11

АК-47

преди 2 години

И после не се чудете от къде е дошъл Омикрон. Антигенни тестове, тия на границата нормални ли са, те нищо не доказват. А и поне един от тези имбицили, хукнали на другия край на света, за да си начешат крастата, къде са били, ще наруши карантината, защото "Аз кой съм, буга-аар, мен това не ме лови". Тези трябваше или да ни ги пускат, или да ги изолират в хотел със заключени врати, поне за един месец. Та, да ни е честит и в България новия щам.

10

Алекс

преди 2 години

На далавера са.Спестиха парите за билети.Коледен бонус.

9

Анонимен

преди 2 години

PCR не ловят Южноафриканския. Трябва генетични. И едномесечна карантина. Другото е престъпление лично на здравния министър.

8

Анонимен

преди 2 години

Ненужна информация. Шепа хора отишли да се шматкат на топло и сега ние да се вълнува ме какво и как. Отишли, върна ли се, техен си проблем.

7

Анонимен

преди 2 години

Кой са тези? Какво го търсят в африка? Да си седят там и въобще да не се връщат.

6

Анонимен

преди 2 години

Живейте си живота и не се връзвайте на плашилата. От постоянния стрес няма нищо добро.

5

АнтибиотКортикостеро

преди 2 години

Ей фа.ши.сти. спрете с карантините, си оправете болниците и дайте на лекарите заплати доснойни за ная пандемия. Лекувайте хората не ги заключвайте, те умират като кучета сами. Ще дойде ден и ще бъдете съдени за на.циския подход. Не избивайте хората!

4

в затвора

преди 2 години

като в Австрия, затвор за всеки който отказва ваксиниране по не медицински причинитова е

3

абе нормални ли сте

преди 2 години

нали точно за това ви се казва да се правят ПСР тестове САМО понеже теее хвашат новия вариянт също, антигнните тестове не хващат новия вариант, как няма да са отрицателни, ей тва няма по-тъпо племе от бъгарето не е истина

2

Анонимен

преди 2 години

PCR тестовете не ловят новия мутант. Вече си имаме Омикрон и в България. Честито!

1

анонимен

преди 2 години

Сега ще хукнат като изтървани от Алкатрас из страната, никаква карантина ням да ги спре, защото тук никой никого не наказва за това. После докторите им виновни.