42

Анонимен

преди 2 години

А зададохте ли си въпроса за причината?? Марксистите в САЩ като БЛМ, АНТИФА и създателите им и изгъзиците които натрапват на народа. И тези политици на хранилка на ККП, предимно от "демократите" но и РИНОвци

41

Анонимен

преди 2 години

Конфедерацията се завръща!

40

И защо

преди 2 години

То светът отива към общо управление на нова тоталитарна власт!С религия - Климата,с идеология-джендърството.Възможно е светът да се раздели на традиционни и нетрадиционни държави,но интернет здраво държи в примката всички и е малко вероятно някоя страна да се изплъзне.Виждате какви сенки на величие са и Русия и Китай.

39

анонимен

преди 2 години

САЩ няма да се разпаднат. Розовите сънища на русофилите няма да се случат в реалността.

38

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се появят индиански държави в Средния Запад. Демокрацията ще победи. Долу диктатурата на Вашингтон.

37

Анонимен

преди 2 години

51 републики на Северноамериканския съюз трябва да се разпаднат и да получат независимост. Вятърът на промяната идва.

36

Хм,

преди 2 години

Американците усещат, че нещата при тях никак не са добре и за това се опитват да изместят фокуса на напрежението извън щатите. Цялата тази бъркотия която сътворяват по света е именно с тази цел. Лошо е, че искат да повлекат колкото се може повече народи след себе си. Колкото по бързо изчезнат, толкова по добре за света. Едва ли ще стане до година, но... никой не предполагаше че СССР ще се разпадне толкова бързо! Ефектът на доминото...

35

МУХОМОРКА

преди 2 години

ДРАСКАЩИТЕ ГОВЕДАРОПОДЛОГИ,ДАЛИ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ РАКЕТНАТА БАЗА , КОЯТО РАЗПОЛОЖИХА В РУМЪНИЯ И ЗА КОЯТО ПУТИН ПРЕДУПРЕДИ ,ЧЕ АВТОМАТИЧНО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЦЕЛ 1 ЗА ЯДРЕН УДАР ,(ЩОМ РУМЪНЦИТЕ СА ИМАЛИ ТОЛКОВА АКЪЛ)..., ТА ТАЗИ БАЗА СЕ НАМИРА НА 60 КМ. ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!! 60 КМ.!!! МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН "ПАРТНЬОРИТЕ НИ" НЕ СА НИ ПРЕВЪРНАЛИ В ЗАЛОЖНИК ЗА ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ И ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС???ГОВЕДАРОПОДЛОГИТЕ ДАЛИ ИМ СТИГА СИВО ВЕЩЕСТВО, КАКВО ЧАКА И ТЕХНИТЕ СЕМ.,ДЕЦА И ВНУЦИ ???????

34

Анонимен

преди 2 години

Разпаднат ли се САЩ и Юкей ще умра с усмивка на лице, дай Боже да го видя.

33

Амин

преди 2 години

Ще създадем нов световен празник - Ден на разпада на САЩ, а също и ден за възпоменание на жертвите на гoведарството. Ще построим музей на американските жестокости където младитe да учат как американците са избили индианците или са поробили черните или са унищожили Виетнам, Ирак, Афганистан, Сирия, Украйна, Латинска Америка, за атомните бомбардировки над Япония и за всички мръсни операции и цветни революцийки на ЦРУ. Ще организираме нов Нюрмберг за американски военни престъпници.

32

Петко

преди 2 години

То и Римската империя се е разпаднала ама след 1000 години. Дотогава никой няма да помни за Русия. В западна Русия ще се засели Полша, а в източна - Китай.

31

Седящият бик вожд

преди 2 години

Тая страна за стъклени топчета я купихте и на стъклени топчета ще стане.

30

Анонимен

преди 2 години

Разпадне ли се сащ ЦЯЛ СВЯТ ще празнува, ще има фойерверки и сълзи от радост при новината за *** на най-кръвожадната и брyталистка империя в историята на света, построена върху планини от тpyпове и донесла нещастие за човечеството и тотална деградация и изпpocтачване.

29

Горбачов

преди 2 години

Никой не е вярвал че СССР ще се разцепи, но Горбачов им помогна. Сега разчитаме на тези бабаити двамата, да свършат работа.

28

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Аде де,аде де.... не американците са виновни, а техните казино играчи, Холивуд и съдържателите на банки и медии...сещате се кои визирам!?

27

PROст SHOP

преди 2 години

И юса и ГБ няма да ми липсват.

26

Асан

преди 2 години

Да връщат ФАЩ на Винету и да са изнасят :)))

25

dakotabg

преди 2 години

Не вярвам,да се случи,но ако все пак стане,познайте чий ред,ще дойде:)

24

Анонимен

преди 2 години

Да се разпаднат по-скоро, че да миряса света малко от тях!

23

Дедо

преди 2 години

Талибаните да им думнат и метрото .