА ИМА ЗА КРАЖБА !!!!!!!!!!!!!!!

28

Бат Жоро

преди 2 години

Свалете си безплатното приложение "SoftPark - Лесно Паркиране" от AppStore или Google Play за безпроблемно паркиране в зоните. От както го ползвам не съм платил нито една стотинка за глоби!

27

Анонимен

преди 2 години

С това не се решава проблема с паркирането, а само се бърка в джоба на хората. Трябва да се строят паркинги, а не да се разширяват зони.

26

та така

преди 2 години

отново неудобства за новософиянците .

25

Анонимен

преди 2 години

потомственият бачкатор-роб е научен да плаща за всичко иначе не му звучи читаво

24

Анонимен

преди 2 години

С което изпълняваме показателя за чистота на въздуха и липса на МПЧ, нали? Абе, как да не й фра-снеш един зад врата на оная квачка?! Как?

23

dasdsada

преди 2 години

От новата синя зона - СУПЕР! Сега остана само и в неделя да се пусне и ще мирнем

22

Факт

преди 2 години

На София й трябват поне 200 хиляди паркоместа в закрити общински платени паркинги, а не платени зони.

21

Анонимен

преди 2 години

Град София е позор за България.

20

Анонимен

преди 2 години

Със закон трябва да се забрани създаването на платени зони за паркиране,от които полза има единствено мафията

19

Анонимен

преди 2 години

Така правят с кола да не се влиза и минава дори през центъра!А с новата цена на билета от 2.20 лв опират гражданите в безизходица!!!Само ония малцинствата ще си се движат без проблем те си имат ПРАВА и не трябва да плащат за нищо , те просто си го "берат" !!!Докога ще е така няма незасегнати,кой какво ще направи се въпроси,... а действия ?

18

роден в софия

преди 2 години

Супер! Който иска да паркира-плаща, както навсякъде по света.

17

аз

преди 2 години

да я направят по 10/лв на час в центъра и ще лапат още повече, целия град да го направят, всяка бракма за скрап и така, не ни трябват електрички. ударете ганята по джеба и му гледайте сеиро.

16

Пешо

преди 2 години

Закриването на платеното паркиране ще освободи няколко хиляди души за разумна дейност на пазара на труда. Ще се намалят с няколко хиляди безплатните мобилни телефони с нерегламентирани разговори. Защо Паркинги и гаражи е на загуба?

15

Waffen SS

преди 2 години

От 6-7 месеца ж.к."Яворов" /бивш ж.к".Ленин" / е зелена зона и може да се отбележи,че има положителен ефект.Рязко намаляха разни случайни посетители :предимно с не софийски номера/ ,които паркираха по тротоарите и след това с игрива походка се отправяха или към трамвайните спирки, или към тролейбусната спирка пред "Дипломатическият ", или към пазарчето Ситняково, за да хапнат при Илко.

14

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука цял ден си бръмча по центъра с дизелчето няма да спазвам никакви правила на фандъкова да се маха

13

Анонимен

преди 2 години

Мен ако ме питате цяла софия трябва да стане синя зона да се научат хората да си плащат щом си тарикат и караш кола ще си плащаш щом пречиш на хората и замърсяваш въздуха ако не има карта за един месец на градския транспорт чисто и екологично всичките неграмотници карат коли а интилигентните хора ходят пеша и с автобуса.