81

До 91

преди 2 години

Вие четете ли си коментарите след като ги напишете? Как така от 24 (на 100) ваксинирани "едва" 5 биха починали и това доказва 95% ефективност на ваксината срещу смърт и болница? В това съотношение ако всички 100 са ваксинирани колко от тях ще умрат? Айде мислете малко с главите си! Това е математика от начално училище.

80

Анонимен

преди 2 години

По време на прегледа на живота ми, много от нас преживяват не само нашитечувства, но и чувствата на всички други, сякаш всички други хора участващи внашия живот се бяха обединили. Ние можем да почувстваме, как всичко, което сменаправили и казали се е отразило на другите. Смисълът е, че ние не свършваме снашата кожа.Илюзия е, че сме разделени. Този дълбок преглед на нашия живот нипоказва, че на по-високо ниво на съзнание, ние всички сме взаимно свързани.Животът е непрекъснат.Смъртта е илюзия

79

До 91

преди 2 години

Само донякъде сте прав, защото умират главно хора над 60 годишна възраст, най-много са сред 70-79 годишните. Затова трябва да се гледат проценти на неваксинирани и на починали неваксинирани по възрастови групи. За съжаление не виждам как ще стане, след като не се знае колко хора са в чужбина и колко са в България.

78

До 60

преди 2 години

Фактът, че 11% от починалите днес са били ваксинирани, не говори нищо сам по себе си. Трябва да се съотнесе към общата популация. Ако е тя е 100 души, от които 24 са ваксинирани, а 76 не са, процентно съотнесено според данните заразени, в болница и починали ваксинирани, от 100-те едва 5ма ваксинирани биха умрели, около 4 биха били хоспитализирани, и 20 биха били заразени. Т.е ефективност на ваксините: около 95% срещу смърт и болница, 80% срещу заразяване. Което отговаря и на научните изследвания

77

Дан сан

преди 2 години

Преди ди некои източници побързаха радостно да съобщават, че Кунч е бил засечен да се шляе по улиците, бил весел, жив и т.н. Щял да се върне поеделник на работа. Вече сме сряда, но нема го Кунчев.

76

Реалист

преди 2 години

Повече от половината от починалите от Ковид-19 ги регистрират като починали от нещо друго, защото не са тествани. Колко са може да съдим по надвишената смъртност в България. За 2020 надвишената смъртност беше около 20000 починали, а от Ковид-19 регистрираха само 7677 починали.

75

Реалист

преди 2 години

Да не ви напомням, как Уморихте един Човек наскоро!

74

Случаен минувач

преди 2 години

Зеленият сертификат ще важи най-много 9 месеца. После пак бодене и така до края на света - ще искат бодене на всеки 9 месеца. Хайде няма нужда.

73

Лялялялляя

преди 2 години

Кацаров каза, че са се справили с вируса и то с отличие, а Кацаров е от умните и красивите, тъй че безрезервно му се доверявам. Тия 128 човека са от сухите съчки на другия умнокрасив: нЕмат значение.

72

Статистик

преди 2 години

Данни пратени от СЗО

71

Анонимен

преди 2 години

Верваме ви

70

Анонимен

преди 2 години

Само толкова малко заразени и починали ! Я се напънете , още можете Днес

69

100 % КУНЧЕВ

преди 2 години

Тука съм ! Искате консултация? 500 лв/час! Не е много! Мангъра гепи по 200, ама говори г.лyпocти!

68

Зоро

преди 2 години

Да направят ваксинацията задължителна за над 60 г., обаче умре ли някой ваксиниран 1 милион обещетение от държавата.

67

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите стигат ново ниво на самоосъзнаване. Вече карат ваксинираните да им се извиняват. Малко като Волен Сидеров. Това е тяхно право. Никой не може какво да правят. Ама е малко като да си гей и да се караш на тия дето не са гей, че не искат да участват в забавленията ти.

66

Анонимен

преди 2 години

С тези Краварски вакси направиха така че народа спря да се пази и вижте какво става.Ако не бяха ваксите досега вируса щеше да е отминал защото нямаше да мутира. Както казват старите хара вместо да изпишат вежди извадиха очите. Браво на КРАВАРИТЕ станаха милиардери и избиха милиони народ без война и оръжие. Евалата.

65

Анонимен

преди 2 години

Всичко умрело се пише ковид. И да, повече хора умират, защото задръстиха болниците със симуланти заради пътеките.

64

Анонимен

преди 2 години

11% са си умрели от ваксини.Другите- от придружени с Ковид.И 1-2ма от чиста умирачка.

63

Анонимен

преди 2 години

Всяка сутрин карате ме да рива

62

Анонимен

преди 2 години

Споко. От ваксините полза няма, но тя надвишава вредата.